Tarih: 14.05.2008 - 11:31 Mesaj konusu: Berlin Cevresi - hadi kesfe cikalim*
166Km Tur ,+34km Sehir ici toplam 200km
Dün Garmini update ettikten sonra , oturdum Mapsource programini kurcalayayim dedim
Sonra Berlinin güneyinde bulunan cesitli göllerin arasindan gecen bir rota cizdim ,bu kez otobanlardan uzak durdum.dün resmi tatildi (Pfingstmontag ).
Yola cikmama yakin esim Zerrinde gelmek istedi , kücük Mina ve minik Elayi Anneannesine birakip yola ciktik. Zerrin olmasa itiraf edeyim , ben motosiklet kullaniyor olmazdim , bana bu olayi asilayan kisidir kendisi.
Lafi uzatmayayim iste Rotamiz
Önce Eichwalde’ye geldik buradan acaba kayda deger bir seyler varmidir diyerek Wernsdorf a ulastik
Eichwalde ile Wernsdorf arasinda cektigimiz bir fotoda gölün ne kadar kirli oldugunu , baliklarin ölmüs oldugunu ve gölün rengine dikkatinizi cekerim . insanlar yüzüyorlardi.
Belki gölün diger yerleri belki temizdir ama ben bu göle girmezdim.
Ölü balik
Köprünün sag tarafi ve ilerde yüzen insanlar
Zerrin , DL650 ve göl
Sonra vazgecip tekrar normal rotamiza dönüverdik
Wernsdorftan
Sirasiyla Wildau ,König Wusterhausen, Zeesen ,Siedlung, Märkisch Buchholz
Halbe, Waldeck, Am Mellensee, Zossen, Trebbin, Ludwigsfelde, Marienfelde ve Kudamm üzerinden eve ulastik .
.bir kac Foto ve Video ekleyeyim
Tarih: 14.05.2008 - 11:43 Mesaj konusu:
Gerçekten hoş ve güzel mekanlar , doğa yollar vs cok güzel. emeğinize sağlık _________________ Sen gökyüzünde dogan günes, ben yollarda çilekes.
Karayollarinda degil, senin kollarinda öleyim.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız