Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Tokatta Büyük Buluşma Resimlerinin Devamı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Tokatta Büyük Buluşma Resimlerinin Devamı

Tokatta Büyük Buluşma Resimlerinin Devamı
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
yamahaferhat
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Tokat

MesajTarih: 03.05.2008 - 16:30    Mesaj konusu: Tokatta Büyük Buluşma Resimlerinin Devamı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm arkadaşlar askerlik görevi ile uzun zamandır sitede gözükmüyordum.Vatani görevimi tamamlamış bulunmaktayım ilk işim R6 motosikletimi satıp bir R1 almak oldu.Çok şanslı olmalıyımki sezon başında memleketimdeyim ve bu tür bi eğlenceyi kaçırmadım.Tokatta yufkacı kadir abimizin 20.04.2008 tarihinde gerçekleştirmiş olduğu ve bu seneden sonra geleneksel hale gelecek olan tokat motosiklet festivali resimlerini burada paylaşmak istedim.Bu buluşmada sivas,samsun,erzincan,çorum,yozgat,kayseri illeri ve amasya/merzifon,tokat/turhal ilçelerinden değerli motorcu arkadaşlarımızın katılımı oldu ve çok güzel eğlendik.Ben en iyisi resimlere geçeyim bundan sonraki gezilerimizi burada sizlerle paylaşacağım herkese iyi geziler ve bol eğlenceler....NOT:Diğer açtığım konuda düzenleme yapamadığım için yeni konu açmak zorunda kaldım...

Çevre illerden gelen arkadaşlarımızı unutmadık müthiş bir mangal ziyafeti yaşattık onlara

Köfte kuyruğu aldı başını gitti

Köfteler ne güzel olmuş dimi sivas köftesi bunlar Gülümsüyorum

Erzincan plaka bu 1000rr'a binen abimiz gerçekten güzel teker yapıyordu

Bir insan bi motora bu kadarmı yakışır kardeşim kendimi övmesem şimdi olmaz Gülümsüyorum

şimdilik bu kadar ekleyebildim gece kaldığım yerden devam edeceğim.
De?erin Kyymetin Bilinir Sanma
Başa dön
yamahaferhat Çevrimdışı yamahaferhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 03.05.2008 - 16:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bi buluşma olmuş fotolar için teşekkürler... Bravo
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yakup54
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: danmark

MesajTarih: 03.05.2008 - 16:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

offff köftelere bakksenn yaaaa Alkışlıyorum
Başa dön
yakup54 Çevrimdışı yakup54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.05.2008 - 17:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper olmuş valla ALLAH neşenizi bozmasın Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
Başa dön
caglar23 Çevrimdışı caglar23 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 03.05.2008 - 17:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok harika bir gezi olmuş Bravo Bravo
Furkan07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karşıyaka ve Antalya

MesajTarih: 03.05.2008 - 18:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oy oy oy afiyetler olsun. milleti kandırmışsın köftelerle, nerde tokat kebabı? nerde kirli pideler? Gülümsüyorum Gülümsüyorum
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 03.05.2008 - 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vayy süper özellikle köfteler Dil çıkarıyorum Delirdim güzel buluşma olmuş

Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
reddragonnvv
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR/EDREMİT/akçay

MesajTarih: 03.05.2008 - 18:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

muhteşem bi organisazyon ve mükemmel kareler paylaşım için teşekkürler... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
reddragonnvv Çevrimdışı reddragonnvv Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 05.05.2008 - 12:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bizde gelmiştik kayseriden ama geç kaldığımız için hiç köfte fln yiyemedik
-----------------------
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 05.05.2008 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok guzelll karelerrrr özellıklede 1000rr olan kısmıııı Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Bravo
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı cbr1000rrcagri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 05.05.2008 - 12:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaş güzel teker yapıyor ama haa Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
musa61
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Trabzon(KARMOK)

MesajTarih: 06.05.2008 - 22:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KADİR abiye sitem bize haber vermedi. Ama süper olmuş devamını bekleriz.
Başa dön
musa61 Çevrimdışı musa61 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 06.05.2008 - 22:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fotolar güzel... Bravo
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
yamahaferhat
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Tokat

MesajTarih: 13.05.2008 - 11:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

musa61, kadir abi bu çevredeki bütün motorculara haber verdiğini söylemişti acaba nasıl olduda sizi unuttu
De?erin Kyymetin Bilinir Sanma
Başa dön
yamahaferhat Çevrimdışı yamahaferhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 13.05.2008 - 11:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel memleketimin güzel şehri tokat ve güzel insanlarına selam

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal