Geçen yazdan beri toplaşmaları astık bi uğrasakmı acaba _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
deliemin, zahmet olmazsa gel de bir gül cemalini görelim hani. Yanına gelirken o Noscu kılçığını da al getir. Hani nerde o geçen seneki MD Eurosu?? Onu da getirin
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4710 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 14.05.2008 - 12:47 Mesaj konusu:
B E K O, sen merak etme o konuda gerekli hazırlığı yaptım mangal olacak ayrıcaaaaaaaa size kek bile yaptım kahve çay ikramlarımızda müesseseden bekleriz efendim _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Göz ise ancak dostu görene denir.
Kayıt: Oct 14, 2007 Mesajlar: 489 Nereden: KUYUBAŞI/KADIKÖY/İST.
Tarih: 14.05.2008 - 13:02 Mesaj konusu:
[quote]
B E K O, sen merak etme o konuda gerekli hazırlığı yaptım mangal olacak ayrıcaaaaaaaa size kek bile yaptım kahve çay ikramlarımızda müesseseden bekleriz efendim
Tarih: 14.05.2008 - 13:17 Mesaj konusu:
Aaahh ahh bir türlü katılamadım şu toplantılara doğru düzgün tanışamadım kimseyle . Toplantıya motorsuz katılmak çok dokunur çoooookk. _________________ Dört tekere HAYIR!
Züpper bir tasarımla geliyorum. Çok yakında!..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız