sevındım motorun bulunduguna
ayrıntı verırsen ıyı olur ıstanbuldamıydı makına _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
senin adına ve kendi adımada cok sevındım.bır motorcunun yoldasının calınmasını yıne bır motorcu anlar.umarım sorunsuz halde bulunmustur.hırsızlarında hak ettıklerı cezayı almaları dılegıyle.kaldıgınız yerden devam keyıflı surusler dılerım .)
Tarih: 13.05.2008 - 09:47 Mesaj konusu:
gerçekten büyük geçmiş olsun gözünaydın kardeş.adamlar öyle adiki motoru götüremeseler sökebildikleri parçaları götürüyorlar.benim bi arkadaşımın hayabusasının beynini götürdüler ayaküstü yeni beyni arka selenin altına taşıdı arkadaş çünkü binici selesi çok kolay açılır hayabusanın beyinde orda kolay çalınıyor. _________________ Impatience is a sign of hurrying; hurrying is a sign of worrying; worrying is a sign of fear www.lovehill.de
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1804 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 13.05.2008 - 11:18 Mesaj konusu:
hayırlı olsun.. bulunması sevindirici.. _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 6.500 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 18.500 Km Sonra İnşallah
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız