Kayıt: May 07, 2008 Mesajlar: 1269 Nereden: Memleketten....
Tarih: 14.05.2008 - 00:37 Mesaj konusu: new 1000RR için yorumlarınızı alayım...performans ve dizayn?
ya ben siyah-beyaz ile siyah arasında kaldım kısa bır sure sonra alacağım...ama hala kararsızım....bırde egsoz ne tavsıye edıyorsunuz yanı performansı duşurmeden tabııkı ama ses kalıtesı çok önemlı elbette benım için..... _________________
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3708 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 14.05.2008 - 00:49 Mesaj konusu:
Moto Vitrin'den devam ediyoruz... _________________ Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir!!!
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6038 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 14.05.2008 - 00:54 Mesaj konusu:
yakuzzza, bu makina için sana 3cilt,2 fasikül,3 kitap dolusu bilgi verdim,nerdeyse yetkili servis bukadar teknik detay bilemez hem sürüş olarak hem tüm aksamları hakkında sen hala topicmi açtın!! kardesim madem topic acıcan ozman bukadar soruyu bana niye sordunki _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız