Sinan adasim benim ....arayinca hep vaay sinoo abiim derdi..
ALLAH geride kalan ve kalpleri yanan anne ve babasina tüm sofuoglu aile fertlerine güc kuvvet versin..
Sinan kardesim seni hic unutmiyacagim,unutmiyacagiz...
Bir cok hatiradan bir kacini bende ekliyeyim..
_________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
Kayıt: Feb 11, 2006 Mesajlar: 2649 Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.
Tarih: 13.05.2008 - 19:45 Mesaj konusu:
Tekrar başımız sağolsun. Sitemizin anasayfasında, bugüne kadar maalesef kaybettiğimiz arkadaşlarımızın fotoğraflarına, UNUTMADIKLARIMIZ... diye bir alanda sürekli fotoğrafların görüntülendiği, resmine tıklanan arkadaşımız hakkındaki bilgilerin yer aldığı sayfa açılsa nasıl olur? _________________ Dört tekere HAYIR!
Züpper bir tasarımla geliyorum. Çok yakında!..
Tarih: 13.05.2008 - 20:02 Mesaj konusu:
Allah rahmet eylesin koluda kırılsa yara bere içinde de kalsa yüzü hep gülüyor Allah hepimize hayırlı ölümler nasip eylesin _________________ K€ÑЦM¦-_-®¦¥ø®k€Ñ-_-ئmª|{tªñ-_-Kø®ktµğµm -_-¥€®Ð€¥¦M-_-§€ñЀ¥¦M...
Cok sevdigim bir arkadasimdi..
Fevkalade bir insan ve yarisciydi..
Hala inanamiyorum..
Adapazarina gidince onun yoklugunu hissetmek kötü olacak..
Allah gani gani rahmet eylesin.. _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız