slm arkadaşlar askerlik görevi ile uzun zamandır sitede gözükmüyordum.Vatani görevimi tamamlamış bulunmaktayım ilk işim R6 motosikletimi satıp bir R1 almak oldu.Çok şanslı olmalıyımki sezon başında memleketimdeyim ve bu tür bi eğlenceyi kaçırmadım.Tokatta yufkacı kadir abimizin 20.04.2008 tarihinde gerçekleştirmiş olduğu ve bu seneden sonra geleneksel hale gelecek olan tokat motosiklet festivali resimlerini burada paylaşmak istedim.Bu buluşmada sivas,samsun,erzincan,çorum,yozgat,kayseri illeri ve amasya/merzifon,tokat/turhal ilçelerinden değerli motorcu arkadaşlarımızın katılımı oldu ve çok güzel eğlendik.Ben en iyisi resimlere geçeyim bundan sonraki gezilerimizi burada sizlerle paylaşacağım herkese iyi geziler ve bol eğlenceler....NOT:Diğer açtığım konuda düzenleme yapamadığım için yeni konu açmak zorunda kaldım...
Çevre illerden gelen arkadaşlarımızı unutmadık müthiş bir mangal ziyafeti yaşattık onlara
Köfte kuyruğu aldı başını gitti
Köfteler ne güzel olmuş dimi sivas köftesi bunlar
Erzincan plaka bu 1000rr'a binen abimiz gerçekten güzel teker yapıyordu
Bir insan bi motora bu kadarmı yakışır kardeşim kendimi övmesem şimdi olmaz
şimdilik bu kadar ekleyebildim gece kaldığım yerden devam edeceğim. _________________ Yamaha R1 2001 Kırmızı
Yoluna Halylar Serilir Sanma
U?runda Ömürler Verilir Sanma
De?erin Kyymetin Bilinir Sanma
Tarih: 05.05.2008 - 12:07 Mesaj konusu:
bizde gelmiştik kayseriden ama geç kaldığımız için hiç köfte fln yiyemedik _________________ -----------------------
www.kaymod.org
hakann(0rh-)
-----------------------
musa61, kadir abi bu çevredeki bütün motorculara haber verdiğini söylemişti acaba nasıl olduda sizi unuttu _________________ Yamaha R1 2001 Kırmızı
Yoluna Halylar Serilir Sanma
U?runda Ömürler Verilir Sanma
De?erin Kyymetin Bilinir Sanma
Tarih: 13.05.2008 - 11:20 Mesaj konusu:
güzel memleketimin güzel şehri tokat ve güzel insanlarına selam _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız