Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sinan Sofuoğlu bir ihmal kurbanı mı ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sinan Sofuoğlu bir ihmal kurbanı mı ?

Sinan Sofuoğlu bir ihmal kurbanı mı ?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
DA2019
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 13.05.2008 - 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motordelisinin hikayesini anlatan resimli topicte bulunan şu kaza resmine bakar mısınız? Üzerinde Iceboys yazan tshirtlü arkadaşın ve kaza yapan yerdeki sürücü arkadaşın arkasındaki şey, buradaki tartışmayı özetliyor olsak gerek. Gülümsüyorum

Bir diğer güzel resim. Sürücü arkadaşlar yamanın üzerinde çok güzel poz vermişler: İstemiyorum

Tek sıra lastik ve arkasında tel örgülü duvar? Herhalde Allah korusun bir arkadaş kaza yaparsa pistten dışarı fırlamasın diye o tel örgüler. Güleriz ağlanacak halimize. Oraya gidip de kim vuracak demeyin, Sinan gibi bir deneyimli sürücünün de kaza yapacağına kimse ihtimal vermezdi, di mi?

Bu pistin sorumlularının ve tüm yetkili kişilerin yargı önüne çıkarılmaları şart bence. GSRTürkiye olarak biz de bu pistte bir tur atmayı planlıyorduk. Bu resimleri gördükten sonra bir kez düşünmeye bile gerek yok.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
caca1912
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.05.2008 - 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öfkeliyim Üzgünüm
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 13.05.2008 - 17:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başka bir siteden aldığım bir açıklama,ne kadarı doğru ne kadarı yalan bilemem ama Sinan'nın ölümünü neredeyse intihar gösterecekler,yazık çok yazık. İstemiyorum Yapılan hatanın az da olsa İyi fikir kendilerinden kaynaklandığını söylemelerini daha çok bekler bu millet. Beğenmedim

Müge POLATKAN ın açıklamaları Sinan kardeşimizin akrabaları, arkadaşlarının ricası üzerine silinmiştir.

Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
DA2019
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 13.05.2008 - 17:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Müge Hanım'ın dediklerine karşı olarak, motosiklet.netten alıntı:

muratgergerli demiş ki:
Buyrun bir açıklama..Hemde olayı gözleriyle gören bir arkadaşımız..

Bakalım Süleyman Memnun buna ne cevap verecek..Tabi duyarda okursa...

Öncelikle adım Can Göksay.Tolga Uprak ile 8 yıldır pistlerdeyim ve onun kronemetresinide ben tutuyorum.Beni tanıyanlar biliyor zaten ama tanımayanlar için söylüyorum,ben sadece Tolga'nın arkadaşıyım.
Pistteki hiç bir kurum,kuruluş,teknik ekip ve sponsor ile alakam yoktur.Olayın başından sonuna kadar Tolga ile canlı şahidiyiz.
Ve 8 yıldır bu işin içerisinde olduğumuz için neyin ne olduğunu biliyoruz.İlk olarak size olayı anlatmam gerekiyor,çünkü federasyon yetkilileri dahil herkes kendine göre olayı anlatmış.
Tolga antremana çıkmadı beraber kara şiganın oradaki trübünlerde antremenı izlemeye gittik.Yanımızda Sinan Şenel ve hatırladığım kadarıyla Tuna Şahbazoğlu vardı.
Tolga Sinan'a, ben Barış'a zaman tutuyorduk.Sinan en son turunu 47.400'lük zamanla atıp arka düzlükten kara şiganına doğru geliyordu.
Fren yapma mesafesine geldiğinde fren yapmadı ve tapagaz bir şekilde fren mesafesini 20 metre daha geçti.(virajın içine doğru)Kimin pistin neresinde nasıl fren yaptığını uzun zamandır bildiğimiz için bu aykırı bir durumdu ve hemen bakın bakın diye bağırdım.Sonra Sinan sanki durumu birden farketmiş gibi çok sert bir fren attı ve motorun başıda sert bir şekildi eğildi.Sonra freni hemen bıraktı ve bir daha sıktı.Bu sefer gidon çırpmaya başladı.Bu anlattıklarım 1-1,5 saniye içerisinde oluyor çünkü çok fazla sürat vardı.Gidon 2-3 kez sert bir şekilde çırptıktan sonra motor soldan toprağa çıktı.Toprağa çıkar çıkmaz yan döndü ve Sinan'ı fırlattı.Bizde hemen olay yerine koşmaya başladık.Sinan en son sazlıkların içinde kaybolmuştu.Olay yerine geldiğimizde hemen Sinan'ı aradık.Buradaki ayrıntıları fazla vermek istemiyorum.Ama en son Sinan'ı bulduğumuzda bir kaya parçasının üzerinde yüz üstü yatıyordu.Hatta kayanın üzerinde biraz burnundan gelen kan lekesi bile vardı.Arkamızdanda şu anda hatırlayamadığım bayağı bir insan olay yerine koşmuştu.Daha sonra ambulans geldi ve ambulanstakiler oraların biraz çamurlu olmasından dolayı oraya girmeye başta tereddüt bile ettiler.Ne ambulansta doktor vardı nede pistte herhangi bir asbaşkan.hatta federasyondakilerede telefonla biz haber verdik.
Daha sonra ambulansın arkasından hastaneye gittik ve gerisi malum.Akşam ben piste geldim ve olay yerinde 3-4kişi vardı ve elleriyle taşları temizliyorlardı.Daha sonra oraya 50NC kamyonun giridiğini gördük.Ve ertesi gün sabah olay yerinde kaya falan yoktu.
Ben burda hiç bir kimseyi suçlamıyorum.Ama Federasyonun yaptığı açıklamalar niye savunma şeklinde!Niye pistin hiç bir suçu yok diyorlar.Pistin hiçbir suçu yoksa orada kum havuzu yada çakıl havuzu olması gerekmiyor mu?Yada o kayanın orda işi ne.Elbette piste meydana gelen kazalarda ya mekanik arıza yada pilotaj hatası olacak.Pilotlar kendilerini zorlucaklarki zaman yapsınlar.Bunlar işin içinde olan şeyler.Ama yetkili kimse,sorumluluk kimdeyse bütün güvenlik önlemlerini almak zorundalar.Tolga ve Sinan Şenel ilk derince hastanesinde polise yazılı bilgi verdi olayı aynı benim anlattığım şekilde yazdırdılar.
Olayların üzerini örterek biz hiçbir şekilde hiç bir yere gelemeyiz.Bunu öncelikle bu işte suçlu olan kişilerin anlaması lazım.Bu çok çok üzücü ve çok büyük bir kayıptır.Artık motor yarışlarının hiç kimse için bir anlamı kaldığını düşünmüyorum.Bunu herkesin bir milat olarak görüp herkesin birlik olarak ilerisi için artık güzel şeylerin başlangıcına dönüştürmesini umuyorum.Şimdi kendi çıkarları için federasyona yüklenenlerde olacaktır.Ama baştaki zihniyet değişmedikçe Türkiye'de motorsporları bir yere gelmez.Yarışçıların fikrinin alındığı ve en kıdemsiz çalışanından en baştakine sadece motor sporlarının geleceği için çalışan gerçek anlamda bir federasyon istiyorum.
Acımız çok büyük bunu size anlatamam..Ama Kenan kardeşimize bişey demek istiyorum.Abilerinin seni görmek istediği yere ulaşmanı istiyorum senden.Hayat bizim değil, biz hayatı yaşıyoruz sadece.Hepimizin başı sağolsun...hepimiz bu işin peşini bırakmıyacağız ve ne gerekiyorsa yapacağız,sadece kendimiz için !!!!

cpatience
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.05.2008 - 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şimdi Can Göksay benim.
Müge ablanın dediği herşey doğru,çünkü herşeyi bizde duyduk,ordaydık.Ben bir önceki yazımda insanlar üzülmesin diye bazı şeyleri belirtmedim,madem Müge abla belirtti bende ekliyorum.
Sinan'ın kazadan birgün önce tulumundaki bütün korumalarını astarından itibaren çıkarttığı doğrudur.Sinan'ın moralinin çok bozuk olduğunu pistte hepimiz gördük.Hatta antremana çıkmadan masayı yumrukladığını ben ve arkadaşlarım gördü.
Bende evlenmiş ve boşanmış bir insan olarak Sinan'ın neler yaşadığını moralinin nasıl olabileceğini çok iyi anlıyorum.
Biz Tolga ile kendi aramızda kazadan sonra 'ya intihar edecekti son anda kararını değiştirdi yada birşey düşünüyordu, çok fazla daldı, birden uyandı fren sıktı' diye konuştuk.Çünkü gazı kapatıp fren yapması gereken yeri 20-30 metre gaz vererek,hızlanarak geçti.Bunun geç fren atayım zaman yapayım demekle ilgisi yok....
Şimdi oluşan bu durumda sorumlu arıyorsak;o kadar madde sıralarımki burda.O insanlar zaten vicdan azabı duyuyor,üzüntülerini katlamak istemem!!Onun için tek suçlu federasyon gibi gösterilmesin.Ve bundan rant sağlamak isteyen insanlar siteye üye olup olayı saptırmasın..
Pistlerimizin durumu ortada,ama ben dahil Tolga dahil Federasyon yetkileri dahil hiç kimse bu şekilde bir kaza olacağını öngeremezdik.Ben ne motogp'de ne diğer yarışlarda 10 senedir böyle bir kaza görmedim.
Ben ilk yazdığımda dedimki hiç kimseyi suçlamıyorum.Federasyon yetkililerinin yaptığı açıklamalara talihsizlik diyorum.Çünkü bütün gözleri üzerlerine çektiler.
Pistin orasında sazlıkların içinde bir kayanın olması herkes için büyük şansızlık.Hepimiz için.Bu herkeze bir tokattır.Ve hiç kimse bu tokatı yiyip oturmasın,izmir pisti, körfez pisti ve yapılacak yeni pistlerin her olayı öngörerek kum yada çakıl havuzlarıyla doldurulsun.Körfez pistide baştan yapılsın adı Sinan Sofuoğlu yarış pisti olsun.

Hiç kimsede dediklerimi çarptırıp kendi çıkarları için kullanmasın..böyle bir durumda..
DA2019
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 13.05.2008 - 18:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzücü olan bu konuşulanların böyle bir kaza sonrasında konuşulması.

Dediğim gibi kimse Sinan gibi bir sürücünün orada o hatayı yapacağını düşünemez. Ancak gerekli önlemler alınmadan piste çıkılması bu acı sonucu doğuruyor.

Tıpkı depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımız gibi. Binaların alt katındaki kolonlar kesiliyor, yer açmak için, nasıl olsa deprem olmaz ya. Olduğu zaman da onbin kişi hayatını kaybediyor.

Söylediklerinizin çarpıtılarak kimsenin rant sağlayacağına ihtimal vermiyorum. Buraya mesaj atanların hiçbiri pist sahibi değil herhalde. Müteahhit olup da asfalt yapıp para kazanacak kimse de yoktur.

Yaşananların hepsi çok büyük bir şanssızlık. Ama bundan da kimse sorumlu değil, Sinan bunu kendi istedi demek de çok yanlış.
cpatience
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.05.2008 - 18:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DA2019 demiş ki:
Üzücü olan bu konuşulanların böyle bir kaza sonrasında konuşulması.
Dediğim gibi kimse Sinan gibi bir sürücünün orada o hatayı yapacağını düşünemez. Ancak gerekli önlemler alınmadan piste çıkılması bu acı sonucu doğuruyor.
Tıpkı depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımız gibi. Binaların alt katındaki kolonlar kesiliyor, yer açmak için, nasıl olsa deprem olmaz ya. Olduğu zaman da onbin kişi hayatını kaybediyor.
Söylediklerinizin çarpıtılarak kimsenin rant sağlayacağına ihtimal vermiyorum. Buraya mesaj atanların hiçbiri pist sahibi değil herhalde. Müteahhit olup da asfalt yapıp para kazanacak kimse de yoktur.
Yaşananların hepsi çok büyük bir şanssızlık. Ama bundan da kimse sorumlu değil, Sinan bunu kendi istedi demek de çok yanlış.

Bende üzücü olduğu için konuşmak istemedim.
Bu ülkede herşeyden rant sağlayacak insanlar var merak etme.Koltuk sevdalısıda çok.
Benim yazımı öbür siteye verdiğin gibi bu yazdıklarımda ver.Çünkü herkes herşeyi doğru olarak bilsin.Kimseyide hiçbirşey bilmeden sorgulamayın.
Ortada bir suç varsa federasyonda dahil herkes bi tarafından tutmuş durumdadır.Onun için tek bir suçlu yok.Bundan sonrası için iyi şeyler olsun diye mücadele edelim,birlik olalım.Her kafadan ayrı ses çıkmasın.Pınarbaşı pistinde ve Körfez pistinde tüm güvenlik önlemleri düzenlenmedende kimse piste çıkmasın
orjinal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 13.05.2008 - 18:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rahmetli hafızmış allah mekanını cennet etsin inancı saglam adam intahar etmenın ne gunah oldugunu bılıyodur kesınlıkle tamam kendı hatası olabılır ama ıntıhar gıbı laflar aılesınıde ruhunuda üzer
Başa dön
orjinal Çevrimdışı orjinal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 13.05.2008 - 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekleri söylemek adına bazı şeylerin söylenmesi ne derece doğrudur?

Ölen bir insan kendini nasıl savunacak? Korumaları neden söktüğünü kim bilebilir? Dalgın mıydı, yoksa denildiği gibi ölümüne mi gitmişti? Asıl bunların üzerine konuşmak spekülasyondur, olayın yönünü saptırmaktır...

Sinan Sofuoğlu öyle ya da böyle o pistte kaza yapmış ve pist kenarındaki kayalara çarparak yaşamını yitirmiştir.

Burada "pistte kusur yok diyenlere" sorulması gereken soru şudur

Kayaların pist kenarında işi ne?

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cpatience
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.05.2008 - 19:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ante demiş ki:
Gerçekleri söylemek adına bazı şeylerin söylenmesi ne derece doğrudur?
Ölen bir insan kendini nasıl savunacak? Korumaları neden söktüğünü kim bilebilir? Dalgın mıydı, yoksa denildiği gibi ölümüne mi gitmişti? Asıl bunların üzerine konuşmak spekülasyondur, olayın yönünü saptırmaktır...
Sinan Sofuoğlu öyle ya da böyle o pistte kaza yapmış ve pist kenarındaki kayalara çarparak yaşamını yitirmiştir.
Burada "pistte kusur yok diyenlere" sorulması gereken soru şudur
Kayaların pist kenarında işi ne?

Başka söze gerek yok!Bundan sonra konuşmayacağım.Federasyon olayı incelemeden açıklama yapmıştır.Olayı inceleyip açıklama yapmalarını bekleyelim.
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 13.05.2008 - 19:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ante, Soru tam ante... Kayaların pistte işi ne..
DA2019, koyduğun resimlere bakacak olursak kayalık var düşün motorcunun arkasında..sanki tarla..tarla bile daha düz..
Ve 2 li virajdada çeken videodada pist dışında birşey olmadığı ve direk pistten çıksa metal reklamlık veya beton bariyellere çarpacaktır..

Süleyman Memnun acaba asvalttamı sorun yok diyorsun yoksa genel olarak pistte alınan önlemleremi ?

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 13.05.2008 - 19:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cpatience, yahu CAN...
Yapma ALLAH aşkına..
Sen şu yukardaki açıklamayı MD de açtıgın forumda yaptın..
Tolga UPRAK da yazdıgı mesajda şunud emedimi:
Sinan'ı kayaların üstünden ben aldım..
Sinan'ın kanları kayanın üstünde duruyordu..
Gelen ambulansta DOKTOR yoktu...

Yani işte benim demek istediğim buydu...
Böyle işlerde GAZ ALIP BU İŞİN ÜSTÜNE GİTTİĞİNDE buGÜN "HAYDİ GERÇEKLERİ YAZALIM" diyenler yarın arkanı döndüğünde arazi oluyor..
Şimdi daha 2 gün önce açtıgınız topicde neler neler yazdınız..
SİNAN'I KAYALARIN ÜSTÜNDEN ALDIK,
aSBAŞKAN FALAN ORTALARDA YOKTU DEDİNİZ..
şİMDİ 360 DERECE döndünüz..
Yani karar verin..
Bu TOLGA uprak IN SPORCU KİŞİLİĞİNEDE GÖLGE DÜŞÜRÜR...

bU KONUYLA İLGİLİ TOPİC AÇACAGIM VE md spor kulübünün OLAYA BAKIŞ AÇISINI YAZACAGIM..
Dansöz olmadan yazacak harbici,dogrucu o kadar çok sporcu varki...

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer şimdi Çevrimiçi HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hawktr
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: yerle gök arasynda

MesajTarih: 13.05.2008 - 19:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, HakanDincer,
ben kemal mert sinan sofuoglunun yakınıyım bana acil telefon numaran lazım
Başa dön
hawktr Çevrimdışı hawktr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
muratgergerli
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Şanlıurfa

MesajTarih: 13.05.2008 - 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

@cpatience....

Arkadaşım ilk önceki yazdığın mesajı ben alıntı ile bazı kardeş sitelere aktardım..
Yani olayın birebir canlı şahidi olarak yazdığın ve sarf ettiğin sözleri sen kendi iradenle yazmıştın
sanırım.. Ama bakıyorum sonradan bu yazdıklarınla çelişen laflar ve sözler sarf etme zorunluğu
olmuş sende...

hayırdır kardeşim. ? .Bir problem varda biz mi bilmiyoruz.?.Yada bizim bilmediğimiz bir detayı mı kaçırdık..?

Bu olayda kimin bir suçu ve hatası varsa ortaya çıkması için çabalıyoruz..

Seninde dediğin gibi;

" hepimiz bu işin peşini bırakmıyacağız ve ne gerekiyorsa yapacağız,sadece kendimiz için !!!! "

Evet..Kendimiz için ve Sinanlar için...
Başa dön
muratgergerli Çevrimdışı muratgergerli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 13.05.2008 - 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayretler içinde yapılan açıklamaları okuyorum...
Yani 1 gün içinde doğru söylenen herşey 360 derece dönüşe ugradı..
Bakın bu olaylarda doğru neyse o söylensin..
Aksi takdirde kurumlar KALICIDIR ama kişiler değişir..
Ve kişiler değiştiginde siz cami içinde ve sporcu arkadaşlarınız arasında hep yalancı gözüyle kalırsınız..
Yani hakikaten YUHHHHHH...
Camide bana USPET in sahibi MAZHAR kardeşim bu işlerin üstüne gidelim Hakan dediğinde ona dediğim şeyde haklı çıktım..

"Tamam gidelim ama bu işlerde bugün yanımızda olan , doğruları yazalım diyenler yarın yanlışların üstüne doğru yürüken arkanı dönüp baktıgında arkanda olmuyorlar ve sen tek başına kalıyorsun"
dedim...
Yani şu aşagıdaki topicde yazılanları CAN sen yazmadın mı?
http://www.motordelisi.com/ftopic-63327-days0-orderasc-0.html
Aynı topicde Tolga UPRAK şunları yazmış:

Toggy demiş ki:
Öncelikle hepimizin tekrar başısağolsun... Olay Can'nın anlattığı gibi oldu motorun arkası yanına geldi ve motorla sinan 7-8 metre havalandı yere vurup 5 metre daha havalandı ve bu arada çarptığı zemin sert taşlık bir zemin sonra küçük taklalar atıp sert bir zeminden tekrar havalandı sazlıkların arasına kayanın üstüne düşüp en sert darbeyi aldı... O günden beri bu sahneyi defalarca yaşıyorum gözümün önünde... Mağden pistin öyle olduğunu biliyorduk niye ordaydık? Ben sazlıkların arasındaki kayaları ilk defa gördüm o kayalar süper moto parkuru yapılırken o sazlıkların içine atılmış ortalıkta durmasın diye yani eskiden öyle bişey yoktu geçen yıl koyulmuş onlar. Olay geceside götürmüşler ... Sayın Hamit Abbasoğlu diyorki
-kaya filan yoktu insanlar ön plana çıkmak için bunlaru uyduruyor pist güvenli motorda teknik hata olabilir.
Ben o kayanın üstünden Sinanı kaldırdım yanındada 10 kişi vardı içinde doktor bile olmayan ambulance gelene kadar 20 kişi olduk ama asbaşkan yoktu!!! Kapıda bir hakem arkadaş vardı hepsi o. Pistin asıl sorumlusu Kurban Abi bile yoktu...

Ve bu mesajından sonra Tolga UPRAK ile konuştugumda ben Ne doğruysa onu yazdım dedi..
Şimdi ben bu adamların hepsini tanırım..Barış TOK, Tolga UPRAK, Burak ALBAYRAK, Sertaç TERZİ... ve diğerleri..
Hepsi o gün mezarlıkta birebir kayalardan , Sinan'ın kayalar yüzünden öldüğünden ve kayaların geceleyin kaldırıldıgından yüzüme baka baka bahsettiler..
Şimdi eger bunu inkar eden olursa benim DANSÖZ dostum yok..
Yemin ederim yüzüne bile bakmam...
Ohaa derim, çüşşş derim...

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer şimdi Çevrimiçi HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal