Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Md-Parti yolunda RESİMLER

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Md-Parti yolunda RESİMLER

Md-Parti yolunda RESİMLER
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kuzey
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 29.03.2005 - 20:38    Mesaj konusu: Md-Parti yolunda RESİMLER Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili arkadaşlar bu fotoğrafları Cumartesi fuar çıkışından Md -Partimizin yapılacağı ortaköye Delimenginin arkasında giderken çektim biraz fazla olacak ama arkadaşların ısrarı üzerine hepsini koyuyorum pek yorum gerekmez herhalde ama kask takmayan arkadaşlarımız var onlarıda şiddetle kınıyoruz başta [b]geceyarısıRR olmak üzere.............

En son kuzey tarafından 31.03.2005 - 15:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
kuzey Çevrimdışı kuzey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
delimengi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul kadyköy

MesajTarih: 29.03.2005 - 20:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kuzey, Öfkeliyim bu kadarmı kardeşim yani hadi çalış kalanlarıda bekliyorum sana 10 dk verdim valla arkamda bir o yana bir bu yana bunun içinmi dönüp durdun
bu arada senide o kaka çocuklar gibi kasksız gezmediğin için tebrik ederim Çok gülüyorum :-D
Başa dön
delimengi Çevrimdışı delimengi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Captain13
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale

MesajTarih: 29.03.2005 - 20:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

delimengi, unutma ki bizi kasksız binmemiz için sen teşvik ettin Çok gülüyorum
Başa dön
Captain13 Çevrimdışı Captain13 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
BikerstorM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otoban

MesajTarih: 29.03.2005 - 20:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu kadarcıkmı resım var Şok oldum
Her Yerde Izimiz Vardir
Başa dön
BikerstorM Çevrimdışı BikerstorM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sylverio
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 29.03.2005 - 21:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaskı olupta binmeyenler mi var aramızda???
Gülümsüyorum
olmasa hadi neyse...
_SeXMaCHiNe_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/Be?iKTa?/TuZLa

MesajTarih: 29.03.2005 - 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende kask takmayanları kınıorum Kuzey abı Çok gülüyorum hıc yakısıomu demı Çok gülüyorum Keske bendede makına olsaydı dıer kask takmayanları cekseydım ahh ah Çok gülüyorum
Başa dön
_SeXMaCHiNe_ Çevrimdışı _SeXMaCHiNe_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
TekiLay
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Izmir / Balçova

MesajTarih: 29.03.2005 - 23:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kuzey, hakikatten o kadar şip-şak flaş patlamasına bu kadar mı resim ekledin Şok oldum ee hiç yoktan iyidir.. sağolasın :oops:
delimengi, keşke kuzey'inde bir resmini biz çekebilseydik Gülümsüyorum gerçi taş yerini buldu :P

TekiL`ay` ~\ Ümit KAPLAN \ O Rh(+)
Başa dön
TekiLay Çevrimdışı TekiLay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Discovery
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: tekirdag

MesajTarih: 29.03.2005 - 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ooffffffffff offfffffff Üzgünüm arkadaşlar resimler harika.umarım bundan sonraki buluşmalarınızda bende yanınızda olurum tabi kask takarak Çok gülüyorum
Başa dön
Discovery Çevrimdışı Discovery Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kuzey
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.03.2005 - 00:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar daha 40 tane daha resim var devamına ekliyecem Dil çıkarıyorum sabırsızlanmayın hem böyle daha iyi hergün 7 tane 7 tane bir haftada biter Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Bu arada kask takmadığımı ispatlayamadığınıza göre fazla konuşmayın Çok gülüyorum Bravo 8)
Başa dön
kuzey Çevrimdışı kuzey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oldman2003
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 30.03.2005 - 08:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KASK takmayan arkadaşların dikkatine!!!

sizi kızdıracağımı biliyorum ve bile bile yazıyorum... çok ayıp ediyorsunuz... yaptığınız iş uçaktan paraşütsüz atlamaya benzer...

lütfen kask takmayı unutmayın !!!
Başa dön
oldman2003 Çevrimdışı oldman2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AYLA
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 30.03.2005 - 08:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kuzey o kadar poz verdik sana yaaaa hani nerede benim fotolarrrr... :md: :md:
Kask olmayıpta binenler Üzgünüm hadi bu saferlik tamam ama neydi o 06 plakalı motordakiler kollarında kask Öfkeliyim , gecenin 1'inde gözlerinde güneş gözlüğü Öfkeliyim . Kask kola değil kafaya takılır hava atayım derken kafayı parçala sonrada biz buradan aaaa geçmiş olsun vah vah diyelim değilmi.. Öfkeliyim
Yapmayın YAPMAYIIIIINNNNNNNNN :md: :md:
Başa dön
AYLA Çevrimdışı AYLA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CapRlcE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 30.03.2005 - 08:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ehh.. tee istanbullara geldik kimsecikler bizi gezdirmedi. eralp ortim de olmasa valla hiç göremiyecektik.. bizimde kaskımız yoktu diye hepten ortada kaldık. özellikle mezar arkadaşım ceza yazılacağını söyleyerek beni arkasına almadı. ben seni kasksız görürsem dilimden hiç düşmessin mezar! neyse motor sürmeyi öğrendim buda yanıma kar kaldı!! orticim sen bitanesin!! seni çooooookkkkkk seviyorum!
Sozbek
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 30.03.2005 - 08:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben nerde 3-5 motoru yanyana görsem heyecanlanırım...Umarım devamı gelir...Bizimde haberimiz olur.. Dil çıkarıyorum
Başa dön
Sozbek Çevrimdışı Sozbek Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
geceyarisi_rr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 30.03.2005 - 09:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bu kask olayını fazla abarttınız gibi :-D ben uçaktan paraşütsüz atlamayı severim Çok gülüyorum Çok gülüyorum ayrıca benimle ugraşıyorsunuz ama kuzey, _SeXMaCHiNe_, Captain13, ve adını bilmedigim 1-2 arkadaşımızda kasksızdı yani neymiş bu insanların kendi tercihi kimseyi irdelemez..
Alıntı:

Kask olmayıpta binenler hadi bu saferlik tamam ama neydi o 06 plakalı motordakiler kollarında kask , gecenin 1'inde gözlerinde güneş gözlüğü . Kask kola değil kafaya takılır hava atayım derken kafayı parçala sonrada biz buradan aaaa geçmiş olsun vah vah diyelim değilmi..

aylacım bu seferlik affettiysen sorun yoktur Çok gülüyorum Çok gülüyorum .. canımm.. tekrar ediyorum bu bizim sorunumuz ordan öyle niye takmıyorsun hıı seni kötü çocuk atın bunları siteden .. falan demekle olmuyor.. kaskı nerde muhafava edecegimide senden yada bir başkasından ögrenicek degilim.. sen al kaskını tak kafana gez öyle.. boşverin bu işleri yaa
ayrıca hapyyman _13 sen bakma bunlara ben kasksız gezmedim kaskım hep yanımdaydı Göz kırpıyorum abilerin birtanesi.. :oops:
geceyarisi_rr Çevrimdışı geceyarisi_rr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Captain13
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale

MesajTarih: 30.03.2005 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar,kasksiz dolasmaktan bende rahatsiz oldum ama arabayla geldik ve arkadaslar trafik yogunlugundan dolayi artci olmamizi tavsiye ettiler.bizde kabul ettik...
oldman2003, kizacak bisey yok oldman amcam, kaskimiz olsaydi seve seve takacaktik zaten Gülümsüyorum
Başa dön
Captain13 Çevrimdışı Captain13 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal