Tarih: 13.05.2008 - 21:34 Mesaj konusu:
cok sevindim adına aman bundan sonra dikkat et yol dostundan umarım bir daha ayrı düsmezsin _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
martın ortasında benim de motorsikletim çalındığından dolayı nasıl bulunduğunu diğer arakdaşlardan çok ben merak ediyorum.
Deytaları açılarsan çok sevinirim.
Söylemeden duramayacağım....
Benim tanıdığım Whiskey yani Tarkan forumları izliyor olsa ve şu başlığı görse "ulan kim bir aylık başlığı hortlatmış böyle diye" diye sunturlu bir laf ederdi.... _________________
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Kayıt: Jun 27, 2006 Mesajlar: 530 Nereden: istanbul-KaRTaL
Tarih: 14.05.2008 - 00:12 Mesaj konusu:
Hadi geçmiş olsn _________________ "Nefes almak gibi birşey" dediğim motosiklet aşkına asla dur diyemeyeceğim kesin.Siz nefes almaktan vazgeçebilirmisiniz?
Siteye iş yoğunluğu nedeniyle giremediğim için teşekkür etme şansını şimdi bulabiliyorum ..
Üzüntümü ve sevincimi paylaşan tüm MD arkadaşlarıma teşekkür ederim. Sağolun varolun
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
Ante demiş ki:
Söylemeden duramayacağım....
Benim tanıdığım Whiskey yani Tarkan forumları izliyor olsa ve şu başlığı görse "ulan kim bir aylık başlığı hortlatmış böyle diye" diye sunturlu bir laf ederdi....
Anteeee kaşınma _________________ O RH +
*** Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil ***
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
8. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız