zxrhalit, sagol canım sen ve saz ekibin gelmedi cok üzüldüm sizsiz tadı olmuyor yasin...cengiz...osmann...ve hal-it siz olmuyorr
abi elin ara cubuguna bastı sanırım hal-it degil halit valla dügün sebebi ile gelemedik cocukta durdu durdu evlencek zamanı buldu bu bizim japonnizim kaya abi kızma bana yavvv valla özür dilerim abi bu kadar tepki verecegini bilseydim
güzel paylaşım işlerimden dolayı gelemedim hepinize afiyet olsun yeni motor alan arkadaşlarada kazasız belasız sürüşler diliyorum hayırlı olsun _________________ Konya MD Team
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1448 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 13.05.2008 - 11:36 Mesaj konusu:
dedikodulara göre volkan 1.5 2 kiloya yakın et yemiş konya md herseyden uzak dostlukta yarısan insanları bir arada görmek çok güzel tam hıdırellez şenliği olmuş.motorlar hepsi bir başka güzel volkan kardeşim motorun tekrar hayırlı olsun.capodelcapo yaptığın bunca emek ve zaman için öncelikle sana tşk edrim bizlerle paylaştığın için.. _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Tarih: 13.05.2008 - 11:37 Mesaj konusu:
capodelcapo, tamam tamam
ah vatanım diyorum zaten _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Öncelikle yeni motor sahiplerine hayırlı olsun diyorum Allah kaza bela vermesin.
Bu geziye katılmayı çok istemiştim, ama işler müsade etmedi yeni üye olarak benim için bir tanışma olacaktı, kuzuyuda kaçırdık ama nasip bir daha ki sefere. Gönül veren herkese selam..
NighteXpresS, Halitede söyledim sende biliyorsun nasıl çekeceginizi cezanızı kayadaki liste yardımcı olur size _________________ --ne olursan ol yine gel--
Tarih: 13.05.2008 - 15:54 Mesaj konusu:
capodelcapo, şükrü baba aslında kuzudan danaya terfi etseniz daha iyi olur gibime geliyor
kuzular volkana yetmezki _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
capodelcapo, dayı cok fenasın sen illa kuzuyu yuvarlattırcan bize ama hadi hayırlısı hehe
NighteXpresS, cengiz sen hem kaya abi hemde namı deger japonizime cezanı cekersin aksam ben söyledim cengiz kız arkadaşı ile beysehire gezmeye gitmis ortak senin dügünü falan dinlemeden diye cocuk düstü bayıldı babası bize özel pazartesi günü yemek veriyorda senin durumu söyleyince inşaallah iptal olmaz
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız