Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İşte Gidiyorum...Askere

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İşte Gidiyorum...Askere

İşte Gidiyorum...Askere
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 13.05.2008 - 10:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU,kardeşimmm benim yakışır hakkımız varsa helal olsun sende helal et git aslanlar gibi yap gel simdiden hayırlı teskereler askerlik cok zevkli ve her türk gencinin yapması gereken bisey ALLAHIN izni ile biran önce yap gel ALLAH yolunu açık etsin rıdvanım benim Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum seninle Göz kırpıyorum

Ömer Bozkurt, hayırlı teskereler heheh Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 13.05.2008 - 16:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxrhalit, Varsa helal olsun tabi...
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
rider_lord
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 13.05.2008 - 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı teskereler Bravo
delici
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: 49. OTOBAN 299+ SPEED LİMİT

MesajTarih: 13.05.2008 - 21:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KUZEN DEMEK GİDİYOSUN HAYIRLI TESKERELER BELKİ SEN GELMEDEN BENDE GİTMİŞ OLURUM.İŞALLAH SENİN GİBİ BENDE GÜZEL Bİ YERE DÜŞERİM.HIZ_CANAVARI_GÜVEN Bravo Ağlıyorum Alkışlıyorum OK
antakin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: FLORYA/İSTANBUL

MesajTarih: 13.05.2008 - 21:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı teskereler kardeşim tez gel aramıza ,özletme kendini
antakin Çevrimdışı antakin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
neuremencer
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 13.05.2008 - 21:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU, hayırlı tezkereler olsun vatan borcu namus borcu her türk asker dogar Bravo
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 13.05.2008 - 21:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU,

Vayyy bitli piyade:))))

Rıdvan bence çok güzel yere gidiyorsun Tokat gibi bir yer... Umarım acemilik sonrası gezme imkanın olur. Tokat kalesine çık benim için...

Sayılı zaman çabuk geçer derler... Sen gel onu bir de yaşayana sor... Ne olursa olsun öyle de böyle de geçiyor zaman kardeşim... Sen takma kafana... sevdiğin sevdiğinse bekler. Dostun dostunsa yanındadır zaten... Her şey bittikten sonra o anlar bir göz açıp kapama kadar yakın gelecek sana...

Güle güle git güle güle gel... Şimdiden hayırlı teskereler...

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.05.2008 - 09:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

delici, Vay yiğen ben gelmeden gitmezsin canım inşallah benden daha iyi yerlere gidersin Bravo

Ante, İlk fırsatımda hem kendim hemde senin için çıkıcam Tokat kalesine Gülümsüyorum ve abim söylediklerin çok güzel ve güzel olduğu kadar da doğru OK
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.05.2008 - 09:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı tezkereler..

"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Başa dön
Batuuu Çevrimdışı Batuuu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

MesajTarih: 14.05.2008 - 10:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

5. PIYADE ER EGITIM SIVASTA DEGILMI YAHUU Dil çıkarıyorum
sossisli sandviçlere inanırız
Başa dön
EROLL88 Çevrimdışı EROLL88 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
didimli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aydın

MesajTarih: 14.05.2008 - 10:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı teskereler
Başa dön
didimli Çevrimdışı didimli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EviLGirL
Üye
Üye

MesajTarih: 14.05.2008 - 10:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı teskereler allah annene babana sevdiklerine bağışlaın seni Göz kırpıyorum
Başa dön
EviLGirL Çevrimdışı EviLGirL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.05.2008 - 12:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EROLL88, Değilmiş Bravo

EviLGirL, <amin arkadaş amin
Başa dön
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 14.05.2008 - 12:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nereden: 5. PİYADE EĞİTİM TUGAYI 48. PİYADE EĞİTİM ALAY KOMUTANLIĞI TOKAT

yazık sanaaaaa Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum giderken eczaneden Pcı Anti-kene Sprey almayı unutma ülkemizde kene vakaları en çok o ilimizde yaşanıyor. ŞAKA DEĞİL sonuçta eğitimi çayır çimende yapacaksınız Nisan ve ekim aylarında en üst düzeyde oluyor Allah korusun dikkat et Gülümsüyorum

http://www.samsun.saglik.gov.tr/ppt/kkka.ppt
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol.
Başa dön
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir

MesajTarih: 14.05.2008 - 13:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU, hayırlısı olsun... Gülümsüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
7. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal