Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - varan 2,,gece videosu,03,05,2008,dikili soma arası.(299+)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

varan 2,,gece videosu,03,05,2008,dikili soma arası.(299+)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 38, 39, 40  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
koR_1ay
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: RedLine net&Cafe

MesajTarih: 13.05.2008 - 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, K9 MA9 diyip durma.kolaymı R1 den çıkıp başka alemlere girmek.yine en bomba kasayı çıkaracak yamaha yine R1 diyeceksin.yolunu sapıtıyosun gibi gelio bana.seneye ben yeni kasa R1 aldım dersen bu topiği çıkarırım karşına haberin ola. Çok gülüyorum
koR_1ay Çevrimdışı koR_1ay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 13.05.2008 - 20:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Youtube bende açılıyor?
SpeedyMaho
Üye
Üye

Nereden: 's-Hertogenbosch - HOLLANDA

MesajTarih: 13.05.2008 - 20:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ekamba, kardesim daha tanismiyoruz fakat nasip olursa 03-06-2008 de tanisacagiz...tamam biz burada deliyiz Alman, Hollanda, Belcika ve Fransa otobanlarinda basiyoruz gece gunduz.....fakat senin de bildigin gibi buranin yollari Turkiyenin yollarindan kat kat kolay ve tehlikesiz... sana basimdan geceni yazmak istiyorum: bizde burada gazladiktan sonra hep videolari filan eklerdik: bir gun arkadaslardan birisi bana dedi ki: AHMET kardes tam guzel ve hizli gidiiyorsun fakat sen hic seni kendine ornek alan yeni ve acemi motorcu olan arkadaslari dusundunmu? Hic aklima gelmemisti boyle bir ihtimal...SEN DE LUTFEN BIR SANIYE BU KONUYU DUSUN RICA EDIYORUM...

Nasihat filan vermek istemiyorum, fakat elimizdeki o guzelim zevki en acisina cevirmenin anlami yok...

Ozurdileyerek saygilarimi sunuyorum
Hollanda dan Ertugrula gelecek olan Ahmet (Speedy Maho / Tokatli)
Başa dön
SpeedyMaho Çevrimdışı SpeedyMaho Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.05.2008 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SpeedyMaho, demişki ;
Alıntı:

AHMET kardes tam guzel ve hizli gidiiyorsun fakat sen hic seni kendine ornek alan yeni ve acemi motorcu olan arkadaslari dusundunmu? Hic aklima gelmemisti boyle bir ihtimal...SEN DE LUTFEN BIR SANIYE BU KONUYU DUSUN RICA EDIYORUM...

dostum kötü örnek heryerde ghostriderin videoları demem yeterli sanırım yani heryerde bu videolardan var bence sen video çekmeye devam et kötü örnek heryerde ve bunun önüne çıklamaz yeni motorcular ozaman internetten video izlemesinler yoksa kötü örnek olurlar!! böyle saçma şey olmaz..... o videoların hepsini kaldıralım yapabilirmiyiz yapamayız biz bu kötü örneklerin önüne geçemeyiz anca internetin kaldırılması lazım oda imkansız........ OK İyi fikir

saygılar..............
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 13.05.2008 - 23:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SpeedyMaho demiş ki:
Ekamba, Ozurdileyerek saygilarimi sunuyorum
Hollanda dan Ertugrula gelecek olan Ahmet (Speedy Maho / Tokatli)
özür dilenecek bir durum yok haklısın.. Bravo
benim kankamın kankası kankamdır,ne deseniz başımla beraber.
gelmenizi bekliyorum,geldiğinizde detayları konuşuruz... Bravo Bravo Bravo
hollanda dan ertuğrulla çocukluktan delikanlılığa kadar büyümüş erbil (ekamba) Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum takıldım kızma.. Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kawa_racing
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: BEYŞEHİR/NORVEÇ

MesajTarih: 14.05.2008 - 00:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, çok güzel bi video olmuş tebrikler Alkışlıyorum
CoBaLT
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.05.2008 - 09:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, o kadar okudum ama anlamadım Gülümsüyorum NOSSCU gene zx10 mu alıcakmış, siyah mı alıyomuş,

Youtube a vtunnel.com üzerinden girebilirsiniz. açıldığında gmail.com yazan yere www.youtube.com yazın girersiniz.

Son Mesajdan 17 dakika sonra eklendi:

yc_ demiş ki:
CoBaLT, dostum senin motor Fb plakalı olanmıydı geçen jadde de gördüm o motor ise bidahakine tanısıp kaynaşalım Göz kırpıyorum

evet FB 6983

herzaman
Başa dön
CoBaLT Çevrimdışı CoBaLT Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 14.05.2008 - 12:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CoBaLT, anlamıyacak ne var,kirpicikleri özlemiş yine bu deli.... Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
okadarda diyorum altında k6 var ne işin olur zx10 la falan ama nafile.
nuh dedi peygamber demedi,ama ufak bir tel görüşmesinden sonra 1 yıl ertelettim hayalinin onun.
senle nzmn telde konuşsam morellerim bozuluyor diyor bide,nankör yaaaa.. Gülümsüyorum
Başa dön
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bayramoğlu -Soma-DARICA

MesajTarih: 14.05.2008 - 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, ağzına tükürem müsadenle abi Göz kırpıyorum Dil çıkarıyorum kirpi deme bana Çok gülüyorum bozuyon işte moralimi bak işşşşteselim geliyo senle makara yapınca

CoBaLT, he tostumu yedim benzinlikteyim seni bekliyorum s virajında stop .kaşınıyorum kirpinle gel stop Delirdim Çok gülüyorum

(çanakkale geçilmez diyolardı inanmıyordum) Üzgünüm İstemiyorum Sinirlendim Öfkeliyim

hadiii yaffrum yiii paramı eğlendir beniii Gülümsüyorum
PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 14.05.2008 - 16:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

r1 den sonra ne alacagını bende merak ettım ? ? suzukı k8 mı yoksa Göz kırpıyorum hemde r1 den sonraaaa İyi fikir
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı cbr1000rrcagri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 14.05.2008 - 16:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbr1000rrcagri, k9 yada 2009 r1,büyük ihtimalle k9 olacak.
fakat 2009 da suzukı ve yamaha kasa değişimine gireceğinden dolayı bekleyip göreceğim.
en sağlıklı kararı 2009 mart istanbul fuarında vereceğim.o arada tüm teknik detayları da yakından takip edeceğim..
nasip bakalım..
Bravo
Başa dön
CoBaLT
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.05.2008 - 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu demiş ki:
ekamba, ağzına tükürem müsadenle abi Göz kırpıyorum Dil çıkarıyorum kirpi deme bana Çok gülüyorum bozuyon işte moralimi bak işşşşteselim geliyo senle makara yapınca

CoBaLT, he tostumu yedim benzinlikteyim seni bekliyorum s virajında stop .kaşınıyorum kirpinle gel stop Delirdim Çok gülüyorum

(çanakkale geçilmez diyolardı inanmıyordum) Üzgünüm İstemiyorum Sinirlendim Öfkeliyim

Hemen bu akşammı olsun NOSSCU hiç ara vermiyim diyosun.

Yakışıklısın Çok çekicisin Çağla Şikel Tostunu Yesin, Alemde Teksin Değişilmezsin FalaN FiLaN Gülümsüyorum

O zaman bitik lastikleri takim sen şimdi yanlarsın falan akşama, yazık etmiyim yeni lastiklere Gülümsüyorum hem belli mi olur bizim kirpi belki beni ıskalamaz Göz kırpıyorum
Başa dön
CoBaLT Çevrimdışı CoBaLT Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 14.05.2008 - 22:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CoBaLT, devam devam böle yazmaya allah sonunu hayır etsin CoBaLT, nosscu tostu yedrcek galiba birilerine İstemiyorum Şok oldum Gülümsüyorum
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mr_umit
Üye
Üye

Nereden: MANiSA

MesajTarih: 19.05.2008 - 21:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, dün gece yine atraksyondaymışın duyumlar öyle,yeni video varmı video Gülümsüyorum
leventm
Üye
Üye

MesajTarih: 28.05.2008 - 19:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal be abi =) Alkışlıyorum
Başa dön
leventm Çevrimdışı leventm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 38, 39, 40  Sonraki
34. sayfa (Toplam 40 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal