Kaya'nın (KaraRR tüysiklet team başkanı) bana jesti puig smoke cam
teşekkürler kardeşim...
şimdi de motorumun son hali ...
bu da başka bir açıdan puigim artı puig gold cam vidalarım
buda lucas kitler..yine gold
sarı jant şeritleri..
şimdide two bros. titi ne kadar modifiye yapsamda seni dragda iki kere üst üste geçemedim ona yanarım
buda sexy tankpedim ve de harris RR elciklerim..
buda Kuyrukaltı stop uygulaması..
ve en son resimlerde bende varım sağol kaya kardeşim dostluğumuz baki olur inşallah _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
çok çok çok çok çok şık olmuş unutmadan belirteyim _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Göz ise ancak dostu görene denir.
çok çok çok çok çok şık olmuş unutmadan belirteyim
iyi niyetlerin için teşekkürler burçak beğendiğine sevindim _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Tarih: 14.05.2008 - 09:39 Mesaj konusu:
armyy,Maaşallah bu ne güzellik...Bi cam dersin ama kusturuyor makinayı Cam vidalarımız aynı eksilince takviyeleşiriz...Ayak basmalarda( ) öyle...Ama sen daha yakışıklı çıkmışsın kardeşim Draglar her zaman bildiğin gibi
Bu arada Aziz Başkan a tüysiklet üyesi olarak teşekkür ederiz _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
armyy, çok güzel olmuş motorun canım çekti valla güle güle kullan _________________ Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® _made in thefastbiker
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12Sonraki
1. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız