Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 14.05.2008 İst MD Geleneksel Çarşamba Toplantısı (anadolu)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

14.05.2008 İst MD Geleneksel Çarşamba Toplantısı (anadolu)

14.05.2008 İst MD Geleneksel Çarşamba Toplantısı (anadolu)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
AYSHEROSE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul 0 rh +

MesajTarih: 14.05.2008 - 13:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AHMET_R6 demiş ki:
Aaahh ahh bir türlü katılamadım şu toplantılara doğru düzgün tanışamadım kimseyle İstemiyorum . İstemiyorum Toplantıya motorsuz katılmak çok dokunur çoooookk. Ağlıyorum Ağlıyorum

üzulme benım varda noluyo bakk gdemıyorumm Üzgünüm
Başa dön
AYSHEROSE Çevrimdışı AYSHEROSE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
B E K O
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KUYUBAŞI/KADIKÖY/İST.

MesajTarih: 14.05.2008 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

AHMET_R6 demiş ki:
Aaahh ahh bir türlü katılamadım şu toplantılara doğru düzgün
tanışamadım kimseyle . Toplantıya motorsuz katılmak çok dokunur çoooookk.

üzulme benım varda noluyo bakk gdemıyorumm

bir çayırada gelemiyorsanız bişey demiyorum size... Beğenmedim
AYSHEROSE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 14.05.2008 - 13:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

B E K O demiş ki:
Alıntı:

AHMET_R6 demiş ki:
Aaahh ahh bir türlü katılamadım şu toplantılara doğru düzgün
tanışamadım kimseyle . Toplantıya motorsuz katılmak çok dokunur çoooookk.

üzulme benım varda noluyo bakk gdemıyorumm

bir çayırada gelemiyorsanız bişey demiyorum size... Beğenmedim

bana kalsa ben gelırımde aksam dıye ,uzak dıye bıraz kem kum edılıyo ewdennn hanı da yenı kullnmaya basladımm falan fılan...................
Başa dön
AR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 14.05.2008 - 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BEKO Hadi işin gurur kısmı bir kenara. İkitelli org. de çalışıyorum, toplantı anadolu yakasında ve çarşamba günü. Akşam 8-9 dan önce de işten çıkamıyorum. Bu saatlerde çıkıp toplu taşıma aracıyla gelmeye kalktığımı varsayarsak, ben çayır çimene ulaştığımda yerinizde yeller eser. Bu yüzden çok zor be abi. Bilmeden kızıyosun. Üzgünüm
AR6 Çevrimdışı AR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
polidoryon
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.05.2008 - 13:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BEN BAKLAVAMI İSTERSİNİZ PASTA MI DEDİM ARADA KAYNADI
HONDA FORESIGHT(SATILDI)
Başa dön
polidoryon Çevrimdışı polidoryon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 14.05.2008 - 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

polidoryon, pasta pasta pasta pasta pasta pastaaaaaaaaaaaaaa Gülümsüyorum
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
B E K O
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KUYUBAŞI/KADIKÖY/İST.

MesajTarih: 14.05.2008 - 13:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

BEKO Hadi işin gurur kısmı bir kenara. İkitelli org. de çalışıyorum, toplantı anadolu yakasında ve çarşamba günü. Akşam 8-9 dan önce de işten çıkamıyorum. Bu saatlerde çıkıp toplu taşıma aracıyla gelmeye kalktığımı varsayarsak, ben çayır çimene ulaştığımda yerinizde yeller eser. Bu yüzden çok zor be abi. Bilmeden kızıyosun

kızmadık... ama haklısın... OK
AYSHEROSE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 14.05.2008 - 13:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AHMET_R6 demiş ki:
BEKO Hadi işin gurur kısmı bir kenara. İkitelli org. de çalışıyorum, toplantı anadolu yakasında ve çarşamba günü. Akşam 8-9 dan önce de işten çıkamıyorum. Bu saatlerde çıkıp toplu taşıma aracıyla gelmeye kalktığımı varsayarsak, ben çayır çimene ulaştığımda yerinizde yeller eser. Bu yüzden çok zor be abi. Bilmeden kızıyosun. Üzgünüm
Bravo Ağlıyorum
Başa dön
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 14.05.2008 - 13:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Amanın bu haftadamı pasta var Delirdim Dans
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
polidoryon
Üye
Üye

MesajTarih: 14.05.2008 - 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MEYVELİ Mİ CİKOLATALI MI??????????

NELİ OLSUN
HONDA FORESIGHT(SATILDI)
Başa dön
polidoryon Çevrimdışı polidoryon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 14.05.2008 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

polidoryon, meyvelı olsun hemde çikolatalı olsun hemde taze olsun hemde güzel ve kocaman olsun Gülümsüyorum
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
polidoryon
Üye
Üye

MesajTarih: 14.05.2008 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum Çok gülüyorum Bravo
HONDA FORESIGHT(SATILDI)
Başa dön
AYSHEROSE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 14.05.2008 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ananmmm ben gelıncedemı bole hepsınden ve kocaman olcakk Dil çıkarıyorum
Başa dön
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 14.05.2008 - 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider, olduuuuuu canımm,başka ne olsun? Çok gülüyorum Taner köfte getiriyorsa canımın içinide ara bi haberleş bakalım,kaçırmasın bu Ç.Ç'yi Gülümsüyorum

AYSHEROSE, canım sende en kısa zamanda tekrar git,her seferinde biraz daha yaklaşırsın ve çok seversin hepsini Gülümsüyorum olmadı şurda temmuza ne kaldı,ben geliyorum beraber gideriz. Göz kırpıyorum Gülümsüyorum
polidoryon
Üye
Üye

MesajTarih: 14.05.2008 - 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AYSHEROSE demiş ki:
ananmmm ben gelıncedemı bole hepsınden ve kocaman olcakk Dil çıkarıyorum

HEPSİNDEN GEREKMİYOR TUM BU OZELLİKLERİN Bİ PASTADA OLMASI GEREKİYOR DEGİL Mİ TOYRİDER ABLASI
HONDA FORESIGHT(SATILDI)
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
7. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal