Tarih: 14.05.2008 - 13:26 Mesaj konusu: Bursa MD 17Mayıs Cumartesi Sezon Açılışı Eğlencesi
Uzun bir aranın ardından kaldığımız yerden devam etmek için muhteşem bir açılış yapmaya karar verdik...Yazlarını mudanya,kurşunlu,kumsaz,gemlik,kumla,armutlu vs. vs. vs. yerlerde geçirenlerin yakından tanıdığı İZZET KAPTAN ile Gemlik Körfez turu...
İzzet Kaptan kimdir?Sözlükten kısaca bir bakalım...
''yaz geldiğinde içine attığı iki iskemle ile gezi gemisine çevirdiği küvetten hallice bir balıkçı teknesiyle sahil turları düzenleyerek isim yapmış, zamanla iyi kazanç sahibi olmayı başarmış, harikulade şirin kişi. bir gördüğünü unutmaz, denizden ve havadan anlar, bazı günler "balığa çıkmayın hava bozacak" gibi tavsiyelerde bulunan ve her daim haklı çıkan, teknesini kullanırken denizdeki diğer teknelere ve yüzen insanlara karşı son derece dikkatli olan bir kaptandı. son senelerde pek görünmüyor, özletiyor kendini...
"balkonlardan havlu sallayanlara, minder sallayanlara... kahvaltılarını edenlere afiyet olsun. el sallayanlara, sandalye sallayanlara, hepsinize teşekkür ederim. kıyıdan kova kürek sallayan çocuklara maşşallah maşşallah! hava güzel, deniz güzel, bugün öğleden sonra yarım körfez turum var, fazla açılmayın gençler..."
80lerin ve 90ların gençlerinin çocuklarının yakından tanıdığı bir isim...
Fotoğraf makinalarınızı almayı unutmayınız....Bu günü ölümsüzleştirmek adına....
Ve bu organizasyona Bütün Çevre illerden katılım bekliyoruz...Başlıca İZMİR, İSTANBUL, ANKARA, BALIKESİR, BİLECİK, ESKİŞEHİR, ÇANAKKALE MD ve daha adını sayamadığım bütün MD illerimizden katılım bekliyoruz.Bu hem Bursa için sezon açılışı olsun, hem de diğer illerdeki arkadaşlarımız ile tanışma fırsatımız olsun istiyoruz...
Organizasyon firması tarafından hazırlanan etkinliğimizde hiç bir sıkıntı çekmeden eğleneceğiz içeceğiz dans edeceğiz...Gece ışıl ışıl ışıl denizde körfez turumuzu yapacağız müziğin tadına varacağız...
Program şu şekilde:
Gemlik Körfez Gezisi
DJ. SHOW
DJ. FEELİN'GS
İLK İÇKİ(alkollü alkolsüz isteğe bağlı)
ÇEREZ-CİPS
ÖZEL GÜVENLİK EŞLİĞİNDE
HAREKET: 20.00--20.30
DÖNÜŞ:01.00--02.00
TARİH: 17 MAYIS 2008
YER:GÜZELYALI KİREMİT İSKELESİ
(Gece dönüş ücretli olarak Bursa'ya temin edilecektir.Alkolü fazla kaçıranlar için )
Ücret : Paket Program Şeklinde Kişi Başı 25 YTL
İrtibat: Sertaç Uçan : 0546 654 2 999
Akın Fidan : 0555 718 6 436
inşallah güzel bi gün olur katılan arkadaşlara şimdiden ii eğlenceler diliyorum _________________ HONDA CBR 600 RR (MOVİSTAR) - two brothers exhaust
A RH +
kısmet akın cım ama yinede zor kardeşim işleri biliyosun bizim sezon açıldı _________________ HONDA CBR 600 RR (MOVİSTAR) - two brothers exhaust
A RH +
Bizim fotoğraflarımızı kim çekecek ( Valla seni de aramızda görmek isteriz güzel bir gün olmasını diliyoruz biz de...Umarım yeterli katılımı sağlayabiliriz...Tüm Bursa'daki arkadaslarımızı grup farkı gözetmeksizin bekliyoruz... _________________
Bizim durumlarda kritikleşti...Sertaç ile serhat istanbul'da kaza yaptılar.durumları iyi küçük sıyrıklarla atlattılar.Serçat'ın topuğu kötü, serhat2ın da dizi komple asfalt rendesi.Ama allaha şükürler olsun ciddi bir şeyleri yok...Sezon başlamadan en durgun zamanda 2 motor pert etti Bursa MD hadi hayırlısı bakalım.Bu hızla gidersek sezon sonuna motor falan kalmıcak kimseden allah göstermesin... _________________
Kayıt: Jun 27, 2006 Mesajlar: 402 Nereden: istanbul-KaRTaL
Tarih: 16.05.2008 - 20:26 Mesaj konusu:
OO İzzet kaptan gezi gemisi.. 2 defa körfez turuna çıkmıştım çook güzel geçmişti(Birinde bi kız tavlıodum kurşunludan gelmişti olmadı yaa )Şansa bak bizde C.tesi bursaya geliyoruz ama akrabanın düğününe Düğün c.tesi akşam, siz teknede eğlenirken bizde düğün salonunda göbek atacazzz _________________ "Nefes Almak Gibi Birşey" Dediğim MoToSiKLeT Aşkına AsLa Dur Diyemeyeceğim Kesin.Siz Nefes ALmaktan VazgeçebiLirmisiniz...
iyi eğlenceler bursa md _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
beyler keyifli eglenceler bol foto bekliyoruz ç.kale md malum biliyorsunuz ki maruzatımız war ve katılamıyoru(m) z !
video çekmeyide unutmayın tek yıldız ım sametim nerelerde hiç gözükmüyor samet olm kaybolma uzaklasma bizden anladın sen onu _________________
İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE ....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız