600f, CAGRRI, ya siz anlamıyormusunuz!!! Arkadaş o gavat ,şerefsiz otomobil sürücüsünden bahsediyor.Adam öküz gibi direksiyonu kırıyor,garibim motorcuda uçuyor.Allahın belası otomobil sürücüsünün hayvanlığı işte.Ne yağı,ne tuzu?Videoyu nasıl izliyorsunuz anlayamadım. _________________ -yamaha tdm850-
Kazayı yapan bayan motosiklet sürücüsü güvenli sürüş eğitimi için kamerayla çekim yapıyor. Çarptığı araç ise lastiği patladığı için savruluyor.
Kaza bir talihsizlikten başka bir şey değil. _________________ "I would never let a woman kick my ass. If she tried something, Id be like, HEY! You get your bitch ass back in the kitchen and make me some pie! "
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1804 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 13.05.2008 - 19:57 Mesaj konusu:
Adamın yaptığı şov falan değil Videonun tamamını izlemiştim. Lastiği falan patlıyordu galiba şöförde toparlayamıyordu sanırım _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 6.500 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 18.500 Km Sonra İnşallah
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6247 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 13.05.2008 - 20:28 Mesaj konusu:
bu video son çok verilidi,motoru kullanan sanırım bayandı! bu arada akan yoğun bir trafikte ooyle bi artistik olduğunu sanmıyorum sağ ön lastik patlamış olabilir,muhtemelen teknik bir sorun yuzuznden o araba döndü!! _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız