Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sinan'ın)KAZA İLE İLGİLİ GERÇEKLER,ÜZERİ ÖRTÜLMEK İSTENENLER

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sinan'ın)KAZA İLE İLGİLİ GERÇEKLER,ÜZERİ ÖRTÜLMEK İSTENENLER

Sinan'ın)KAZA İLE İLGİLİ GERÇEKLER,ÜZERİ ÖRTÜLMEK İSTENENLER
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 14, 15, 16  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 13.05.2008 - 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CBR1000RRFireblade demiş ki:
@HakanDincer
Alıntı:
Yani ben TMF ye baglı bir kulübün başkanıyım bu olaylarda en fazla benim çekinmem lazım ama TMF dediğimiz bir kurumdur ve kurumlarda kişiler gelip geçicidir..

Ben de insanların TMF'den neden çekindiğini anlamıyorum. .

Yıllardır her körfeze yarışa gittiğimizde bütün yarışan çocuklar aynı şeylerden şikayet ediyorlar..
Yamalı pistte yarış mı olur?
Ama bunu dile getiremiyorlar..
Bir tanesi çıkıpda
"Kardeşim bizim canımızı nasıl hiçe sayarsınız?"
diyemiyor...
Şimdi Sinan öldü, birdaha yarış olmaz..
"KAZA pistin yamaları yüzünden olmadı" diyorlar..
Tamam olmadı ama kazanın sonrasında ne oldu..
SORU ÇOK NET
Sinan'ın düştüğü yer KUM havuzu olsaydı, kurtulurmuydu?

Beni bu ilgilendiriyor..Bunu soruyorum diye kimden korkacakmışım..Yahu korkması, EYVAHHH YANDIK demesi gereken kim?
Ben mi korkacam...

O gün pistte olan tüm yarışçılar birebir bana anlattı..
Ambulansta doktor yok..
Hemşire: "Orası çamur ben giremem" demiş..
Yuhh yani ya...

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 13.05.2008 - 23:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan her türlü beraberiz.Ne gerekiyor ve ne söylenecekse söyleyelim.

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
NOSFERATUS
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 13.05.2008 - 23:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İstedikleri kadar kayaları kamyonlarla temizlesinler olayı örtbas etmeye çalıssınlar peki ama sorumlular vicdanlarını ne yapcaklar? Sevgili hakan baskana ve tüm arkadaşlarıma katılıyorum ve artık bu olayın bir milad olmasını bende diliyorum
Başa dön
NOSFERATUS Çevrimdışı NOSFERATUS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CBR1000RRFireblade
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 14.05.2008 - 00:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer
Alıntı:
Yıllardır her körfeze yarışa gittiğimizde bütün yarışan çocuklar aynı şeylerden şikayet ediyorlar.. Yamalı pistte yarış mı olur? Ama bunu dile getiremiyorlar.. Bir tanesi çıkıpda "Kardeşim bizim canımızı nasıl hiçe sayarsınız?" diyemiyor...

Hakan bunun altında ne yatıyor biliyor musun? Çaresizlik! Ülkemizde her konuda olduğu gibi motorsporları da olması gereken şekilde yani İNSANCA (!) yapılamıyor. Birileri illa bu sektörde de para yiyecek, cebini dolduracak... Tamam cebin dolsun ama hakkını da ver şu yaptığın işin. TMF'nin geçen sene sitesinde 6 milyon YTL bütçesi olduğunu okumuştum. Bu parayı hayal edebiliyor musunuz? Yani İzmit Körfez Pisti'nin eksiklerini bin kez karşılar. Asfaltı yenilemek, kum havuzları yapmak, pistin etrafını adam etmek bu kadar mı zor? Alınan paralar, verilmeyen makbuzları hiç konuşmayacam bile! Onca para alınıyor, ne karşılığında? Piste Cuma sabahtan gidiyoruz, Pazar akşamına kadar oradayız, ne su ne de yiyecek alabileceğimiz bir yer var. Bu sene pitshop kiralayayım dedim, fiyat sordum sağolsun Kurban tek yarış için 1500 YTL fiyat çekti. Yani diyeceğim şu ki öyle bir düzen kurulmuş ki, biz yarışçılar eşşek gibi sömürülüyoruz, birileri de cebini doldurup lüks arabasıyla geziyor.

Peki bunca eziyet, bunca masraf ne karşılığında? Tabi ki motor sevgisi tutkusu... Bu tutku o kadar kuvvetli ki mecburen pistin bu halini kabul ediyoruz, onca eziyete rağmen birşeyler yapmaya çalışıyoruz. İnan bir yarışçının yarışması o kadar fedakarlık ve emek gerektiriyor ki.. Onun dışında birşey daha söylemek istiyorum, açıkçası ben pistte çok da bilinçli, toplu şekilde hareket edebilecek, bazı sorunları gidermek için TMF'ye karşı ayaklanacak adam göremedim. Artık bu kültürle mi, eğitimle mi, alışkanlıklarla mı ilgili bilmiyorum. İnsanlarda bir gruplaşma ama aynı zamanda da arkadan konuşma, sırttan bıçaklama olayı var. Eh hal böyle olunca da kuyruğunu kısıp mecburen eldekilerle yetinmek dışında bir seçenek kalmıyor. Ben isterdim ki, bu işi senelerdir yapan, herkes tarafından tanınan insanlar öncü olsun, problemler masaya yatırılsın, TMF'ye bunları düzeltmek için baskı yapılsın. Bu TMF'nin görevi değil midir?
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 14.05.2008 - 00:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CBR1000RRFireblade demiş ki:

Alınan paralar, verilmeyen makbuzları hiç konuşmayacam bile! Onca para alınıyor, ne karşılığında?

İyi fikir İyi fikir İyi fikir İyi fikir İyi fikir

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 14.05.2008 - 00:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harbi İyi fikir İyi fikir İyi fikir
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 14.05.2008 - 00:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer demiş ki:
Haaa şu var..
MOTORDLEİSİ SPOR KULÜBÜ Yönetimdeki bazı arkadaşlar korkuyorlar
"Sakın bu olayda taraf olma, TMF ile başımız derde girer bizi TMF den çıkartırlar"
çıkın abi ozmn,ölmekten iiidir... İstemiyorum
ona taraf olma buna taraf olma,eeee ne olacak ? İyi fikir İyi fikir İyi fikir
ölen ölür kalan sağlar bizimmi olacak.....peki taraf olmayın ozmn....
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 14.05.2008 - 00:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim verdiğim roportaj bile makaslanmış ve içinden SABAH gazetesinin istediği bölümler haber olarak verilmiş..
SABAH gazetesi kimin?
Yani söylediklerimi yayınlamaması normal aslında..
O yayınlamaz ama ben 100 gazetede HABER yaparım söylediklerimi...

Başa dön
muratgergerli
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Şanlıurfa

MesajTarih: 14.05.2008 - 01:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer demiş ki:
Haaa şu var..
MOTORDLEİSİ SPOR KULÜBÜ Yönetimdeki bazı arkadaşlar korkuyorlar
"Sakın bu olayda taraf olma, TMF ile başımız derde girer bizi TMF den çıkartırlar"
Haydi bir tane erkek bunu yapsa ya...Yani eğer biz bu pistlerin düzelmesini, yarışların daha güvenilir olmasını, Sinan SOFUOĞLU kardeşimizin başına gelenin başkasının başına gelmemesini istiyoruz diye TMF kulübümüzü İHRAÇ ederse çıkacakları mahkemenin saatlerini tutmak için sekreter tutmak zorunda kalırlar..
Tekrar ediyorum..Bu siteye son 24 saat içinden 12.000 değişik IP yani ONİKİBİN KİŞİ girip yazılanları okumuş..
Eğer bu duruşumuz yüzünden böyle üstümüze OYUN oynanırsa hergün 12.000 kişiye öyle şeyler okuturuzki bunun altından kimse kalkamaz..
Biz bu spor için EN İYİSİNİ istiyoruz ve YANLIŞ varsa yanlışı yapan İSTİFA etsin...
SİNAN SOFUOĞLU nun ölümünü eğer oldu-bitti ye getirecek varsa sakın heves etmesin...
Sorumlu kimse üstüne alınsın..
Benim telefonum var, adresim var, mailim var...
Yani böyle önemli bir olayda yine başbaşa vermişler kendi kurullarını oluşturuyorlar..O kurulda MD de olacak..Olmazsa ben kurul kurarım öyle bir RAPOR çıkarırımki yani sonu İSTİFA ilede bitmez..hukuk var, verilecek hesap var..
Bu yarışçılar cebinden tomarla para harcıyor, antremena ota-boka para veriyorlar..
Lisans çıkartılıyor kulüplere değil TMF ye..
Dediğim gibi Yanardağ gibi bekliyoruz...
Patlarsak ALLAH kolaylık versin...

İşte bir yönetici duruşu böyle olmalı... Alkışlıyorum Alkışlıyorum

İsterdim ki TMF'de çıkıp elini taşın altına koysun..Doğruları kamoyuyla paylaşsın..
Ama malesef TMF elini taşın altına koymadı..Bilakis taşı ortadan kaldırdı..Sakladı..

Ticari İşletmeler Kanunu'da bazı yasalar vardır...
İşletmenin sunumu ve kiraya verilmesindeki sorumluluklar bu yasaların kanunlarıyla yönetmeliklere
bağlanmıştır..
"siz eğer bir yer işletip kira karşılığında halka sunuyorsanız (ki) bu sunum esnasında yönetmeliklerin size yüklediği
sağlık + güvenlik gibi hizmetleride beraberinde vermelisiniz..
Başa dön
muratgergerli Çevrimdışı muratgergerli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 14.05.2008 - 01:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ayakta Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MehmetTan
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR

MesajTarih: 14.05.2008 - 01:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bilğilerin dogrulugu kesin bundan sonra bence savcılık el atmalı iddialarınızın dogrulugu T.C ADALETİNİN devreye girmesi için yeterli

T.C. YARGISINA GÜVENİYORUZ. SAVCILARIMIZI GÖREVE BEKLİYORUZ.
Başa dön
MehmetTan Çevrimdışı MehmetTan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
muratgergerli
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Şanlıurfa

MesajTarih: 14.05.2008 - 01:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İşte TMF' nin kendini koruma altına aldığını sandığı yönetmelikten bir paragraf..Şimdi buldum ve şok oldum..

Nasıl bir zihniyet...

.
TMF' nin Pist Yönetmeliği'nden alıntıdır..

Alıntı:
Pist Yönetmeliği 2008

......
......
......

.
GENEL HÜKÜMLER

Bu yönetmelik FIM kuralları esas alınarak düzenlenmiş ve TMF tarafından onaylanmıştır.
Bu yönetmelikte yer verilmeyen ayrıntılar için FIM ve uluslararası yarışlar için ilgili şampiyona kuralları geçerlidir.
Bu yönetmelik maddelerinin yorumu ile yönetmelik kapsamında bulunmayan konularda karar alma hak ve yetkisi öncelikle yarış jurisi ve / veya TMF Teknik Kurulu’na aittir.
Bu yönetmelik şartları üzerinde değişiklik, yorum veya açıklama sadece TMF Teknik Kurulu tarafından yapılabilir.

Sorumluluk

Yarışlara katılan tüm yarışçılar motosiklet sporunun ve özellikle yarışların doğaları gereği taşıdığı ve tamamen ortadan kaldırılamaz tehlikelerini bilirler ve yarışa katılmakla bu riski kendi istekleriyle üstlendiklerini peşinen kabul etmiş sayılırlar.
Yarışçılara, bu riskleri azaltmak için yarıştan önce yarış yönetmeliğinin belirlediği ve izin verdiği süre ve usulde yarış parkurunu / pistini incelemeleri, tanımaları, öğrenmeleri ve gerekli görüyorlarsa resmi antrenmana katılarak, yarışa katılmak konusunda son kararlarını bu gözlem ve deneyimlere göre vermeleri bu yönetmelikte tavsiye edilmiştir.Yarışlar esnasında, görevlilerin, yarışçıların, teknisyenlerin ve izleyicilerin meydana gelen kazalardan ötürü uğrayabilecekleri hasarlardan dolayı, Türkiye Motosiklet Federasyonu’na, Organizatör Kulübe, Organizasyon Komitesi’ne ve diğer tüm ilgili resmi görevlilere maddi ve manevi hiçbir sorumluluk yüklenemez, rücu edilemez. Yarışçı kendisine, aracına ve donanımına vereceği hasar ve tüm olumsuz sonuçlardan tümüyle kendi sorumludur, rücu edemez. Her durumda yarışçı yarış boyunca kendisinin ve diğer yarışçıların güvenliğini tehlikeye atmayacak biçimde davranmakla yükümlü sayılır. Yarışçılar trafiğe açık alanlarda yarış etkinliğini mazeret göstererek trafik kurallarını ihlal edemezler.

Teknik Sorumlu

Teknik yönetmeliğin uygulanmasından, teknik kontrollerin gözetiminden ve teknik itirazlardan sorumludur. Organizasyondan sorumlu değildir.

.
Pist Yönetmeliği'nin Tümü için.. Tıklayın
Başa dön
muratgergerli Çevrimdışı muratgergerli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mabad
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.05.2008 - 02:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yazık ya o kayaların ordan kalrılılması için kazamı olması lazım.bide süleyman memnun televizyonda cok duyarlıymış gibi konusur çok düştü gözümden federasyon...

pistte ölümlü kazamı olur ya ne biçim bi iştir bu.yarışan arkadaşlara da şunu söylemek isterim bu olayı onlarda görsün eğer pistte rahatsız edici risk taşıyan etkenler varsa yarışmasınlar protesto etsinler.Birlik olsunlar 2. günü işler değişmeye başlar...

Olmaz bu kadar da ya,yazık valla... Beğenmedim
Başa dön
mabad Çevrimdışı mabad Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ERDEM-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MERSiN Silifke

MesajTarih: 14.05.2008 - 07:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öfkeliyim yaparlar arkadaşlar giden gitti canımız yandı nasılsa başları yanmasın diye yaparlar. delil yok ediyorlar işte.
ERDEM-R1 Çevrimdışı ERDEM-R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CBR1000RRFireblade
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 14.05.2008 - 08:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yarışlar esnasında, görevlilerin, yarışçıların, teknisyenlerin ve izleyicilerin meydana gelen kazalardan ötürü uğrayabilecekleri hasarlardan dolayı, Türkiye Motosiklet Federasyonu’na, Organizatör Kulübe, Organizasyon Komitesi’ne ve diğer tüm ilgili resmi görevlilere maddi ve manevi hiçbir sorumluluk yüklenemez, rücu edilemez.
Bak sen.. Yönetmeliğe böyle yazınca TMF bütün sorumluluklarından kurtulmuş mu oluyor? Federasyon neden var o zaman? Bakın California Superbike School nasıl da İzmit Körfez Pistindeki eğitimleri iptal etti. Peki neden? Tabi ki pistin güvenli olmadığından... Federasyonun görevleri ve sorumlulukları içerisinde yarıştırdığı insanların güvenliğini sağlamak da vardır.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 14, 15, 16  Sonraki
7. sayfa (Toplam 16 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal