Tarih: 13.05.2008 - 12:32 Mesaj konusu: İlk Düşüşümü Yaşadım
Bugün ehliyet kursu hocamla sürüş yapacağımız alana giderken, virajda cin olmadan adam çarpayım dedim ve ilk düşüşümü yaşadım
ben bi tarafa motor bi tarafa hoca bi tarafa
Bu işin niyetine girdikden sonra yaptığım araştırmalarda herkesin mutlaka düşeceğini öğrendikden sonra hep ben nezamna düşerim nasıl düşecem ilk kazam nasıl olacak diye merak ediyordum şimdi rahatladım
Oldukça heyecan vericiydi hiç düşmemiş arkadaşlara fazla hızlı olmadığı sürece tavsiye edebilirim
bir dirsek sıyrığı iki diz kapağı sıyrığıyla şükürler olsunki ucuz atlattım....
bu ufacık kazadan çıkarttığım sonuç FULL KORUMA oldu
Kayıt: Feb 11, 2006 Mesajlar: 1330 Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.
Tarih: 13.05.2008 - 12:35 Mesaj konusu:
Geçmiş olsun. allah beterlerinden korusun _________________ RABBİM KİMSEYİ MOTOSİKLETSİZLİKLE SINAMASIN.
DESIGNED BY AHMET_R6 Dünyanın kestanesini de ben çizicem... Hem de 3 boyutlu..
Hayat satranç oyunudur...
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1807 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 13.05.2008 - 12:46 Mesaj konusu: Re: İlk Düşüşümü Yaşadım
mustafa082 demiş ki:
bir dirsek sıyrığı iki diz kapağı sıyrığıyla şükürler olsunki ucuz atlattım....
bu ufacık kazadan çıkarttığım sonuç FULL KORUMA oldu
herkese kazasız belasız sürüşler...
Geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın.
Ama bi greçek var Bak işte bir musubet bin nasihattan iyidir.
FULL KORUMA olsaydı o sıyrıklarda olmazdı. Korumalı Mont, KASK, Eldiven, dizlik bunlar şart _________________ PIAGGIO X8 200
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h
The Godfather
motorda kayarak düsme olayi en rahat düsme olayidir biryere carpmak cok kötü oluyor onuda dene meye kalkma sakin onda bukadar sansli olmayabilirsin tecrübe konustu gecmis olsun birdaha korumasiz düsme yi deneme sakin. _________________ Korkma!
Cehennem olsa gelen, göğsümüzde söndürürüz;
Bu yol ki Hak yoludur, dönme bilmeyiz yürürüz!
0 RH +
bu işe bir kabdolusu şans boş bir kab da tecrübeyle başlarsın önemli olan o şans bitmeden boş tecrübe kabını doldurmandır .5 liralık kafan varsa beşliralık kask tak.geçmiş olsun olur böyle şeyler tecrübemden biliyorum mutlaka ama mutlaka bellikte tak
teşekkürler arkadaşlar ...
benki tek yönlü yollarda bile burası Türkiye dir deyip karşı yöne bakarak karşıdan karşıya geçen insan nasıl dikatsiz davrandım böyle anlamadım şanslıymışım Allahdan arkadan gelen yoktu....
bu vesileyle birşey sorayım size. ben 125lik yada 250lik sıfır motor almayı düşünüyordum en az bi 5 sene kullanırım onu diye ama bu olaydan sonra düşündümde yine düşme ihtimalim var ve motorda hasar oluşturacak bu . bunun yerine ucuz bir cbr125 ikinci el alıp hasar olacaksa onda olsun diyerek kısa bir süre (motora iyice alışana kadar ) kullanıp sonra satıp asıl almak istediğim makinayımı alsam. yazın motor eğitimi almayı planlıyorum
. eğitim bitince ucuz bişeymi alayımı yoksa doğrudan almak istediğimimi alsam ???
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız