merhabalar.dayımla konuştum bana uygun bir makina bulmuş.honda cbr900rr motor arkadaşınınmış yani yürüyor.ama şüphelerim var çünkü biraz eskidir bunlar.artık cc de yükseltmenin zamanıda geldi.bu uyarsa alıcam inş.sizlerinde fikrini almak istiyorum.herkese saygılar. _________________ motosiklet ruhumu taşır
eski nickim:turboarda
yenisi:crazymd
diğe değiştirilmiştir
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1483 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 13.05.2008 - 23:05 Mesaj konusu:
Ağır .. Yeni bi 1000 lik al bence.. ya da şuan kaç cc. sin bilmiyorum ama paranda varsa vfr derim ben ..
Ya kusura bakma kardeş ben kendim için düşündüklerimide yazdım ama fikir sonuçta _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 3.200 Km
GENÇ FB !! // http://apachefan.xphpbb.com/
ayrıntıları henüz konuşamadım.kaç model,km kaçta gibi yarına konuşucam.bu arada fikirleriniz çok önemli tabiki benim için.cbr900rryi uygun olduğu için alıyorum.dayımla görüşüyüm tam bi kesinleşir zaten. _________________ motosiklet ruhumu taşır
diğe değiştirilmiştir
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1483 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 13.05.2008 - 23:23 Mesaj konusu:
şuan ki motorun kaç cc.. _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 3.200 Km
GENÇ FB !! // http://apachefan.xphpbb.com/
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 3456 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 14.05.2008 - 01:10 Mesaj konusu:
ağır hantal olabilir ama kabul etmek lazım eski makinalar daha sağlam.Eğer temiz kullanılmışsa kaçırma derim _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3566 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 14.05.2008 - 01:14 Mesaj konusu:
Moto Vitrin'den devam ediyoruz... _________________ Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir!!!
900 rr'ın cok modelı var bılgı verırsen sana fıkrımı soylerım 954 ıse baktır temızse kacırma _________________ I am not a brand fanatic,I just ride the best!__
"TüYsiKlet TeaM"___aRRmy_
yorumlar için tşk ederim makineyi ankarada efe hondaya göstermeyi düşünüyoruz oradan sonra fikrim netleşicek _________________ motosiklet ruhumu taşır
diğe değiştirilmiştir
crazymd, Benim 900RR m vardı, çok konforlu bi aletti. Ha bu aletler kolay kolay eskimez benim görüşüm ama yinede yatak, yorgan iyi baktır ve özellikle özellikle elektrik tesisatını iyi ölçtürt. Yarın bi gün çok başına iş açarsın elektrikci ustalarla akraba olursun
NighteXpresS, makineyi ankarada honda efe var hondadan sorumlu oraya göstericez eğer makina hakkında olumlu bişi söylerlerse alıcaz hayırlısı ile.tekrar yorumlarınız için tşkler herkse
Son Mesajdan 18 saat 49 dakika sonra eklendi:
Son Mesajdan 18 saat 59 dakika sonra eklendi:
yorumlarınız için tşk ederim
Son Mesajdan 117 saat 25 dakika sonra eklendi:
daha yorum yapan varmı acaba???? _________________ motosiklet ruhumu taşır
diğe değiştirilmiştir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız