Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - GSR600 11mayıs resimler( bir kısmı)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

GSR600 11mayıs resimler( bir kısmı)

GSR600 11mayıs resimler( bir kısmı)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
motodrift_54
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 13.05.2008 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gsr600 ler bastı galiba tr yi Dil çıkarıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sesginn
Organizatör-Çanakkale
Organizatör-Çanakkale

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 13.05.2008 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kalabalık ve gusel bi gezi olmuş ellerinize sağlık fotolar harika Alkışlıyorum

Life is For The Brave..
Başa dön
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
allcay
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbull

MesajTarih: 13.05.2008 - 20:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

arkadaslar, bu guzel dılekler ve soyemler ötürü herekese gsrturkiye adına tesekkur ederım...

2 kelımeyı bır araya getırıp derdımı anlatamamışım Gülümsüyorum
Başa dön
allcay Çevrimdışı allcay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 13.05.2008 - 21:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum süper görüntüler
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
v_engine
Üye
Üye

MesajTarih: 13.05.2008 - 21:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aranızda olamadım bir sonrakinde hep beraber inşallah...
Başa dön
v_engine Çevrimdışı v_engine Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.05.2008 - 22:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vayy gsr ciler güsel olmus belli Bravo bazen rivada görüyorum gsr li arkadaşlar onlarda aynı gurupmu ?
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
LADYSITTER
Üye
Üye

Nereden: ISTANBUL

MesajTarih: 13.05.2008 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buyuk ihtimalle Dil çıkarıyorum

GSR600
Başa dön
LADYSITTER Çevrimdışı LADYSITTER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DA2019
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 14.05.2008 - 13:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yc_ demiş ki:
vayy gsr ciler güsel olmus belli Bravo bazen rivada görüyorum gsr li arkadaşlar onlarda aynı gurupmu ?

Gülümsüyorum Kesin biziz, rivaya giden başka bir GSR grubu olduğunu sanmıyorum. Dil çıkarıyorum
LADYSITTER
Üye
Üye

MesajTarih: 14.05.2008 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

v_engine demiş ki:
Aranızda olamadım bir sonrakinde hep beraber inşallah...

niye olamadın evden mi cıkamadın Beğenmedim

GSR600
Başa dön
ceze
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.05.2008 - 15:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Böyle bir etkinliğin ve grubun içinde olmaktan çok mutluyum çok güzel bi pazar etkinliği yaşadık iki düzine GSR.
LADYSITTER konuyu burada paylaştığın için saol canım kardeşim Alkışlıyorum Bravo Gülümsüyorum
BABAYİĞİT (anladın sen onu Gülümsüyorum )
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 14.05.2008 - 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

özellikle bu resım takdıre şayan
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı cbr1000rrcagri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GrandStreetRacer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.05.2008 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbr1000rrcagri, hangi resim anlayamadık arkadaşım.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir

MesajTarih: 14.05.2008 - 15:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oooooooooooooha Çok gülüyorum Ne Gsr miş bea Çok gülüyorum sürüsüne bereket Çok gülüyorum toplantılarınızın devamını dilerim Bravo
LADYSITTER
Üye
Üye

MesajTarih: 18.05.2008 - 13:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende bahsi gecen resmi goremiyorum hangisi

GSR600
Başa dön
bonsaii
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: denizli-ankara

MesajTarih: 18.05.2008 - 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bi toplantı olmuş artık modeline göre toplanmalarda oluyor harika Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo
Başa dön
bonsaii Çevrimdışı bonsaii Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
5. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal