Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İlk Düşüşümü Yaşadım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İlk Düşüşümü Yaşadım
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
mustafa082
Üye
Üye

MesajTarih: 13.05.2008 - 12:32    Mesaj konusu: İlk Düşüşümü Yaşadım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bugün ehliyet kursu hocamla sürüş yapacağımız alana giderken, virajda cin olmadan adam çarpayım dedim ve ilk düşüşümü yaşadım Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

ben bi tarafa motor bi tarafa hoca bi tarafa Şok oldum

Bu işin niyetine girdikden sonra yaptığım araştırmalarda herkesin mutlaka düşeceğini öğrendikden sonra hep ben nezamna düşerim nasıl düşecem ilk kazam nasıl olacak diye merak ediyordum şimdi rahatladım Delirdim Delirdim Delirdim

Oldukça heyecan vericiydi hiç düşmemiş arkadaşlara fazla hızlı olmadığı sürece tavsiye edebilirim OK

bir dirsek sıyrığı iki diz kapağı sıyrığıyla şükürler olsunki ucuz atlattım....

bu ufacık kazadan çıkarttığım sonuç FULL KORUMA oldu İyi fikir

herkese kazasız belasız sürüşler...
Başa dön
mustafa082 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
AHMET_R6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 13.05.2008 - 12:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun. allah beterlerinden korusun
Başa dön
AHMET_R6 şimdi Çevrimiçi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mufasa
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 13.05.2008 - 12:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

düşerim nasıl düşecem ilk kazam nasıl olacak diye merak ediyordum bunları fazla düşünmeseydiniz eminim kolay kolay düşmezdiniz Bravo gecmiş olsun
Başa dön
mufasa Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NOSFERATUS
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 13.05.2008 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun virajda noldu da düştün?
Başa dön
NOSFERATUS Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 13.05.2008 - 12:46    Mesaj konusu: Re: İlk Düşüşümü Yaşadım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mustafa082 demiş ki:

bir dirsek sıyrığı iki diz kapağı sıyrığıyla şükürler olsunki ucuz atlattım....

bu ufacık kazadan çıkarttığım sonuç FULL KORUMA oldu İyi fikir

herkese kazasız belasız sürüşler...

Geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın.

Ama bi greçek var Bak işte bir musubet bin nasihattan iyidir.
FULL KORUMA olsaydı o sıyrıklarda olmazdı. Korumalı Mont, KASK, Eldiven, dizlik bunlar şart
Başa dön
derkunt Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mustafa082
Üye
Üye

MesajTarih: 13.05.2008 - 12:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NOSFERATUS demiş ki:
Geçmiş olsun virajda noldu da düştün?

hızlı girdim üstüne dönerken bide frene bastım Motordelisi olan oldu aynı yolda arabayla geçerken yapmadığım şeyleri yaptım
Başa dön
murat50
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gebze - Kayseri

MesajTarih: 13.05.2008 - 13:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun ucuz atlatmışsın allah daha beterinden hepimizi korusun
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 13.05.2008 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun.. hoca geçirmiycek direksiyonda Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
emrerd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.05.2008 - 13:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun umarım ilk ve son olur..
emrerd Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Stunter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.05.2008 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorda kayarak düsme olayi en rahat düsme olayidir biryere carpmak cok kötü oluyor onuda dene meye kalkma sakin onda bukadar sansli olmayabilirsin tecrübe konustu gecmis olsun birdaha korumasiz düsme yi deneme sakin.
0 RH +
Başa dön
Stunter Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 13.05.2008 - 13:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın...
GN125
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YST/maltepe

MesajTarih: 13.05.2008 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu işe bir kabdolusu şans boş bir kab da tecrübeyle başlarsın önemli olan o şans bitmeden boş tecrübe kabını doldurmandır .5 liralık kafan varsa beşliralık kask tak.geçmiş olsun olur böyle şeyler tecrübemden biliyorum mutlaka ama mutlaka bellikte tak
Başa dön
GN125 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mustafa082
Üye
Üye

MesajTarih: 13.05.2008 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler arkadaşlar ...
benki tek yönlü yollarda bile burası Türkiye dir deyip karşı yöne bakarak karşıdan karşıya geçen insan nasıl dikatsiz davrandım böyle anlamadım şanslıymışım Allahdan arkadan gelen yoktu....

bu vesileyle birşey sorayım size. ben 125lik yada 250lik sıfır motor almayı düşünüyordum en az bi 5 sene kullanırım onu diye ama bu olaydan sonra düşündümde yine düşme ihtimalim var ve motorda hasar oluşturacak bu . bunun yerine ucuz bir cbr125 ikinci el alıp hasar olacaksa onda olsun diyerek kısa bir süre (motora iyice alışana kadar ) kullanıp sonra satıp asıl almak istediğim makinayımı alsam. yazın motor eğitimi almayı planlıyorum
. eğitim bitince ucuz bişeymi alayımı yoksa doğrudan almak istediğimimi alsam ???
Başa dön
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.05.2008 - 15:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun allah beterinden saklasın
mucit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Samsun

MesajTarih: 14.05.2008 - 22:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence ucuz bişi al ama cbr125 ucuz değil Gülümsüyorum
Yedek parçaları el yakıyor.
Ben sıfır aldım ama uygun bir 2. el bulabilsem kesin onu alırdım.
Başa dön
mucit Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye