Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Derbi GPR 125 - 2 seçenek yardım?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Derbi GPR 125 - 2 seçenek yardım?
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
xzIbId
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 14.05.2008 - 12:34    Mesaj konusu: Derbi GPR 125 - 2 seçenek yardım? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2. el Derbi GPR 125 alacağım fakat 2 seçenek arasında kaldım. Buraya ikisininde özelliklerini yazacağım, sizinde yorumlarınıza göre hangisi daha iyi ise onu alacağım. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

1. Seçenek: (2. seçenekten 500ytl daha pahalı)
-2005 Model - 2006 3. ay trafik cikisli
-8450km
-Giannelli Egzos
-180 arka lastik
-Ön - arka fren balataları 29.04.2008'de değiştirilmiş
-Zincir orjinal
-Elcikler yeni
-Kazasız, yan yatmasız.

2. Seçenek: (1. seçenekten 500ytl daha ucuz)
-2006 Model
-11000km
-Smokehead Egzos
-Orjinal arka lastik
-Ön - arka fren balataları değişecek
-Zincir yeni değişmiş
-Elciklerin değişmesi gerekiyor.
-Kazasız, yan yatmasız. (Sağ aynanın ayağında çatlak var)

2'sininde özellikleri bunlar arkadaşlar. Yardımlarınızı bekliyorum. Bu arada giannelli ve smokehead'ın performans ve fiyatları nasıldır bilgi verirseniz sevinirim.
Başa dön
xzIbId Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sedat03
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 14.05.2008 - 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ginelli ile smoke u bende kıyaslama kulvar farklı ginelli genelde 2 zmanlı makinalar için eksoz üretiyor ayrıca italyan bi marka 2. olay ise motorların km leri birbirine yakın ama birisinin zincir deişmiş buda makinanın hor kullanıldıgının bir göstergesi olabilir yani zincir kolay değişecek bi parça deil kardeş

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

bence 1. seçenek ağır basar
xzIbId
Üye
Üye

MesajTarih: 14.05.2008 - 12:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sedat03, 2. makinayı tanıdık ustalara göstermiştim makinanın bir sorunu yoktu ama zincir niye değişmiş bilmiyorum. 1. makinayı ustaya göstermedim daha. Egzosların sıfırları arasında ne kadar fiyat farkı vardır?
Başa dön
sedat03
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.05.2008 - 12:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şimdi fiyat olarak ne kadar fark var bilmiyorum ama ginelli boğazdan oldugu ve ıtalyan oldugu ıcın bırazdaha pahalıdır dıger oksoz bıldıgım kadarıyla el yapımı o kadar kalıtelı bısey degıl zıncır neden degısır omrunu doldurdugu yada koptugu ıcın ama bu akdar az kmde zıncır degıstırmek bıraz dusundurucu anladın herhalde kardes
xzIbId
Üye
Üye

MesajTarih: 14.05.2008 - 13:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Anladım kardeşim sağolasın. 1. seçenek zaten daha ağır basıyor hem egzos daha iyi hem 180lik lastik var hemde balatalar da değişmiş ama 2005 model olduğu için biraz düşündürüyor beni.
Başa dön
sedat03
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.05.2008 - 13:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şimdi model anlamında dilde km anlamında düşünmek lazım 2 zmanlı makinaları çünkü bu makinalar 4 zmanlı gibi deil silindirini çabuk aşındırıyor yani kardeşim o yüzden modelini pek düşünme sen Bravo
poyraz_4242
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 14.05.2008 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm arkadaşlar bende Derbi GPR 125 almayı düşünüyorum ama kararsızım piyasayı konturol ediyorum ama motor hakkında hiç bişey bilmiyorum tavsiye edebileceğiniz mi model mi yardımlarınız için şimdiden tşkler.
Başa dön
poyraz_4242 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 14.05.2008 - 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xzIbId, bılader hıc dusunmeden 1.secenek cunku senın anlattıgına gore aradakı farkı tamamlayabılmen ıcın en azzından 750ytl + zaman gerek tabı bu 750yıde gecebılır bence hıc dusunmeden 1.secenek dıyorum Bravo
masaya
Üye
Üye

Nereden: Izmir

MesajTarih: 14.05.2008 - 15:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

180 lik arka lastik enteresan degilmi ben orj en fazla 150 oluyor diye biliyorum
Üye
Üye

MesajTarih: 14.05.2008 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

masaya, 1.seçenekte 180'lik lastik var, 2.seçenekte ise orjinal lastik yani..
Başa dön
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 14.05.2008 - 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabıkı hıc dusunmeden 1.secenek gıanellı eksoz cok fark verır motora
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mufasa
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 14.05.2008 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1. secenek tabiki Bravo
Başa dön
mufasa Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
masaya
Üye
Üye

Nereden: Izmir

MesajTarih: 14.05.2008 - 16:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok demek istedigim problemsiz takilabiliyormu orj janta bende gianelli den dolayi 1. yi tercih ederim ama nude olsun Göz kırpıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 14.05.2008 - 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

masaya, 180lik lastik balon yapıyor ama oluyor aslında 150lik bir lastigin sagladıgı faydadan daha az bır vıraj kabılıyetı var ama maksat goruntu... Gülümsüyorum
pitman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER

MesajTarih: 14.05.2008 - 18:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buldum bence sen 2 sinide al...dene begenmedıgını sat Dil çıkarıyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye