Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Konya MD Kuzu ve Gezi Fotoları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Konya MD Kuzu ve Gezi Fotoları

Konya MD Kuzu ve Gezi Fotoları
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 13.05.2008 - 11:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ömer Bozkurt,
Alıntı:

zxrhalit, sagol canım sen ve saz ekibin gelmedi cok üzüldüm sizsiz tadı olmuyor yasin...cengiz...osmann...ve hal-it siz olmuyorr

abi elin ara cubuguna bastı sanırım hal-it degil halit Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum valla dügün sebebi ile gelemedik cocukta durdu durdu evlencek zamanı buldu bu bizim japonnizim Öfkeliyim kaya abi kızma bana yavvv valla özür dilerim abi bu kadar tepki verecegini bilseydim Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
murat50
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gebze - Kayseri

MesajTarih: 13.05.2008 - 11:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

afiyet olsun
güzel etkinlik ve güzel paylaşım Bravo
murat50 Çevrimdışı murat50 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gsxr_600
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 13.05.2008 - 11:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel paylaşım işlerimden dolayı gelemedim hepinize afiyet olsun yeni motor alan arkadaşlarada kazasız belasız sürüşler diliyorum hayırlı olsun Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Konya MD Team
Başa dön
gsxr_600 Çevrimdışı gsxr_600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 13.05.2008 - 11:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dedikodulara göre volkan 1.5 2 kiloya yakın et yemiş Çok gülüyorum konya md herseyden uzak dostlukta yarısan insanları bir arada görmek çok güzel tam hıdırellez şenliği olmuş.motorlar hepsi bir başka güzel volkan kardeşim motorun tekrar hayırlı olsun.capodelcapo yaptığın bunca emek ve zaman için öncelikle sana tşk edrim bizlerle paylaştığın için.. Bravo
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 13.05.2008 - 11:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capodelcapo, tamam tamam
ah vatanım diyorum zaten

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 13.05.2008 - 11:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DRAGON_10, dedikodular sanırım doğru o kadar yemişim ki dönüş yolunda motorun üzerinde bayılacaktım.Teşekkür ederim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/beyşehir

MesajTarih: 13.05.2008 - 12:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Allah kabul etsin arkadaşlar Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
unver
Üye
Üye

MesajTarih: 13.05.2008 - 12:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öncelikle yeni motor sahiplerine hayırlı olsun diyorum Allah kaza bela vermesin.
Bu geziye katılmayı çok istemiştim, ama işler müsade etmedi yeni üye olarak benim için bir tanışma olacaktı, kuzuyuda kaçırdık ama nasip bir daha ki sefere. Gönül veren herkese selam..
Başa dön
unver Çevrimdışı unver Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 13.05.2008 - 13:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capodelcapo, Allah bu neşenizi hiç bozmasın. Tekrardan yeni motor alan arkadaşlarımızın hepsine hayırlı uğurlu olsun diyorum.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 13.05.2008 - 14:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bi etkinlik olmuş paylaşım için teşekkürler... Bravo
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

MesajTarih: 13.05.2008 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DRAGON_10, Sağoalsın

volkanoptik, Sağol abicim

--ne olursan ol yine gel--
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 13.05.2008 - 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxrhalit, Kaya abimi gördüm az önce alev püskürdü... Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
Cezalıyız kanka, cezamızı çekecez İstemiyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

MesajTarih: 13.05.2008 - 15:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NighteXpresS, Halitede söyledim sende biliyorsun nasıl çekeceginizi cezanızı kayadaki liste yardımcı olur size

--ne olursan ol yine gel--
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 13.05.2008 - 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capodelcapo, şükrü baba aslında kuzudan danaya terfi etseniz daha iyi olur gibime geliyor Çok gülüyorum
kuzular volkana yetmezki Gülümsüyorum Delirdim

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 13.05.2008 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capodelcapo, Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum dayı cok fenasın sen illa kuzuyu yuvarlattırcan bize ama hadi hayırlısı hehe Çok gülüyorum Çok gülüyorum

NighteXpresS, cengiz sen hem kaya abi hemde namı deger japonizime cezanı cekersin aksam ben söyledim cengiz kız arkadaşı ile beysehire gezmeye gitmis ortak senin dügünü falan dinlemeden diye cocuk düstü bayıldı babası bize özel pazartesi günü yemek veriyorda senin durumu söyleyince inşaallah iptal olmaz Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
4. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal