Tarih: 29.03.2005 - 20:38 Mesaj konusu: Md-Parti yolunda RESİMLER
Sevgili arkadaşlar bu fotoğrafları Cumartesi fuar çıkışından Md -Partimizin yapılacağı ortaköye Delimenginin arkasında giderken çektim biraz fazla olacak ama arkadaşların ısrarı üzerine hepsini koyuyorum pek yorum gerekmez herhalde ama kask takmayan arkadaşlarımız var onlarıda şiddetle kınıyoruz başta [b]geceyarısıRR olmak üzere.............
En son kuzey tarafından 31.03.2005 - 15:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Kayıt: Nov 07, 2004 Mesajlar: 1526 Nereden: istanbul kadyköy
Tarih: 29.03.2005 - 20:46 Mesaj konusu:
kuzey, bu kadarmı kardeşim yani hadi çalış kalanlarıda bekliyorum sana 10 dk verdim valla arkamda bir o yana bir bu yana bunun içinmi dönüp durdun
bu arada senide o kaka çocuklar gibi kasksız gezmediğin için tebrik ederim :-D
Kayıt: Feb 06, 2005 Mesajlar: 287 Nereden: Izmir / Balçova
Tarih: 29.03.2005 - 23:00 Mesaj konusu:
kuzey, hakikatten o kadar şip-şak flaş patlamasına bu kadar mı resim ekledin ee hiç yoktan iyidir.. sağolasın :oops:
delimengi, keşke kuzey'inde bir resmini biz çekebilseydik gerçi taş yerini buldu :P _________________ Öğrenmenin En Güzel Yanı ; Bilgileri Paylaşmaktyr !..
Motor; Ayağını yerden kesen en iyi arkadaştır!..
Kuzey o kadar poz verdik sana yaaaa hani nerede benim fotolarrrr... :md: :md:
Kask olmayıpta binenler hadi bu saferlik tamam ama neydi o 06 plakalı motordakiler kollarında kask , gecenin 1'inde gözlerinde güneş gözlüğü . Kask kola değil kafaya takılır hava atayım derken kafayı parçala sonrada biz buradan aaaa geçmiş olsun vah vah diyelim değilmi..
Yapmayın YAPMAYIIIIINNNNNNNNN :md: :md:
ehh.. tee istanbullara geldik kimsecikler bizi gezdirmedi. eralp ortim de olmasa valla hiç göremiyecektik.. bizimde kaskımız yoktu diye hepten ortada kaldık. özellikle mezar arkadaşım ceza yazılacağını söyleyerek beni arkasına almadı. ben seni kasksız görürsem dilimden hiç düşmessin mezar! neyse motor sürmeyi öğrendim buda yanıma kar kaldı!! orticim sen bitanesin!! seni çooooookkkkkk seviyorum! _________________ If I CouLd fLy LikE A KinG oF tHe skY...
arkadaşlar bu kask olayını fazla abarttınız gibi :-D ben uçaktan paraşütsüz atlamayı severim ayrıca benimle ugraşıyorsunuz ama kuzey, _SeXMaCHiNe_, Captain13, ve adını bilmedigim 1-2 arkadaşımızda kasksızdı yani neymiş bu insanların kendi tercihi kimseyi irdelemez..
Alıntı:
Kask olmayıpta binenler hadi bu saferlik tamam ama neydi o 06 plakalı motordakiler kollarında kask , gecenin 1'inde gözlerinde güneş gözlüğü . Kask kola değil kafaya takılır hava atayım derken kafayı parçala sonrada biz buradan aaaa geçmiş olsun vah vah diyelim değilmi..
aylacım bu seferlik affettiysen sorun yoktur .. canımm.. tekrar ediyorum bu bizim sorunumuz ordan öyle niye takmıyorsun hıı seni kötü çocuk atın bunları siteden .. falan demekle olmuyor.. kaskı nerde muhafava edecegimide senden yada bir başkasından ögrenicek degilim.. sen al kaskını tak kafana gez öyle.. boşverin bu işleri yaa
ayrıca hapyyman _13 sen bakma bunlara ben kasksız gezmedim kaskım hep yanımdaydı abilerin birtanesi.. :oops: _________________ her?eyi ya?a ama hiç bir?ey hatyrlama.... intikam zehir kanymda ...
06 DK 9233 R6...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız