Kayıt: May 03, 2007 Mesajlar: 1812 Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası
Tarih: 14.05.2008 - 10:15 Mesaj konusu:
armyy, hayırlı olsun makina yanıyor yanıyor yılannn gibi
alpiser demiş ki:
titi, Şu 07 6RR'ın her rengi güzelde, bu kırmızılı olan varya hani, o renge alışamadım
titi demiş ki:
alpiser, Şu 07 kasa 1RR ın grisi aynı okul pantolonu rengi gibi
_________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Biz AsLinda Kar$imizda Ki İnsani Sevmiyoruz, Onun Bizde Yarattigi Duyguyu, Heyecani, Hissi seviyoruz..Sevgiyi DegiL SeviLmeyi Seviyoruz. Çok Bencilce
Tarih: 14.05.2008 - 10:30 Mesaj konusu:
motor 10 numara olmuş Allah kaza bela göstermez inşallah Bide bu gold vida ve ayaklıklara nekadar ödedin bilgilendirebilirsen sevinirim benimde jantlar felan sarı güzel olucak o bakımdan.
zaten sol kulağım duymuo bu kadar abartmayın yaf eyvallah hatırlanmak güzel bişi duygulandım şimdi _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Biz AsLinda Kar$imizda Ki İnsani Sevmiyoruz, Onun Bizde Yarattigi Duyguyu, Heyecani, Hissi seviyoruz..Sevgiyi DegiL SeviLmeyi Seviyoruz. Çok Bencilce
Kardeşim güle güle kullan, lafı bile olmaz Çok yakışmış, simsiyah olmuş motor, şahsen ben çok beğendim Kazasız belasız kullan inşallah, nazar değmesin maaşallah CaDDe'de çekmişsin resimleri
Arctura--> sen zaten bizdensin
titi-->
Mercury Rising--> İstanbul Motor'dan Lucas marka kardeşim _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
Tarih: 14.05.2008 - 11:04 Mesaj konusu:
kdrygz, Nerdesin sen ya dün yine Acun u gördüm tv de Hamdi Bey arıyor ya zırrrr sen geldin aklıma
Armyy ya yıkadıktan sonra bişey sürdün motora yada foto makinası 10 megapiksel _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
yağlamış motoru, yağlamış _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 14.05.2008 - 11:16 Mesaj konusu:
aksesuarlar baya hoş olmuş hayırlı olsun. motorda 10 no bakımlı ve temiz helal olsun... _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
arctura ahmethan sen zaten bizden değilmiydin gerçeği açıkla artık
mercuryrising pegler istanbul motordan lucas..
sx2 hergün motorun yanından geçiyorsun ama göremedin daha
ekremsen teşekkur ederım..
yakuzzza two bros.tan çok memnunum dostum tavsiye edrim ama sen 1rr alacaksan sbk var şuanda yenı 1rr ıcın..
valeo teşekkurler..
titi emre kardesım draglar ıcın cok calısmam lazım artı rejim yapmam lazım
cobalt egsoz boyundan memnunum stop kuyrukaltında olduğu için eritme problemide olmuyor..
alpiser hrn76 thefastbiker rapsodi mufasa batu hepınıze tesekkurler ıyı dıleklerınız için..
beko bir sure durması gerektı bu arada araba ıle ugraştımda
sarpedon stop için karaRR'a pm at sana yardımcı olur..
kdrygz senıde yapalım mı tüysiklet
anygarciya pegler ve vidalar toplam220ytl tutmustu euro 2 ytl olmadan evvel...
KaraRR kaya kardeşim senden kaçmazdı biliyordum resimler yavuzun oradan starbucksta takılalam dedık dun o sırada aklıma geldi tekrar teşekkürler; kardeş motorunun camsız kalmasına gönlün razı olmadı değil mi
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
DRAGON_10, teşekkürler iyi dileklerın ıçin
titi badem yağı sürdüm makınaya nasıl olmuş makina carl zeissli zony kanka 49.5 megapıxels
karaRR Senın makina 135 kg dıyorlar dogrumu kardesım _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız