volkan ıle bır ara ayna kırma hastalığı vardı bızde soldan geçerken yol vermedımı kesın arabanın sol aynasına ya yumruk atıyorduk ya tekme otoban olabılır adamın sağından geçtınmı küfür gıbı gelıyor pazar günü kanpüsten gelıyordum adetım değıl pek arabaların sağından geçmek mecbur kaldım geçtım baktım takıp edıyor durdum ne bılsın motoru kullanın delı olduğunu cengız bılır ne dedığımı _________________
Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
Tarih: 13.05.2008 - 11:45 Mesaj konusu:
araba kullananları çogu kaşınmayı hakkediyo yolda onlarda olmasa stres atılmaz soldan daha iyi bi defa sağdan geçerken kapı açtılar bianda ben tek başıma gitmeye başladım bide adama dalmakla uğraştık
Tarih: 13.05.2008 - 12:14 Mesaj konusu:
solundan geçerken daha güvenli gibi hissediyorum kendimi.araç sürücüsü sanki beni daha rahat görüyor gibi geliyor bana.tabikik bu benim düşüncem kişiye göre değişebilir. _________________ !...TuTkuLArıNA YoL VeR...! EmEğiMiz BiLeK ZoRu ALLAHım SeN BiZi KoRu::::::
o an neresi boşsa ordan sağ sol ayrımı yapmak bazen gererksiz oluyor.trafikte seyretmesini bilmeyen o kadar çok insan varki müsaitse tempoyu daha yüksek tutup boşlukları doldurmak gererk hızlı gittiğini düşünen ve sol şeridi kapatan kuş serisi kullanıcalır sağolsun kural mural kalmıyor
Tarih: 13.05.2008 - 14:16 Mesaj konusu:
bizim burada 2 gidiş 2 geliş haricinde yol yok mümkün olduğunca soldan geçmeye çalışırım ama ekamba, nın dediği gibi korna selektör yaptığımda yol vermezse mecburen sağından geçiyorum
Son Mesajdan 53 saniye:
ayrıca sağından veya solundan geçerken sürücünün beni gördüğünden emin olduktan sonra geçerim _________________ Umut Yüzgeç
A rh(+)
07 YAMAHA YZF R6
07 YAMAHA YBR 125
Tarih: 13.05.2008 - 15:29 Mesaj konusu:
Araç sürücüleri kedi köpek çukur vs. gibi etmenlerden dolayı ani tepki verdiklerinde yanlarından geçmek tehlike teşkil ettiğinden dolayı hangi taraf daha genişse ordan geçmek daha emniyetli diye düşünüyorum. Ancak sağ taraftan geçerken veya sağda giden aracı emniyet şeridinden geçmeye kalkışırken durmaya yakın süratlerde karşınıza bir araç çıkarsa o zaman tehlikeli olacaktır.
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 4577 Nereden: lülebuRRgaz/ÇANAKKALE MD
Tarih: 13.05.2008 - 23:14 Mesaj konusu:
ne geçicem takılırım peşine
trafikte bagzı kurallar wardır bilirmisiniz hatırlatayım yinede sag dan sollamak yassak
sag dan sollayıp tehlikeye girenece sol dan 10 saniye bekle öyle geç _________________ imzamı deiştiren editleyen silen kim acaba pm den ulassın bana.._?
Kayıt: Dec 05, 2006 Mesajlar: 331 Nereden: pendik/istanbul
Tarih: 09.07.2008 - 14:28 Mesaj konusu:
gözüme kestirdimmi heryerden gecerım bi anlık zaten gecis onun için iyi karar vermeli racing sürücüleri _________________ ¢вємяєƒє- ησ ƒєαя __яα¢ιηg ¢вя!
www.racingcbr.tr.cx racing_fear@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız