600f, CAGRRI, ya siz anlamıyormusunuz!!! Arkadaş o gavat ,şerefsiz otomobil sürücüsünden bahsediyor.Adam öküz gibi direksiyonu kırıyor,garibim motorcuda uçuyor.Allahın belası otomobil sürücüsünün hayvanlığı işte.Ne yağı,ne tuzu?Videoyu nasıl izliyorsunuz anlayamadım. _________________ -yamaha tdm850-
Kazayı yapan bayan motosiklet sürücüsü güvenli sürüş eğitimi için kamerayla çekim yapıyor. Çarptığı araç ise lastiği patladığı için savruluyor.
Kaza bir talihsizlikten başka bir şey değil. _________________ "I would never let a woman kick my ass. If she tried something, Id be like, HEY! You get your bitch ass back in the kitchen and make me some pie! "
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1632 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 13.05.2008 - 20:57 Mesaj konusu:
Adamın yaptığı şov falan değil Videonun tamamını izlemiştim. Lastiği falan patlıyordu galiba şöförde toparlayamıyordu sanırım _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 5.350 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.650 Km Sonra İnşallah
lastik patladı yok öyle oldu yok böyle oldu eeeeeee sonuç ne oldu motorcu yerlerde yani olan yine bize oluyo... _________________ A rh(-) Uğur ARSLAN
Keske Hep Çocuk Kalsaydim,Hayatimdaki En Buyuk Aciyi Dizimdeki Yara Sansaydim...
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6106 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 13.05.2008 - 21:28 Mesaj konusu:
bu video son çok verilidi,motoru kullanan sanırım bayandı! bu arada akan yoğun bir trafikte ooyle bi artistik olduğunu sanmıyorum sağ ön lastik patlamış olabilir,muhtemelen teknik bir sorun yuzuznden o araba döndü!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız