Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3708 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 13.05.2008 - 22:50 Mesaj konusu:
Moto Vitrin'den devam ediyoruz... _________________ Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir!!!
Kayıt: Dec 27, 2007 Mesajlar: 277 Nereden: İSTANBUL / GÜNGÖREN
Tarih: 13.05.2008 - 22:55 Mesaj konusu:
Çelik F5 derim. Ben kullanıyorum bi problemim yok sadece arka lastiği değiştirdim orijinali naylon (nylon) kayıyordu az daha kalın daha iyi oldu yani. _________________ Yuan XGJ 150 - 23 Sarı (yeni racer) 4.500 Km
Arora AR 150T-15 Bordo (eski scooter) 15.500 Km
Otomobilde Kemer Takmadan Motosiklette Kask Takmadan Marşa Basma !
Uğur - 0 Rh (+) Pozitif
MEHMET_19, bılader HONDA servısı yoksa ne olmus? sen perıyodık bakımını her motorcuda yaptırabılırsın ve perıyodık bakımlarını yaptırdıgın surecede hıc bır problrm cıkarmaz sana bunu garantı ederım... bende CBR var vr allaha sukur cok cok memnunum ama ıllede almam ben cın malı ıstıyorum dersen o zaman kanunıyı al bı dıreksıyonunu race yap bırde vıtes kolu fren koluyla oyna al sana racıng ama 20000 kmde motor yaptırırsın yuksek hızda gıtcem dıye kendını dolma tekerleklı bısıkletle 100km yapıyomus gıbı hıssedersın haberın olsun bu arada yuksek hız dedıgımde 120_130 falan yanı sen bılırsın f5ı aklından bıle gecırme gercekten ıyı degıl... _________________ CBR 125 REPSOL
İkiside birbirinden kaliteli farketmez ya şaka bi yana arkadaşalrda açıklamış ybr- cbr diye yani çok doğru japon olsun kafan olsun diğer türlü hayatını riske atma
Kayıt: May 08, 2008 Mesajlar: 1440 Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası
Tarih: 15.06.2008 - 20:08 Mesaj konusu:
Kardeş ikisinide tavsiye etmiyorum al bi CBR 125 kafan rahat olsun race 200'lük paran varsa üste biraz daha ekle CBR 125 veya ybr al çok üzülürsün söylemediniz deme sakın,kullanan arkadaşlar var hiç memnun değiller titreme problemleri var bi arkadaş daha demiş ama bende söylemek istiyorum 10000 km'den sonra bitiyo o motorlar aklını başına al.Ama illada ikisinden biri olucak diyorsan race 200s _________________ Asfalt Yollar Beni Bekler,Yaparım Ben Tek Teker..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız