deliemin, zahmet olmazsa gel de bir gül cemalini görelim hani. Yanına gelirken o Noscu kılçığını da al getir. Hani nerde o geçen seneki MD Eurosu?? Onu da getirin
Kayıt: Jan 14, 2008 Mesajlar: 276 Nereden: İstanbul/Küçükyalı
Tarih: 14.05.2008 - 12:01 Mesaj konusu:
LONGDRIVER demiş ki:
bu akşam ilk toplantısına gelecek olan dişçi arkadaşımızda aramızda olacak bir aksilik olmazsa akşama tatlı var
oleyyy köfteydi,mangaldı güzel ama tatlı yemek daha bi zevkli oluyo yeni gelenlerin ellerinden (deermişim sanki ben yeni değilmişim gibi) _________________ Piaggio Fly 100
Honda cbr 125 r
Honda cbr 600 rr
(J.S.S. Team )
Kayıt: Jan 14, 2008 Mesajlar: 276 Nereden: İstanbul/Küçükyalı
Tarih: 14.05.2008 - 12:11 Mesaj konusu:
MaGICLeF, sağol da sen gelmio musun?Gelsen hatta son toplantıda edindiğim arkadaşımı da getirsen yanında güzel olurdu _________________ Piaggio Fly 100
Honda cbr 125 r
Honda cbr 600 rr
(J.S.S. Team )
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 3704 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 14.05.2008 - 12:47 Mesaj konusu:
B E K O, sen merak etme o konuda gerekli hazırlığı yaptım mangal olacak ayrıcaaaaaaaa size kek bile yaptım kahve çay ikramlarımızda müesseseden bekleriz efendim _________________ A Rh(+)
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol,
tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol,
her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol
Kayıt: Oct 14, 2007 Mesajlar: 470 Nereden: KUYUBAŞI/KADIKÖY/İST.
Tarih: 14.05.2008 - 13:02 Mesaj konusu:
[quote]
B E K O, sen merak etme o konuda gerekli hazırlığı yaptım mangal olacak ayrıcaaaaaaaa size kek bile yaptım kahve çay ikramlarımızda müesseseden bekleriz efendim
Tarih: 14.05.2008 - 13:17 Mesaj konusu:
Aaahh ahh bir türlü katılamadım şu toplantılara doğru düzgün tanışamadım kimseyle . Toplantıya motorsuz katılmak çok dokunur çoooookk. _________________ RABBİM KİMSEYİ MOTOSİKLETSİZLİKLE SINAMASIN.
DESIGNED BY AHMET_R6 Dünyanın kestanesini de ben çizicem... Hem de 3 boyutlu..
Hayat satranç oyunudur...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız