Tarih: 13.05.2008 - 15:43 Mesaj konusu:
Ferhat kardeşim ellerinize sağlık bellimi olur gelecek sene bu etkinliğe bizde katılırız _________________ GSXR 1000 K6 en mavisinden
www.istanbulracingteam.org
Tarih: 13.05.2008 - 16:25 Mesaj konusu:
Bekle beni Tokat Vatan'i görevim için geliyorum ve siz değerli motorcu arkadaşlarımada uğrucam tanışcam tabi fırsat bulabilirsem _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
demgah, inş abi seneye sizide bekleriz senin motoru isteyen arkadaş çok ii birisi benim r6 yı ona satmıştım şimdi model yükseltmek istiyor anlaşabilirseniz senin motor memleketine gitmiş olur artık geldikce görürsün
HIZ-TUTKUNU, kardeşim yeraltı çarşısının karşısında özen yufka var tokatta bütün motorcu arkadaşlar genelde oraya takılıyor geldiğinde uğra tanışalım. _________________ Yamaha R1 2001 Kırmızı
Yoluna Halylar Serilir Sanma
U?runda Ömürler Verilir Sanma
De?erin Kyymetin Bilinir Sanma
Tarih: 14.05.2008 - 11:01 Mesaj konusu:
HIZ-TUTKUNU, kadir abi ve yasin seni bekliyor _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Tarih: 14.05.2008 - 11:45 Mesaj konusu:
oh oh oh valla mangal, doğa, arkadaşlar daha ne olsun çok güzel geçmiş geziniz orada olmak varmış _________________ Sen gökyüzünde dogan günes, ben yollarda çilekes.
Karayollarinda degil, senin kollarinda öleyim.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız