Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - çelik f5 150 cc mi?kanuni race 200s mi?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

çelik f5 150 cc mi?kanuni race 200s mi?
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 13.05.2008 - 22:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Moto Vitrin'den devam ediyoruz...
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
RELOAD
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İSTANBUL / GÜNGÖREN

MesajTarih: 13.05.2008 - 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çelik F5 derim. Ben kullanıyorum bi problemim yok sadece arka lastiği değiştirdim orijinali naylon (nylon) kayıyordu az daha kalın daha iyi oldu yani.
Uğur - 0 Rh (+) Pozitif
Başa dön
RELOAD Çevrimdışı RELOAD Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.05.2008 - 23:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MEHMET_19, bılader HONDA servısı yoksa ne olmus? sen perıyodık bakımını her motorcuda yaptırabılırsın ve perıyodık bakımlarını yaptırdıgın surecede hıc bır problrm cıkarmaz sana bunu garantı ederım... bende CBR var vr allaha sukur cok cok memnunum ama ıllede almam ben cın malı ıstıyorum dersen o zaman kanunıyı al bı dıreksıyonunu race yap bırde vıtes kolu fren koluyla oyna al sana racıng ama 20000 kmde motor yaptırırsın yuksek hızda gıtcem dıye kendını dolma tekerleklı bısıkletle 100km yapıyomus gıbı hıssedersın haberın olsun bu arada yuksek hız dedıgımde 120_130 falan Çok gülüyorum yanı sen bılırsın f5ı aklından bıle gecırme gercekten ıyı degıl... Beğenmedim
yakup54
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: danmark

MesajTarih: 13.05.2008 - 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

almadesekte alacan
hayirli olsun simdiden Gülümsüyorum
Başa dön
yakup54 Çevrimdışı yakup54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motor_boxer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.05.2008 - 18:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alınca da bin pişmalık
Başa dön
motor_boxer Çevrimdışı motor_boxer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
husbayer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 14.05.2008 - 19:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence ikisinide alma paranla da rezil olma... CBR 125 in ikici elini al daha iyi.. saygılar..
Başa dön
husbayer Çevrimdışı husbayer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 14.05.2008 - 19:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racingdelisi, haklısın Bravo Bravo

www.dogalgazciniz.com
Başa dön
stonerr Çevrimdışı stonerr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benimde gonlum herkes gıbı CBR almandan yana ama almam dıyorsun... Üzgünüm
mufasa
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 00:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İkiside birbirinden kaliteli farketmez Delirdim ya şaka bi yana arkadaşalrda açıklamış ybr- cbr diye yani çok doğru japon olsun kafan olsun diğer türlü hayatını riske atma Göz kırpıyorum
Başa dön
mufasa Çevrimdışı mufasa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
showtime
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.05.2008 - 00:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beğenmedim ben hiç bulaşma derim...
Başa dön
showtime Çevrimdışı showtime Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 17:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CBR al kafan rahat olsun bır kere arkana bakmazsın yada bır kere keske.... ıle baslayan cumle kurmazsın emın ol... Bravo
felix_bjk1903
Üye
Üye

Nereden: Aydin/Kusadasi

MesajTarih: 15.06.2008 - 19:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadasım apache al ya =)
Başa dön
felix_bjk1903 Çevrimdışı felix_bjk1903 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 15.06.2008 - 20:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kardeş ikisinide tavsiye etmiyorum Beğenmedim al bi CBR 125 kafan rahat olsun race 200'lük paran varsa üste biraz daha ekle CBR 125 veya ybr al çok üzülürsün söylemediniz deme sakın,kullanan arkadaşlar var hiç memnun değiller titreme problemleri var bi arkadaş daha demiş ama bende söylemek istiyorum 10000 km'den sonra bitiyo o motorlar aklını başına al.Ama illada ikisinden biri olucak diyorsan race 200s Bravo

ßir Cßr ßir ßen ßirde Pocket Bike...
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motodeli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: şanlıuRfa

MesajTarih: 15.06.2008 - 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbr Bravo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.06.2008 - 21:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adam 2 si arasında diyo yaaaa Sinirlendim

kanuni racer 200s Göz kırpıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal