slayer2694, hallo ben bos konusmuyorum yasim 36 ben kendim kullaniyorum normal sürüs yaparsan 1 inci ve 2nci viteste uzun cektirmesse 7 litreyi gecmez arkadas efendi surus yaptiktan sonra acemi olmayan yada motor kullanmasini bilen herkes buyuk ve kucük beygirli makinalari sürebilir dedigim gibi motor üstünde insan gibi temiz ve efendi binerse hic birsey olmaz
dugogs, kardeş benden geçen bir zx9r var şu an konyada
o makinanın üstüne makina bulamazsın o dereceiddalıyım 2 yıl kullandım o motoru ben proracing in dedigi motor
özellikleri ise komle yoşhimura rs3 titanyum karbon ekzoz var renkli zincir speed scren ön cam fısır fısır mükemmel bir makinadın you tube beyşehirli motorcular yazarsan videolarda o motoru görebilirsin ms adresimi eklersen senı daha geniş çaplı olarak bilgilendirebilirin 10 numara _________________ kawasaki
http://www.youtube.com/watch?v=UPCDgTLidJo x_kawasaki_x@hotmail.com
emrerd, abim 2003-2004 modek 636 kawasakiler nasıl iyimi bir teklif geldi bana arabamla takas edecek gibi şu an pazarlıkdayız bu makinalar hakkında bir bilgim yok bir problemi varmı
Tarih: 13.05.2008 - 15:43 Mesaj konusu:
baba eski makinayla uğraşılmaz.elindeki canlıyı sık üstünede biraz kredi ateşle al bitane baba bi makina.valla senin huyun suyun karakterinle alakalı eger kendine güveniyorsan ben kendime hakim olurum gaza gelmem efendi yürürüm diyorsan ve kendinden eminsen 1000 değil istersen 10000 al yine binersin her türlü.öteki türlü scooterla bile yapışırsın.tamamen senin karakterinle ve ne kadar bilinçli olduğunla alakalı. _________________ Impatience is a sign of hurrying; hurrying is a sign of worrying; worrying is a sign of fear www.lovehill.de
sonuçta 8 yaşımda motor çok temizini bulman lazım
oda zor bence bulaşma
valla bizim konyada bi hayli zx9 var ve bir cogu hiçte 8 yasında bi makine degil gibi kız gibi aletler ayrıca kawasakinin o dönemlerde cıkarmıs oldugu en tatlı alet ve en hırçın alet diye bilirim kullanım açısından sürat ve her bakımdan kolay kolay arıza cıkaran bi makinada degil daha serviste açılmıs ben 2000 üstü zx9 görmedim cokta saglam makine temizini bulup alırsın merak etme öyle cok dökügüne ben rastlamadım
emrerd, abim 2003-2004 modek 636 kawasakiler nasıl iyimi bir teklif geldi bana arabamla takas edecek gibi şu an pazarlıkdayız bu makinalar hakkında bir bilgim yok bir problemi varmı
bence eski zx-9 dan çok daha iyi hemde 600 de değil 900 de,ortayı bulmuş olursun
zx636 kullanan arkadaş çok sitede en güvenli bilgiyi onlar verir. _________________ bir ihtimal daha var!
emrerd, abi para sıkıntısı olmasa alıcamda birde izmirde üçkuyularda hakan var motosiklet mondial bayi onun kullandığı akrabasınınmış belki tanırsın diye söylüyorum serdar onda var bi zx 9 o motoru biliyormusun abi
Tarih: 13.05.2008 - 21:03 Mesaj konusu:
temizini bulman zor ama bulursan deli gibi makina seridir 250 den snra biras ciddi bi makina bunu unutma kardes _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
2000 model zx6r, 1999 model cbr600f, 1999 model zx9r ve 2003 zx6rr kullanmış biri olarak sana tavsiyem eğer ikisi de temiz kullanılmış ve ciddi bir kaza yapmamışsa 636'yı alman.
Hafif ve enjeksiyonlu bir motor olduğundan ve yıl olarak daha yeni olduğundan seni daha çok memnun eder.
9r kullanırken biraz eski bir tasarım olduğunu belli ediyor, sanki motorun üstünde oturuyormuşsun hissi veriyor. Tabi düşük devirlerde biraz daha güçlü olduğunu hissettiriyor.
Teknik olarak durumları da kararında etkili olmalı...
Kayıt: Oct 14, 2005 Mesajlar: 1819 Nereden: AFYONKARAHİSAR
Tarih: 14.05.2008 - 13:13 Mesaj konusu:
2000 model 15bin-17binlerde temiz makinalar var kardeş zx9 güzel ve oturaklı bir makina yağmurda test etme şansım ooldu grenajları geniş oldugu için hiç ıslanmadan iniyorsun makinadan ama yeni 600 ler de heryerin sırılsıklam oluyor _________________ Sedat Kumartaşlı A rh(+)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız