Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - new 1000RR için yorumlarınızı alayım...performans ve dizayn?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

new 1000RR için yorumlarınızı alayım...performans ve dizayn?

new 1000RR için yorumlarınızı alayım...performans ve dizayn?

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 13.05.2008 - 23:37    Mesaj konusu: new 1000RR için yorumlarınızı alayım...performans ve dizayn? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya ben siyah-beyaz ile siyah arasında kaldım kısa bır sure sonra alacağım...ama hala kararsızım....bırde egsoz ne tavsıye edıyorsunuz yanı performansı duşurmeden tabııkı ama ses kalıtesı çok önemlı elbette benım için..... İyi fikir İyi fikir İyi fikir

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 13.05.2008 - 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Moto Vitrin'den devam ediyoruz...
Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 13.05.2008 - 23:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakuzzza, bu makina için sana 3cilt,2 fasikül,3 kitap dolusu bilgi verdim,nerdeyse yetkili servis bukadar teknik detay bilemez hem sürüş olarak hem tüm aksamları hakkında sen hala topicmi açtın!! kardesim madem topic acıcan ozman bukadar soruyu bana niye sordunki İyi fikir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 13.05.2008 - 23:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başkanım valla senın hakkın ödenmez evet....ama bu burjuva ozentısı bende huy olmuş....senın ıçındekı bu ınsan sevgısınede lanet olsun bılıyorum sevıyorsun .....sevıyorsun derken?????????? Delirdim Delirdim Delirdim

Son Mesajdan 16 dakika sonra eklendi:

evettttttttt.........
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.10 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal