titi parfümüm françis patrik zaten kızkaçıran diyorlar bızım mahallede
memocan zzzzzz (barısım) proracing tesekkurler ıyı dıleklerınız ıcın..
şekerportakalı renk uyumunu bende cok sevdım boyle bır sey cıktı ıste ortaya
rygant kanka dıkkatlı bak son resımde sarı mont gorunuyor dvd cı arkadasın sırtında avatarında az degıldı ama iş kıyafetı ıle tanımakta zorluk cekıyor herkes ama ıyı oluyor gelen oldumu kapıda bekletıyorum benı tanıyana kadar
kaya senınle gazlamadan evvel tartıya cıkartmak lazım senın makınayı şike kokusu alıyorum tıtınınkıde senınkıde full makınalar esıtlıgı bozdunuz kanka
ekamba sorma kardesım kaya benden once davrandı onun makınada var ve super duruyor gercektende..aklımı celebılır yanı tsekkurler...
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
zzzzzz demiş ki:
eray sen o avantarı akşama yolla ben ona biraz romantizm eklerim,
dur bende ahmethana pm atayım o zaman honda suzıkıye bır güzellik yapabilir mi onu soracağım avatar savaşı başlatmayın rr'cılar çekirge gibidir
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
nesquik, tesekkurler _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Tarih: 14.05.2008 - 13:38 Mesaj konusu:
Armyy drag derin bir mevzu biraz ip ucu vereyim mesela makinanın debriyaj setini söküp 2 gün oda sıcaklığındaki suda bekletiyorsun
Bizim başkanın tahtı inşallah sallanmazda evlenirken beyaz eşyamı ona aldırırım _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
repsol_35, racing_bora, Bilemir, teşekkürler arkadaşlar
titi senin kredi kartının namı cihanda geziyorken başkanın mal varlığı solda sıfır kalır bir silkelensen 2 tane yeni kasa 1rr alırsın sen ya;uçarsın diye almıyorsun..
fasulyemı kanka bu ıkı gun suda bekletıyorsun o zaman gazda yapmazmıs oyle duydum.. senın stılın farklı kardesım makınayı 12.000 devırde kaldırıyorsun bense 6.000
Son Mesajdan 32 dakika sonra eklendi:
buda makınanın kasadan yenı cıkmıs halı
bu da başkanla ahmethan ve benım cayır cımenden bir görüntü
_________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Tarih: 14.05.2008 - 14:34 Mesaj konusu:
Aman kanka hepsi dünyalık bize ahiretteki varlık lazım
Senin makinanın şimdiki hali kasadan bugün çıkmış sanki maaşallah cincik gibil _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız