Burda adamın artist olduğunu nerden çıkardın sormak isterim sana daha önce bir çok kez verildi, ve de adam korumaların önemi hakkında video hazırlıyormuş bu yuzden kamera takmış motora he bunun için artist ise burda herkez artist
Burda adamın artist olduğunu nerden çıkardın sormak isterim sana daha önce bir çok kez verildi, ve de adam korumaların önemi hakkında video hazırlıyormuş bu yuzden kamera takmış motora he bunun için artist ise burda herkez artist
Artist olan otomobil sürüçüsü.... _________________ A rh(-) Uğur ARSLAN
Keske Hep Çocuk Kalsaydim,Hayatimdaki En Buyuk Aciyi Dizimdeki Yara Sansaydim...
video için teşekkürler gerçi arada bir tekrar tekrar izliyoruz.burda adamın artisliğini göremedim ben,ki bu videonun tamamını izlemiştim.adam sıkışık trafikte kendi seridinde ilerlerken(aralarda dans etmiyo!!!)sol seritteki civic arabayı kaydırıyosa adamın burda artisliği nerde:?sürücü için artist demişsin,sürücü yanılmıyorsam bayan sürücüydü ve artislikten değilde ani frenden veya yoldaki yağ gibi birşeydenmi ne kayıyordu. _________________
video için teşekkürler gerçi arada bir tekrar tekrar izliyoruz.burda adamın artisliğini göremedim ben,ki bu videonun tamamını izlemiştim.adam sıkışık trafikte kendi seridinde ilerlerken(aralarda dans etmiyo!!!)sol seritteki civic arabayı kaydırıyosa adamın burda artisliği nerde:?sürücü için artist demişsin,sürücü yanılmıyorsam bayan sürücüydü ve artislikten değilde ani frenden veya yoldaki yağ gibi birşeydenmi ne kayıyordu.
Tekrar söylyorum otomobil sürüçüsü için söyledim !!! _________________ A rh(-) Uğur ARSLAN
Keske Hep Çocuk Kalsaydim,Hayatimdaki En Buyuk Aciyi Dizimdeki Yara Sansaydim...
arabacı artıslık yapıyor motorluyu eziyor arabacı artilik yapıyor ona bişey olmuyor olan yine motorluya oluyorrr artisligin sonucu motorluya patlıyor _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız