Kayıt: Feb 10, 2005 Mesajlar: 465 Nereden: istanbul/küçükyali
Tarih: 01.06.2006 - 11:50 Mesaj konusu:
GeCeGeN, servise gittiğinde bakarlar zaten..
benim debriyaj balatasında bi sorun yokmuş :alkış
debriyaj kolu çok aşağıda kavrıyordu, ucunda motor kısmında bağlandığı yerin de yayı biraz kötüleşmiş ondanmış sanırım.. dün debriyaj teli koptu ondan anladım bunları.. koskoca istanbulda sadece gaziosmanpaşa da buldum teli.. fiyatı da 32 milyon.. yanlız ybr ninkinden farklıydı, onun fiyatını sormadım hiç. debriyajı da biraz yukarı alınca sorun kalmadı :3
Tarih: 01.06.2006 - 13:41 Mesaj konusu:
Yeni bir servis buldum sonunda,eski servis beni resmen ayakta öpmüş..
adam, normal kullanımda 12000'de deb. balatası mı değiştirilirmiş dedi
biz burda 25000 den erken değiştirmiyoruz dedi,mahfetmiş eski servis motoru,akşam alıcam servisten motoru ona göre yazacağım sonuçları _________________ Dream as if you'll live forever,Live as if you'll die tomorrow..
----------
YBR 125
Tarih: 30.04.2008 - 22:22 Mesaj konusu:
arkadaslar benm de debrıyajda bı ayarsızlık var..çok sert bir de motor çalısırken oldugu yerde debrıyaj sıkılı halde 1.vıtese attıgımda TAKIRRT dıye korkunç bı ses gelıyo..aynı ses 40-60 la gıderken,boştan 2 yada 1 e atarken de oluyor..daha motor 800 de..ustaya sordum yagı degıssın düzelır dedı..düzelmedi.Anlamıyor sanırım.genç bı oğlan zaten.fazla sıkıştırmadm ben de..benzer bi sorunu olan varsa yardımcı olursa sevınırım..saygılar.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız