Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bursa MD 17Mayıs Cumartesi Sezon Açılışı Eğlencesi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bursa MD 17Mayıs Cumartesi Sezon Açılışı Eğlencesi

Bursa MD 17Mayıs Cumartesi Sezon Açılışı Eğlencesi
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: STNBL

MesajTarih: 14.05.2008 - 12:26    Mesaj konusu: Bursa MD 17Mayıs Cumartesi Sezon Açılışı Eğlencesi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Uzun bir aranın ardından kaldığımız yerden devam etmek için muhteşem bir açılış yapmaya karar verdik...Yazlarını mudanya,kurşunlu,kumsaz,gemlik,kumla,armutlu vs. vs. vs. yerlerde geçirenlerin yakından tanıdığı İZZET KAPTAN ile Gemlik Körfez turu...

İzzet Kaptan kimdir?Sözlükten kısaca bir bakalım...

''yaz geldiğinde içine attığı iki iskemle ile gezi gemisine çevirdiği küvetten hallice bir balıkçı teknesiyle sahil turları düzenleyerek isim yapmış, zamanla iyi kazanç sahibi olmayı başarmış, harikulade şirin kişi. bir gördüğünü unutmaz, denizden ve havadan anlar, bazı günler "balığa çıkmayın hava bozacak" gibi tavsiyelerde bulunan ve her daim haklı çıkan, teknesini kullanırken denizdeki diğer teknelere ve yüzen insanlara karşı son derece dikkatli olan bir kaptandı. son senelerde pek görünmüyor, özletiyor kendini...
"balkonlardan havlu sallayanlara, minder sallayanlara... kahvaltılarını edenlere afiyet olsun. el sallayanlara, sandalye sallayanlara, hepsinize teşekkür ederim. kıyıdan kova kürek sallayan çocuklara maşşallah maşşallah! hava güzel, deniz güzel, bugün öğleden sonra yarım körfez turum var, fazla açılmayın gençler..."

80lerin ve 90ların gençlerinin çocuklarının yakından tanıdığı bir isim...

Fotoğraf makinalarınızı almayı unutmayınız....Bu günü ölümsüzleştirmek adına....

Ve bu organizasyona Bütün Çevre illerden katılım bekliyoruz...Başlıca İZMİR, İSTANBUL, ANKARA, BALIKESİR, BİLECİK, ESKİŞEHİR, ÇANAKKALE MD ve daha adını sayamadığım bütün MD illerimizden katılım bekliyoruz.Bu hem Bursa için sezon açılışı olsun, hem de diğer illerdeki arkadaşlarımız ile tanışma fırsatımız olsun istiyoruz...

Organizasyon firması tarafından hazırlanan etkinliğimizde hiç bir sıkıntı çekmeden eğleneceğiz içeceğiz dans edeceğiz...Gece ışıl ışıl ışıl denizde körfez turumuzu yapacağız müziğin tadına varacağız...

Program şu şekilde:

Gemlik Körfez Gezisi

DJ. SHOW

DJ. FEELİN'GS

İLK İÇKİ(alkollü alkolsüz isteğe bağlı)

ÇEREZ-CİPS

ÖZEL GÜVENLİK EŞLİĞİNDE

HAREKET: 20.00--20.30

DÖNÜŞ: 01.00--02.00

TARİH: 17 MAYIS 2008

YER: GÜZELYALI KİREMİT İSKELESİ
(Gece dönüş ücretli olarak Bursa'ya temin edilecektir.Alkolü fazla kaçıranlar için Delirdim )

Ücret : Paket Program Şeklinde Kişi Başı 25 YTL
İrtibat: Sertaç Uçan : 0546 654 2 999
Akın Fidan : 0555 718 6 436

Rezervasyon : 0534 446 35 40

sabitledim edit TEKYİLDİZMOTOR SAMET

Akın FİDAN...
Başa dön
ultraukala Çevrimdışı ultraukala Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
nofear_16
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 14.05.2008 - 12:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah güzel bi gün olur katılan arkadaşlara şimdiden ii eğlenceler diliyorum Bravo
nofear_16 Çevrimdışı nofear_16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

MesajTarih: 14.05.2008 - 12:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ali abi seni de yengemiz ile birlikte aramızda görmek isteriz müsait olursan...

Akın FİDAN...
Başa dön
nofear_16
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.05.2008 - 13:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kısmet akın cım ama yinede zor kardeşim işleri biliyosun bizim sezon açıldı Ağlıyorum
nofear_16 Çevrimdışı nofear_16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

MesajTarih: 14.05.2008 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bizim fotoğraflarımızı kim çekecek Üzgünüm( Valla seni de aramızda görmek isteriz güzel bir gün olmasını diliyoruz biz de...Umarım yeterli katılımı sağlayabiliriz...Tüm Bursa'daki arkadaslarımızı grup farkı gözetmeksizin bekliyoruz...

Akın FİDAN...
Başa dön
rafethasal
Üye
Üye

MesajTarih: 14.05.2008 - 13:45    Mesaj konusu: İyi eğlenceler... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şimdiden iyi eğlenceler arkadaşlar. Sınav takvimim nedeni ile aranızda olamayacağım için üzgünüm.
Ancak gönüller bir...

Sevgi, selam...
Rafet HAŞAL
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

MesajTarih: 14.05.2008 - 13:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzüldüm Rafet abi seni de aramızda görmek isterdik....

Akın FİDAN...
Başa dön
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

MesajTarih: 14.05.2008 - 20:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende seyahatten erken dönüp yetişebilirsem geleceğm ama suan net bişi diyemem.. Bravo
Başa dön
tekyildizmotor Çevrimdışı tekyildizmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

MesajTarih: 16.05.2008 - 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bizim durumlarda kritikleşti...Sertaç ile serhat istanbul'da kaza yaptılar.durumları iyi küçük sıyrıklarla atlattılar.Serçat'ın topuğu kötü, serhat2ın da dizi komple asfalt rendesi.Ama allaha şükürler olsun ciddi bir şeyleri yok...Sezon başlamadan en durgun zamanda 2 motor pert etti Bursa MD hadi hayırlısı bakalım.Bu hızla gidersek sezon sonuna motor falan kalmıcak kimseden allah göstermesin...

Akın FİDAN...
Başa dön
Kenan_cbc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-KaRTaL

MesajTarih: 16.05.2008 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OO İzzet kaptan gezi gemisi.. Gülümsüyorum 2 defa körfez turuna çıkmıştım çook güzel geçmişti(Birinde bi kız tavlıodum kurşunludan gelmişti olmadı yaa Üzgünüm )Şansa bak bizde C.tesi bursaya geliyoruz ama akrabanın düğününe Çok gülüyorum Düğün c.tesi akşam, siz teknede eğlenirken bizde düğün salonunda göbek atacazzz Çok gülüyorum Çok gülüyorum
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

MesajTarih: 16.05.2008 - 20:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla kaç o zaman sen düğünden hehe...

Akın FİDAN...
Başa dön
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

MesajTarih: 16.05.2008 - 20:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ultraukala, hayırdır akın ya varmı ciddi bi durumları nedir olay ????? ? ? ?
Başa dön
tekyildizmotor Çevrimdışı tekyildizmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 16.05.2008 - 20:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi eğlenceler bursa md

Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: way of LİFE / German autobahn

MesajTarih: 16.05.2008 - 22:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bursa md iş yapıo abi takıl onlara hayatını yaşa Çok gülüyorum

beyler keyifli eglenceler bol foto bekliyoruz Bravo ç.kale md malum biliyorsunuz ki maruzatımız war ve katılamıyoru(m) z !

video çekmeyide unutmayın tek yıldız ım sametim nerelerde hiç gözükmüyor Bravo samet olm kaybolma uzaklasma bizden anladın sen onu Bravo

way of LİFE / german autobahn
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

MesajTarih: 16.05.2008 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkanım nbr yaw işler sebebiyle gezilere pek katılamıyorum...

çarşamba günü geçtim senin dükanın önünden yoktun oralarda Gülümsüyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal