ya arkadaslar sorular güzel cevaplarda güzel herkes dogal olarak bilgilerini veriyorlar sagolsunlar ama söylemeden edemiyecegim motorlara takilan bu eksozlar ses yapiyorlar perpormans olarak bir kac beygir güc katiyorlar evet gazlarken güzel hava veriyorlar ama diyelimki trafikte seyir eden baska bir aractan duyanlar aniden gelen bu gürültülü sesten irkilenenler basliyorlar küfüre bu aracta siz olsaniz ne düsünürdünüz kendi zevkimiz icin baskalarini rahatsiz etmeye hakkimiz yok
ben arabayla yolda giderken de yanımdan egzozlu bir motor geçince gözden kaybolana kadar sesi zevkle dinliyorum. kısacası zevkler ve renkler tartışılmaz Ayrıca Türkiye'deki birçok kamyonun sesi motordan daha çok çıkıyor,bide kamyonlar yavaş motor geçip gidiyor,bir konvoyda kamyon arkasına takılan anlar dediğimi. Bana göre sesleri hem hoş değil hemde dumanlı ama kamyoncunun da o ses hoşuna gidiyor . Kamyon geçince biz küfür etmiyoruz tabi o başka konu
Ses ve hız birbirini tamamlayan iki bütündür . Hızlı giden hiçbir aletin sesi düşük db li değil. İrkilme konusunda;egzozsuz bir racing motorla arabanın yanından hızlı geçince de, ürkecek olan yine ürküyor zaten _________________
Arctura
Istanbul Racing Team
ben 10 numara bi egsoz sesi ve performansı gerçekten etkileyici bi egsoz two brother egsoz kullanmak ayrıcalıktır bence _________________ 27/08/2007 ÖMER YILMAZ MERSİN ÇEVRE YOLU KARAYOLLARI KAVŞAĞI: SEN BİZİ BIRAKSANDA SEN İÇİMİZDE HEP YAŞIYORSUN CANIM ABİM
06/06/2008 UMUT ÖZ -ADIYAMAN CANIM ARKADAŞIM SANA ÖLÜM YAKIŞMIYOR
Tarih: 14.05.2008 - 08:47 Mesaj konusu:
ryangt demiş ki:
Çünkü marj olarak (işte şimdi ekonomist uzman gibi konuşmaya başladım) en az insiyatif payına sahip olan firmanın kur değişiminden en çok etkilenen firma olacaktır.
Bide cümleyi düzgün kurabilsen..
"en az insiyatif payına sahip olan firma en çok etkilenen firma olacaktır" olmalı... Bir de sağda solda edebiyat hocalığı yaparsın cık cık cık _________________ Volkan Ustabay
Yamaha R6S
Suzuki DL650 V-Strom ABS
www.istanbulracingteam.org
Tarih: 14.05.2008 - 08:53 Mesaj konusu:
Bende Twoborthers kullaniyorum.Sesinden cok memlunum.Yuksek devirlerde bile bozulma yapmiyor fakat performans konusuna gelirsen is degisir.Eger performans ariyorsan komple bir egzos takip yaninda power commender,hava filtresi,buji yani komple bir takim yapman gerekiyor.Ama ses duymak istiyorsan gercekten egzos iyi.Pisman olmazsin seni doyurur ses bakimindan
Kayıt: May 07, 2008 Mesajlar: 1271 Nereden: Memleketten....
Tarih: 14.05.2008 - 09:44 Mesaj konusu:
two brothers mi yoksa devil mı bende karar veremedim...ses için devil çok iyi diyorlar.....yanda olan modellerde benım dediğim tabi.... _________________
Tarih: 14.05.2008 - 11:25 Mesaj konusu:
alla alla...tabı olabılır mufasa ama valla bende senın gıbı kararsızlıkta kaldım kardeşim....yanı ben new 1000rr ıçın duşunuyorum ama akro mu devıl mı two brothers mı karar veremedım...benım ıstedığım hırlayan bır ses.....urkutucu olmalı..... _________________
yakuzzza, yenı 1rr da egsoz takacaksan eger exup ıptal oluyor gene.. orj egsozu su ana kadar uretilen performans egsozlarından daha kıyak bence arkadsşım sbk takmıs ıdare edr gıbı ona bır bak ıstersen _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Tarih: 14.05.2008 - 11:52 Mesaj konusu:
evet egsoz son derece teknolojık armyy ama ses yok işte...bıraz hırlamalı egsoz....ayrıca exup sonuçta ıptal olmaz sadece devır değişir tahmınım.....
standart kullanmak ıstemıyorum bırşeyler bulmalı artık.... _________________
Ayrıca artık Avrupa normları dışında egzoz üretimine tekrar başladı devil,2bros yalan olur.. Mesela bnm egzoz ,avrupa mavrupa norm morm hepsi yalan _________________
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1636 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 14.05.2008 - 14:48 Mesaj konusu:
r6 da ve 600 rr da görmüştüm.. sesleri çok güzeldi.... _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 5.350 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.650 Km Sonra İnşallah
Tarih: 14.05.2008 - 15:56 Mesaj konusu:
valla bencede kesınlıkle devıl yaaa......burda bıraz daha ağırlaştı devıl kafamda.....çunku bu ışın eskı proflarına sor dırek devıl dıyorlar hem yenı rr ıçın urettığı carbon modellerı harıka dıyorlar...ayrıca bak kardeşimizin dediği gibi exup uyumlu modellerıde varmş bunu yenı duydum.....yavaş yavaş oluşmaya başladı kafamda galiba DEVİL..... _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız