Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sinan Sofuoğlu bir ihmal kurbanı mı ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sinan Sofuoğlu bir ihmal kurbanı mı ?

Sinan Sofuoğlu bir ihmal kurbanı mı ?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
muratgergerli
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Şanlıurfa

MesajTarih: 13.05.2008 - 20:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşım sen değil miydin şu aşağıdaki yazıları yazan..

.
cpatience demiş ki:
Süleyman Memnun'un Ntvspor'dan aldığım gazetecilerle yaptığı röpörtaj..
Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Asbaşkanı Süleyman Memnun, gazetecilere yaptığı açıklamada, kazanın bir talihsizlik olduğunu belirtti.
Kaza için söyleyecek söz bulamadığını belirten Memnun, "5 branşımız var, bu dallardan birinde ilk defa bir sporcumuz antrenman yaparken ölümlü bir kaza geçirdi. Şu ana kadar ne uzun vadeli bir sakatlık, ne de ölüm var. Ne yazık ki böyle bir olay gerçekleşti. Pistin iki düzlüğü var. Bir tanesi start düzlüğü, diğeri de bitiş düzlüğü. Düzlükteki orta kısımda bir yerde kaza yapmış. Kaza, viraja girerken olmamış. Akıl alır bir kaza değil. Çok üzgünüz" dedi.
Yaşanan talihsiz kazaya pistin neden olmadığını altını çizen Memnun,"Üzerimize düşeni yapacağız. Kesinlikle pistle ilgili bir sorun yok. Belki de motosiklette teknik bir arıza vardı. Çünkü virajda düşmek normaldir; ama dümdüz bir yerde düşmek, ya teknik bir hatadan ya da sürücü hatasından kaynaklanır"şeklinde konuştu.
Kendisinin de Sinan ile bu pistte yarıştığını belirten TMF Asbaşkanı, "Ben de aynı pistte 1994 yılından 2002 yılına kadar yarıştım. Hatta Sinan ile 1997 yılından 2002'ye kadar beraber yarıştık. Kenan ve rahmetli ağabeyi Bahattin ile de yarıştık. Motosikletle ilgili tehlikeli hiçbir şey yok; ama düz bir yerde 150-200 kilometre hızla giderken düşerseniz böyle kötü bir sonuç ortaya çıkar" dedi.
Söyleyecek birşey bulamıyorum.İçim burkuldu yazıyı okurken..
Böyle birşeyin olmasını hiç kimse istemezdi ama sorumlu kimse erkek gibi arkasında durmalı
.

.
cpatience demiş ki:
UFUK35 demiş ki:
cpatience,
Helal olsun kardeşim gerçekleri bizimle paylaştığın için...
Tekrar başımız sağolsun.

Benim hiç kimseyle bir diyoloğum bile yok.Hepsi abi dediğimiz insanlar,ama yapılanlar,konuşulanlar verilen röpörtajlar çok fazla kanıma dokunuyor.Hakan Dincer'den ne yapılması ile ilgili bir açıklama bekliyorum.Herhalde oda bunu düşünüyordur.
Başa dön
muratgergerli Çevrimdışı muratgergerli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 13.05.2008 - 20:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yazılanları okudukça insanın hiçbişey söleyesi gelmiyo su kaya mevzuu insanın cidden içini acıtıyo bu nası b i bpisttir ya bu fotolar ve bu nasıl bi ihmalkarlıktır bi tane izah edicek adam varmı acaba merak ediyorum İyi fikir Sinirlendim
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DA2019
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 13.05.2008 - 20:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cpatience demiş ki:
DA2019 demiş ki:
Üzücü olan bu konuşulanların böyle bir kaza sonrasında konuşulması.
Dediğim gibi kimse Sinan gibi bir sürücünün orada o hatayı yapacağını düşünemez. Ancak gerekli önlemler alınmadan piste çıkılması bu acı sonucu doğuruyor.
Tıpkı depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımız gibi. Binaların alt katındaki kolonlar kesiliyor, yer açmak için, nasıl olsa deprem olmaz ya. Olduğu zaman da onbin kişi hayatını kaybediyor.
Söylediklerinizin çarpıtılarak kimsenin rant sağlayacağına ihtimal vermiyorum. Buraya mesaj atanların hiçbiri pist sahibi değil herhalde. Müteahhit olup da asfalt yapıp para kazanacak kimse de yoktur.
Yaşananların hepsi çok büyük bir şanssızlık. Ama bundan da kimse sorumlu değil, Sinan bunu kendi istedi demek de çok yanlış.

Bende üzücü olduğu için konuşmak istemedim.
Bu ülkede herşeyden rant sağlayacak insanlar var merak etme.Koltuk sevdalısıda çok.
Benim yazımı öbür siteye verdiğin gibi bu yazdıklarımda ver.Çünkü herkes herşeyi doğru olarak bilsin.Kimseyide hiçbirşey bilmeden sorgulamayın.
Ortada bir suç varsa federasyonda dahil herkes bi tarafından tutmuş durumdadır.Onun için tek bir suçlu yok.Bundan sonrası için iyi şeyler olsun diye mücadele edelim,birlik olalım.Her kafadan ayrı ses çıkmasın.Pınarbaşı pistinde ve Körfez pistinde tüm güvenlik önlemleri düzenlenmedende kimse piste çıkmasın

Açıkcası şu camiada anlamadığım ve sinir olduğum en büyük şey, motosiklet gruplarının birbirine uzaklığı. (düşmanlığı demicem, öyle olmadığını ümit ediyorum.)

Maalesef, diğer forumlara gönderdiğim mesajlar silinmiş, resimler motor delisine ait olduğu için kaldırılmış. Bunu da alıntı yapsam bunu da silerler. Böyle mantığa lanet olsun.

RüzGaR demiş ki:
Ante, Soru tam ante... Kayaların pistte işi ne..
DA2019, koyduğun resimlere bakacak olursak kayalık var düşün motorcunun arkasında..sanki tarla..tarla bile daha düz..
Ve 2 li virajdada çeken videodada pist dışında birşey olmadığı ve direk pistten çıksa metal reklamlık veya beton bariyellere çarpacaktır..

Süleyman Memnun acaba asvalttamı sorun yok diyorsun yoksa genel olarak pistte alınan önlemleremi ?

Valla Süleyman Memnun'un ne dediğini kendisinin bile bildiğini sanmıyorum.
cpatience
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.05.2008 - 20:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim dediğim herşey doğrudur ve arkasındayım.Hiç bir zamanda aksini demem.Orada kaya vardı ve akşam üzeri oraya insanlar girdi ve sonrada kamyon girdi.Ayrıca Müge ablanın dedikleride doğrudur.Dikkat ederseniz oda kaya vardı diyor.Ve diğer anlattıklarıda doğru şeyler.Ben sadece tek suçlunun federasyon olmadığını bir suç varsa herşeyde aramamız gerektiğini söylemeye çalıştım.SAKIN YANLIŞ ANLAŞILMASIN.
Federasyonda o kayanın ve o kamyonun hesabını versin..
Ben olayları saptırmadım SAKIN
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 13.05.2008 - 20:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DA2019, MD kompleksleri olmayan bir gruptur ve resmi bir kulüptür..
İstediğin siteden alıntı yapabilirsin, istediğin sieden resim koyabilirsin..
Öyleki diğer grupların gezilerinin fotografları bile bizim sitemizde yayınlanır..
Biz MD olarak buynları çoktan aştık...
Rahat ol..
Bu sitede diğer sitelerden bahsedebilirsin ama kötü bahsedemezsin..
Yani o derece biz bu işleri aştık..
Herhangi başka bir grup hakkında yazılan kötü yazıları sileriz, güzel yazıları okuruz..
Bravo Bravo

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
koR_1ay
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: RedLine net&Cafe

MesajTarih: 13.05.2008 - 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biri diyo tolga antremana cıkmadı sinana zaman tutuyodu;biri diyo tolga sinanın tam arkasındaydı.bende böyle basit ayrıntıların sapmasına bi anlam veremiyorum
koR_1ay Çevrimdışı koR_1ay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 13.05.2008 - 20:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cpatience, CAN seni iyi tanırım..Az muhabbetimiz-sohbetimiz yok...
Olay şu:
Kimse suçlu aramıyor ama eğer İHMAL varsa bu ihmali yapan kişiler hesabını vermeli..
Kurum,vali,başbakan,başkan,asbaşkan farketmez..
Tek bir cümle kuracağım...
O gün ölen kişi Tolga UPRAK olsaydı ve senin anlattığın gibi o kayanın üstünde yatan kişi Tolga UPRAK olsaydı ne yapardın..
Benim bildiğim CAN bu olayın üstüne dibine dibine giderdi...
Ama ölen kişi farketmez..Sinan SOFUOĞLU yada Tolga yada Barış..Eğer herkes o gün KAYALAR yüzünden oldu diyorsa dediğinin arkasında duracak...
Yani ben TMF ye baglı bir kulübün başkanıyım bu olaylarda en fazla benim çekinmem lazım ama TMF dediğimiz bir kurumdur ve kurumlarda kişiler gelip geçicidir..
Ben yada Kulübüm eğer böyle bir olayda 3 MAYMUN olursak yarın değişen TMF den sonra biz YALANCI,YALAKA olarak kalırız..
Ama ne ben nede kulübüm DOĞRU dan şaşmaz..
Konuyla ilgili MD hiçbir resmi açıklama yapmadı..Kazanın oluş şekli değil,benim senelerdir BAĞIRA BAĞIRA YAZDIGIM BİŞEY VAR...
Neden İZMİR YARIŞ PİSTİNE yarış verilmiyor..
Geçen sene KÖRFEZ pistinden kat ve kat iyi durumda olan İZMİR PINARBAŞI YARIŞ PİSTİNE neden yarış verilmedi....
Neden yahu?
Ben biliyorum ...
Dediğim gibi eğer bu olaylarda bizim fikrimize danışılmadan bir KURUL oluşturulursa , işte o zaman biz açıklama yaparız..
Madem bu kazayla ilgili bir KURUL oluşturulacak , bu kurul Kulüp yöneticileri ve sporculardan oluşmalı...
MD grubu duruşu ve yapısıyla YOK sayılırsa o zaman biz kendi kurulumuzu oluşturup gerekli BASIN açıklamasını yaparız...
Ben hem kulüp başanıyım , hem köşe yazarıyım ..İşimi iyi yaparım....

Aşagıdaki topic den devam ediyoruz

http://www.motordelisi.com/ftopict-63327.html

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DA2019
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 13.05.2008 - 20:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer demiş ki:
DA2019, MD kompleksleri olmayan bir gruptur ve resmi bir kulüptür..
İstediğin siteden alıntı yapabilirsin, istediğin sieden resim koyabilirsin..
Öyleki diğer grupların gezilerinin fotografları bile bizim sitemizde yayınlanır..
Biz MD olarak buynları çoktan aştık...
Rahat ol..
Bu sitede diğer sitelerden bahsedebilirsin ama kötü bahsedemezsin..
Yani o derece biz bu işleri aştık..
Herhangi başka bir grup hakkında yazılan kötü yazıları sileriz, güzel yazıları okuruz..
Bravo Bravo

Öyle olduğunuzu biliyorum ancak diğer forumlarda durum böyle diil. Kimseyi kötülediğim de yok, sadece pistin durumuna dikkat çekmek istiyordum.

Arkadaşlar silsinler mesajlarımı, görmek isteyen arkadaşların zaten çok gördüklerini, en azından Süleyman Memnun'un dediği gibi "pistte birşey olmadığını" değil, bir çok şey olduğunu anladıklarını düşünüyorum.

Bu konuşmalar, Sinan Sofuoğlu'nu geri getirmeyecek ama onun gibi değerli diğer arkadaşlarımızı tehlikeden uzaklaştırmış olacağız. Bilinçli birer birey ve motosiklet sürücüsü olan tüm arkadaşlarımızın bu işi takip edeceklerine inanıyorum.
cpatience
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.05.2008 - 21:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İhmal olmaza,federasyon yetkilileri o kadar talihsiz açıklamalar yapmazdı ve oradan o kayaları temizlmezlerdi.Benimde kanıma dokunan bu.Orda isim önemli değil kim olursa olsun ben yine aynı şeyleri söylerim.cumadan beri uyku uyuyamıyorum. Bende hesap verilsin hesap sorulsun diye buraya bunları yazdım.
Öbür sitede Müge ablanın üzerine gidilmiş ve dedikleri yalan gibi gösterilmiş,ben onu belirtmeye çalıştım yanlış anlaşılmasın lütfen.
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 13.05.2008 - 21:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kim ne derse desin o pist motor yarışları için uygun değil! yıllardır yarış yapılıyor olması oranın uygun standartlarda bir pist olduğunu göstermiyor! o pistte pilotların kaza halinde can guvanliğini sağlayan güvenlik önlemleri yok! kum havuzları,mıcırlı bölgeler,lastik bariyerler ve minderler o pistte yokkkkk! olanlarda yetersiz! asfaltından söz etmeye gerek yok halka acık otobanların zemini çokkk daha guzel!!ayrıca bu yapılan resmi bir antrenman yani yarış öncesi serbest antrenman,orda federasyona baglı yetkili kişilerin olması sarttır,ama pist sorumlusu bile yoktu diyen yarışçı arkadaslar var(tolga yazmıştı)burda yarışçıların techızatlarını uygunluğunu kontrol edecek bir yetkili yokmu?? adam futbol macına çıkıyor techızat kontrolü yapılır tekmelik takmayan adam sahaya giremez mesela!!adamın tulumundaki korumaları söktüğünü görenler var ve bu adam bu sekilde piste giriyor! pistte girmek için tulum sart değilmi?? neden çünkü kaza anında pilotu en iyi koruyan kıyafet odur! tabiki protecleri sayesinde! bu adam bunları sökmüş ve görenler olmuş sinan bu sekilde piste nasıl giriyor nasıl izin veriliyor! diyeceklerki milletin uzerinemi bakcaz?? evet bu resmi bir yarışsa ve buda resmi bir antrenmansa orda nasıl adamların piste giriş çokışlarını kontrol edip düzene sokuyorsanız kılık kıyafet uygunluğunuda kontrol etmek sarttır! adam piste girmeden önce adamın son durumuna bakıp ok verceksin! kılık kıyafet tam,motor sorunsuz,lastikler uygun diyecek bir kişi olamazmı?? yani altına her motoru alan ucreti ödeyen yarışa katılcakmı?? bu spora özendirmek böyle olmaz,her sporun olmazsa olmazları vardır ve kişi bunu nekadar istesede imkanları yoksa bu işi yaptırmazsın bu işin sonu hayattır!! yani adam parası yok diye 1 takım lastikle antrenman,sıralama,yarış yapıyor bu son derece risklidir bu adamı piste almayacaksın,çok istiyor diye onun hayatını riske atamazsın ve onun iyiliği için o adamı yarıştırmacaksın ama tek lastikle bu işi yapan çok adam var!! kontrol görevlisi sart ve işini hakkıyla yapacak!! sonra düzlükte kaza olmaz diye bi sartmı var! hani kumm havuzu hadi mıcır havuzu!! bunların sonunda lastik bariyerler ve minderler nerde!! pistte kusur yok diyenler bu olaya neden cevap vermiyor!! 10larca kişi adamı kayaların uzerinden aldık diyor görgü sahitleri o kişilerde yarışan adamlar ama pistte sorun yok diyorlar hala! yarış pistinde kayanın tasın ne işi olur! ama eminim şimdi gitesek oraya birtek kaya kalmamıştır etrafta! bizde hep böyle olur bir belediye çukuruna bir çocuk düşer ölür çukur hemen gece kapatılır yada 30tane uyarı tabelası gelir hemen!! sistem bu işte!sonra ölene hata bulmak en kolay seydir kalkıp kendini savunamaz!! atlas jet ucagı düştü denizlide,hemen pilotlara verdiler kusuru gectiler ama aylardır kara kutu çıkmadı ortaya!! bedevaya yasıyoruz!! milli bir sporcu,sporunu yaparken en guvenli yer denilen pistte ölüyor,yazık gunah!! Sinirlendim

En son SRAD-HAN tarafından 13.05.2008 - 21:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 13.05.2008 - 21:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

''bizde hep böyle olur bir belediye çukuruna bir çocuk düşer ölür çukur hemen gece kapatılır yada 30tane uyarı tabelası gelir hemen!! sistem bu işte!sonra ölene hata bulmak en kolay seydir kalkıp kendini savunamaz!! atlas jet ucagı düştü denizlide,hemen pilotlara verdiler kusuru gectiler ama aylardır kara kutu çıkmadı ortaya!! bedevaya yasıyoruz!! milli bir sporcu,sporunu yaparken en guvenli yer denilen pistte ölüyor,yazık gunah!! ''
SRAD-HAN, Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® MD _made in thefastbiker
Başa dön
thefastbiker şimdi Çevrimiçi thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 13.05.2008 - 21:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motordelisi sitesinde SİNAN olayı hiçbir yerde tartışılmadıgı kadar tartışılıyor..
Yani başka sitelerde bu konuda 350 mesaj yazılmış,MD de 4 topicde 1.200 mesaj var..
Eğer açıklma yapılacaksa yeri burasıda olmalı...
Şimdi bir kurul oluşturuluyormuş..
Bu kurul mutlak bilirkişilerden ve tarafsız olmalı...
O kurulda kimler yer alacak ve pozisyonları nelerdir bekliyoruz..
Tekrar ediyorum TMF bu olayda suçlu yada suçsuz ona karar verilir, ihmal var mı?
Onada bakılır..
AMA BEN BUNDAN SONRA Barış TOK,Tolga UPRAK,Burak ALBAYRAK , kim olursa olsun pistlerde ÇAKIL TAŞINA BİLE ÇARPMASIN istiyorum...
Biz MD olarak bundan sonrası için gereken neyse onu yaparız ve takipçisi oluruz...
Şimdi bekliyoruz...

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Aşagıdaki topic den devam ediyoruz

http://www.motordelisi.com/ftopict-63327.html

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.47 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal