Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - YBR Debriyaj düzeni berbat - Antalya

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

YBR Debriyaj düzeni berbat - Antalya

YBR Debriyaj düzeni berbat - Antalya
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
apoo143
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/küçükyali

MesajTarih: 01.06.2006 - 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GeCeGeN, servise gittiğinde bakarlar zaten..
benim debriyaj balatasında bi sorun yokmuş :alkış
debriyaj kolu çok aşağıda kavrıyordu, ucunda motor kısmında bağlandığı yerin de yayı biraz kötüleşmiş ondanmış sanırım.. dün debriyaj teli koptu ondan anladım bunları.. koskoca istanbulda sadece gaziosmanpaşa da buldum teli.. fiyatı da 32 milyon.. yanlız ybr ninkinden farklıydı, onun fiyatını sormadım hiç. debriyajı da biraz yukarı alınca sorun kalmadı :3
Başa dön
apoo143 Çevrimdışı apoo143 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Ixon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 01.06.2006 - 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yeni bir servis buldum sonunda,eski servis beni resmen ayakta öpmüş..
adam, normal kullanımda 12000'de deb. balatası mı değiştirilirmiş dedi
biz burda 25000 den erken değiştirmiyoruz dedi,mahfetmiş eski servis motoru,akşam alıcam servisten motoru ona göre yazacağım sonuçları
Başa dön
Ixon Çevrimdışı Ixon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
loriss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergama

MesajTarih: 30.04.2008 - 22:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar benm de debrıyajda bı ayarsızlık var..çok sert bir de motor çalısırken oldugu yerde debrıyaj sıkılı halde 1.vıtese attıgımda TAKIRRT dıye korkunç bı ses gelıyo..aynı ses 40-60 la gıderken,boştan 2 yada 1 e atarken de oluyor..daha motor 800 de..ustaya sordum yagı degıssın düzelır dedı..düzelmedi.Anlamıyor sanırım.genç bı oğlan zaten.fazla sıkıştırmadm ben de..benzer bi sorunu olan varsa yardımcı olursa sevınırım..saygılar.
Başa dön
loriss Çevrimdışı loriss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
gezgin290
Üye
Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 14.05.2008 - 11:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sanyide arif usta var en güzeli ona git...bi baktır sağlamdır....
Başa dön
gezgin290 Çevrimdışı gezgin290 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.05.2008 - 12:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yuh yanı iki senelık topıgı okuttun tekrar bana Öfkeliyim Öfkeliyim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.11 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal