Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - KaraRR'ın sürprizi :) (tüysikletteam kardeşliği )

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

KaraRR'ın sürprizi :) (tüysikletteam kardeşliği )

KaraRR'ın sürprizi :) (tüysikletteam kardeşliği )
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 14.05.2008 - 03:42    Mesaj konusu: KaraRR'ın sürprizi :) (tüysikletteam kardeşliği ) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kaya'nın (KaraRR tüysiklet team başkanı) Çok gülüyorum bana jesti Gülümsüyorum puig smoke cam Gülümsüyorum
teşekkürler kardeşim...
şimdi de motorumun son hali ...

bu da başka bir açıdan puigim Çok gülüyorum artı puig gold cam vidalarım Gülümsüyorum

buda lucas kitler..yine gold Gülümsüyorum

sarı jant şeritleri..

şimdide two bros. titi ne kadar modifiye yapsamda seni dragda iki kere üst üste geçemedim ona yanarım Çok gülüyorum

buda sexy tankpedim Çok gülüyorum ve de harris RR elciklerim..

buda Kuyrukaltı stop uygulaması..

ve en son resimlerde bende varım sağol kaya kardeşim dostluğumuz baki olur inşallah Bravo

armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 14.05.2008 - 03:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

puıg dark smoke Gülümsüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum güle güle kullan. ben 2005 636 ya takmıstım dark blue süper olmustu fakat görüs yok bu tıip camlarda ama görüntüsü tartısılmaz Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı cbr1000rrcagri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 14.05.2008 - 04:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili armyy, güle güle kullan kazasız, belasız keyifli sürüşler dilerim Gülümsüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

çok çok çok çok çok şık olmuş unutmadan belirteyim Gülümsüyorum
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 14.05.2008 - 04:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbr1000rrcagri demiş ki:

görüs yok bu tıip camlarda ama görüntüsü tartısılmaz

dark smoke dogru zaten amaç tamamen görsel bu modelde Çok gülüyorum
ToyRider demiş ki:

güle güle kullan kazasız, belasız keyifli sürüşler dilerim

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

çok çok çok çok çok şık olmuş unutmadan belirteyim

iyi niyetlerin için teşekkürler burçak beğendiğine sevindim Çok gülüyorum Çok gülüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iST

MesajTarih: 14.05.2008 - 05:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok yakışmış armağan Bravo bende tüysiklet mi olsam napsam Çok gülüyorum

Arctura
Istanbul Racing Team
Başa dön
Arctura Çevrimdışı Arctura Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MercuryRising
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: since 1453 ;)

MesajTarih: 14.05.2008 - 08:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy, çok yakışmış güle güle kullan..

Bir sorum olacak, acaba o pegleri nerden aldın?
www.istanbulracingteam.org
Başa dön
MercuryRising Çevrimdışı MercuryRising Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 14.05.2008 - 08:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy, Güzel olmuş cidden. Motorunu da zaten beğeniyorum. Ama sanki nazzo mu diyor, tazzo mu diyor, bişeyler diyor sanki motor Çok gülüyorum
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.05.2008 - 09:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başkana yakışır bir jest olmuş.. Tebrikler Bravo

armyy, motorun son hali çok şık olmuş. nazar değmesin Bravo
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 14.05.2008 - 09:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten çok yakışıklı olmuş rr..... Bravo two rbothers ten memnunmusun dostum nasıl aldığın performans.....
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 14.05.2008 - 09:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy, süper olmuş Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 14.05.2008 - 09:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy,Maaşallah bu ne güzellik...Bi cam dersin ama kusturuyor makinayı Bravo Cam vidalarımız aynı eksilince takviyeleşiriz...Ayak basmalarda( Çok gülüyorum ) öyle...Ama sen daha yakışıklı çıkmışsın kardeşim Gülümsüyorum Draglar her zaman bildiğin gibi Çok gülüyorum
Bu arada Aziz Başkan a tüysiklet üyesi olarak teşekkür ederiz Gülümsüyorum
CoBaLT
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.05.2008 - 09:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Maşallah. Allahım nazarlardan korusun, kazasız belasız.

yalnız ezsoz bukadar dışarı çıktımmı bi garip duruyo. naçizane fikrimdir.
Başa dön
CoBaLT Çevrimdışı CoBaLT Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
alpiser
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.05.2008 - 09:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy, Hayırlı olsun yeni ciciler Gülümsüyorum çok yakışmış, güke güle kullan.. Bravo

titi, Şu 07 6RR'ın her rengi güzelde, bu kırmızılı olan varya hani, o renge alışamadım Çok gülüyorum Çok gülüyorum

CBR 1000RR
Başa dön
alpiser Çevrimdışı alpiser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hrn76
Üye
Üye

MesajTarih: 14.05.2008 - 09:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı Olsun Dostum Güle Güle Kullan
Başa dön
hrn76 Çevrimdışı hrn76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 14.05.2008 - 09:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy, çok güzel olmuş motorun canım çekti valla Delirdim güle güle kullan

Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® MD _made in thefastbiker
Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki
1. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal