Tarih: 13.05.2008 - 20:56 Mesaj konusu: 2. el motor alırkenh nelere dikkat edilmeli
arkadaşlar ben ikinci el motor alacağım kısmetse araştırıyorum konularda büyüklerime danışıyorum ama size sormak,danışmak istediğim bir mevzu daha var 2. el motor alırken nelere dikkat etmeliyim bir kazası veya pertden toplanmış olup olmadığını nasıl anlayabilirim bilgilendirirseniz teşekkür ederim
Tarih: 13.05.2008 - 20:59 Mesaj konusu:
dugogs, motordan ne kadar anlıyorsun bilgin ne bilmiyorum ve bu arada ne almayı düşünüyosun bununla ilgili topicler açıldı oralara bakabilirsn forumlarda ve mutlaka bilen tanıdğın biriyle git almaya adamın istediği tanıdığı servise falanda gitme dikkatli ol ne alıcaksan işten anlayan biri mutlaka yanında olsun çünkü bu hususta dikkat edilmesi gereken bi çok ayrınıtı var yazmaya kalkarsak sabah olur kardes _________________ Life is for the brave
sabahları uykusuz yorgun gözlerle işe giderken kapıda tebessümüme yol açan tek mevzum K5
Kayıt: Feb 06, 2007 Mesajlar: 1238 Nereden: ISTANBUL HONDA
Tarih: 13.05.2008 - 21:02 Mesaj konusu:
Pert olup olmadığını bir sigortacıdan yardım alarak öğrenebilirsin veya tramerden kendin de bakabilirsin motorun bilgilerini girerek. www.tramer.org.tr , En son olarak da bir motor ustasına göstererek almakta çok fayda var. _________________ 0 rh+
haklısın kardeşde kimseye güvenilmiyor artık onun hadi güvendinm güvendiğin kişinin gözden kaçırdığını ayrıntıyı atlamamak için yardım istiyorum kardeşim olurya tek giderim gidilir bilgi sahibi olmak gerek öğrenbmemin yaşı yoktur değilmisesginn,
Tarih: 13.05.2008 - 21:06 Mesaj konusu:
dugogs, burak albayrağa göster derim madem izmirdesin _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Tarih: 13.05.2008 - 21:11 Mesaj konusu:
dugogs, mesela su topice bak
http://www.motordelisi.com/ftopict-55275.html
forumlarda arama motoruna yzarsan bi çok şey karsına çıkıcaktır
tabiki de öğrenmenin yaşı çok herkesn daha öğreniceği eksik olduğu bi çok şey var kardesm
demek istediğim ayrıntı çok ve sen nasl bi makina düşünüyosun model marka kafanda bi motor varmı onuda bilmek istedm ?
Alıntı:
güvendiğin kişinin gözden kaçırdığını ayrıntıyı atlamamak için yardım istiyorum
işi gercekten bilen bi adamla gidersen özellkle ciddi ayrıntıları atlamaz diye düşünüyorum ve alıcağn makinanın yasına ve durumuna göre de yorum yapmak gerekir bu biras esnek bi konu aslnda çok problem olucak seylerde var ve ufak sorunlarda olabilir halledilecek _________________ Life is for the brave
sabahları uykusuz yorgun gözlerle işe giderken kapıda tebessümüme yol açan tek mevzum K5
ben ince ayrıntılara takılan biriyim ne bileyim bir makinayı çiziği var diye almamak gidip çiziksiz diyede pertden toplanmış bir motor almam ama gende bu piyasa çok afedersin çakallarla dolu durumda gerçekten
Kayıt: May 07, 2008 Mesajlar: 1269 Nereden: Memleketten....
Tarih: 13.05.2008 - 21:36 Mesaj konusu:
valla eğer izmir deysen aklıma tek gelen kişi SRAD-HAN...ben izmirden motor alacak olsam onu bulurum....güvenilir biri...ve motor konusundakı bılgısı tartışılmaz....bi yardım iste bakalım..... _________________
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6038 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 13.05.2008 - 21:50 Mesaj konusu:
dugogs, motor konusunda okadar çok hile hurda dönerki yılların esnafları bile bazen patlak makinayı alır! oyuzden burdan verceğimiz ip ucları ile çok fazla birsey olmaz,o motoru bilen biri görmeli sonra motor alacaksan 2. el,kesinlikle makinanın gecmişini bilmen gerek bunuda satıcıdan duyduklarınla değil kendin ögrenmen gerek! nasılmı?? tabiki sahibini tanıdığın motorları alacaksın! nasıl baktığını kazası belası varmı bunu ögrenmenin en iyi garanti yolu sahibini tanıdığın makinadır! yabancıdan alacaksan kesinlikle bilen kişilerle bu işi yap! senin gözünden anlasılır yeni olduğun ve gerekeni yaparlar maalesef ama öyle!!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Tarih: 13.05.2008 - 23:16 Mesaj konusu:
plakasını araç sorgulama egm den öğrenebilirsin bu burokrasi tarafı çok önemli. şasiye başka motor konmuş olabilir yada şasi değişikliği yapılmış olabilir no ların orjinal olduğuna dikkat -diğer konu motor rolantide biraz çalıssın ısındıktan sonra 2500-3000 dev/dak gazı beklet egzos dan mavi duman çıkıyormu kontrol edilmeli yol testinde şanzımanda dişli sesi varmı -kontrol edilmeli bir bilenle al derim doğrusu şimdiden hayırlı olsun _________________ en500delichopper34
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız