Tarih: 14.05.2008 - 07:24 Mesaj konusu:
Gerçekten... aramızda Avukat yok mu ? Bu olayı yargıya taşıyıp, Pist ve TMF sorumlulularını mahkemeye verecek kimse yok mu ? Veya görevsizlik yüzünden ölüme sebebiyet vermekten savcılığa suç duyurusunda bulunulamaz mı ?
Böyle birşey yapılmadığı taktirde olay 3-5 gün, en fazla birkaç hafta içinde unutulup gidecek ne yazık ki ! _________________ SYM Joyride 200
Kayıt: Jan 13, 2008 Mesajlar: 820 Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..
Tarih: 14.05.2008 - 07:26 Mesaj konusu:
Buradaki yazılanları çok büyük bir Dikkatle ızliyor ve okuyorum.
Burada bi şekilde Hırsımızı Sinirlerimizi dile getiriyoruz, fakat bununlada kalmamalıyız.
Yetkililere karşı hakkımızı Avukatlarla aramalıyız Gerekirse 3 gerekirse 5 veya 50 tane auvukatlar tutalım.
Ne demekmiş gece yarısı oradaki kayaları kaldırmak, insan hayatıyla oynamak ve üstelik biz insanlarla dalga geçer gibi konuşmak görsünler. Sinanın ve diger Yarışçı arkadaşlarımızın Hakkını Sonuna KAdar aramalıyız !!! dünyaları versek Rahmetliyi Mallessef geri getiremiceez, fakat Sinan ölmedi o her birimizin içinde yaşıyor !!! Bu işi Ört bas edemezler !!!
Hepimizin yüregi yanıyor, içimiz Kan aglıyor adamlar dalga geçer gibi bizleri Enayi yerine koyup Dalga geçiyorlar !!
Fakat Dalga Denizde olur Avukatlar Size İyi bi dalga getirecek yetkililer size sesleniyorum bundan hiç Şüpheniz olmasın !!!
Siz kendinizi ne zann ediyorsunuz !!! Boş Kukla gibi oraya oturmak deyil Görevlerinizi harfiyen yerine Getirmelisiniz !!!
Bu Körfez pisti Motorlar Yarış pisti diye onay verip Müsade etmiyecektiniz !!! Rezalet !!!!
Türkiyedeki Medyayı Şiddetle KINIYORUM !!!
Milli Sporcumuz vefat ediyor Maalesef bir ufacık haberle yetiniyorlar.
Hülya Avşar kaza yapsa Hastaneye Kaldırsalar taaakiii iyileşene kadar Kafamızı Patlatırlar !!!
Bu Kadar Adaletsizlik ancak Türkiyede olur !!!
Maalesef insan degeri Türkiyede ancak Bu Kadarmış, birkez daha gördük !!!
YAZIKLAR OLSUN !!!!
En son LEVO tarafından 14.05.2008 - 07:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 14.05.2008 - 07:27 Mesaj konusu:
Gerçekten... aramızda Avukat yok mu ? Bu olayı yargıya taşıyıp, Pist ve TMF sorumlulularını mahkemeye verecek kimse yok mu ? Veya görevsizlik yüzünden ölüme sebebiyet vermekten savcılığa suç duyurusunda bulunulamaz mı ?
Böyle birşey yapılmadığı taktirde olay 3-5 gün, en fazla birkaç hafta içinde unutulup gidecek ne yazık ki ! _________________ SYM Joyride 200
Tarih: 14.05.2008 - 09:49 Mesaj konusu:
HakanDincer, abi bu yazılarını okuduktan sonra geçrekten doğru yerde olduğumu anladım. amacın sadece bir kulüp olmak değil bu sporun doğru yerlerde olması için uğraşan çaba gösteren ve doğruyu arayan bir kulüp, bir başkan olduğunu gördüm. saygıyla _________________ Bazıları Asla Evcilleşmez!!! CBR 600RR red...
Tarih: 14.05.2008 - 12:36 Mesaj konusu:
“Stalin’in tavuğu” deyimini birçoğumuz biliriz. Nedense birden aklıma bu deyim geldi. Bilmeyenler için anlatayım:
Stalin, bir gün bütün askerlerini etrafına toplamış. Hepsi el pençe etrafında bekleşirken onlara, “halkı kendinize nasıl bağlarsınız?” diye sormuş; her kafadan bir ses çıkmış; kimi iyilikten bahsetmiş, kimi paradan; kimi hoşgörüden…
Stalin, etrafında toplanmış, elleri önünde bağlı askerlerine şöyle bir bakmış; “bilemediniz!” diye haykırmış.
“Şimdi size göstereceğim halkı nasıl kendinize bağlayacağınızı. Bana bir tavuk getirin çabuk!” demiş.
Şaşkınlık içinde koşuşturarak bir tavuk bulup getirmişler Stalin’in önüne.
Stalin, başlamış tek tek tavuğun tüylerini yolmaya. Tavuk acıdan bağırırken, Stalin de bir tek tüy bırakmamış üzerinde. Nihayet bütün tüyleri yolunan tavuğu yere indirip, bahçe kapısını da açıp tavuğu serbest bırakmış. Can havliyle kaçıp giden tavuk, önce bahçeye fırlamış; ancak tüyleri olmadığı için soğuktan titriyormuş, bu sefer de çalıların arasına girmiş ısınmak için; her tarafı parçalanmış, son çare olarak içeri geri geldiğinde şöminenin yanına yaklaşmış; fakat yanmaya başlamış bu sefer de. Yapacak bir şey kalmayınca zavallı tavuk, onu bu hale getiren Stalin’in paçalarının arasına sığınmış ısınmak için. Boynunu bükerek yanına geldiği için de Stalin onu tek tek yem vererek ödüllendirmiş. Tavuk da bunun üzerine Stalin’in peşinden ayrılmaz olmuş.
Askerler büyük bir şaşkınlık içinde öylece bakakalmışlar ve “vay be, büyük adamsın Stalin!” demişler.
Bizim de aslına bakarsanız millet olarak bu tüyleri yolunmuş tavuktan pek de farkımız yok. Tek tek tüylerimiz yolundukça bunu bize yapan sözde yöneticilere daha bir bağlanıp, etraflarından ayrılmıyoruz nedense. Aslında böyle bir olay gerçekten yaşanmış mı bilmiyorum; ancak anlatılan bu. Doğru olmasa bile, bu olaydan çıkarılan ders oldukça düşünmeye değer.
Siz ne dersiniz?
(Alıntıdır) _________________ Honda CBR 1100XX Super Blackbird
Tarih: 14.05.2008 - 12:57 Mesaj konusu:
hakkan demiş ki:
Böyle birşey yapılmadığı taktirde olay 3-5 gün, en fazla birkaç hafta içinde unutulup gidecek ne yazık ki !
Düşüncen için teşekkürler kardeşim...
Zaten gerekli yerlere müraacat yapıldı ve yapılmaya devam ediliyor..
Ama ne kadar çok dava açılırsa o kadar ses getireceğine inanıyorum..
Kaç basın organına,yazarlara mail attım,hiç kimse geri dönmüyor.Bağımsız olarak piyasa yapan kanalların bile umurunda değil.Hiç kimsenin basında tanıdığı yokmu??
cpatience, can, HakanDincer'in basına verdiği röpörtajı gördük ne hale getirmişler, belliki örtpas edilmeye çalışılıyor! aynı şekilde biz istediğimiz kadar uğraşalım basının bize bi faydası olacağını sanmıyorum..
biz kendimiz birşeyler yapmamız lazım, mesela internet aracılığı ile bi imza kampanyası düzenleyelim herkes adını soyadını yazdırsın, belirli bir sayıya ulaşınca savcılık bunu dikkate alacaktır diye düşünüyorum! bu konu hakkında bilgisi olan varsa daha detaylı bilgi verebilir.. tabi önce Kenan Sofuoğlu ndan izin almak gerekiyor... _________________ Dostluğumuz baki..
Olayın haberi geldiğinde ne yapacağımı şaşırdım...İlk baştan Tolga'yı aramayı düşündüm.Morali yeterince bozuk olacağını düşündüğümden ellemedim ve hala daha arayamadım...Sora yola çıkmayı düşündüm doğruca olay yerine ardından cenazeye...Annemin ilk tepkisi oğlum lütfen yola çıkma moralin altüst oldu kaza bela gelmesin başına yolda lütfen...Onu kıramadım.Hak verdim.Ölümü 20sn yaşayan biri olarak pist yarışlarına girmeyi kafama taktığımda ailemin büyük bir baskısı vardı ve ben onlara daha fazla dayanamayıp vazgeçtim.Çünkü yaşadığım bir olay neticesinde ölümden dönmüştüm ve benim için çok endişeleniyorlardı.Ardından ilk yarışın antremanından bu haberi almam endişelerini haklı çıkardı....Diyecek çok şey var aslında.Daha saatlerce usanmadan yazarım.geleceği böyle parlak birinin ülkemiz adına kaybetmemiz çok yazık...futbola milyonlarca dolar harcanırken formuladan sora dünyanın ikinci büyük sporuna ülkemizde hiç bir alt yapı faaliyetinin olmaması çok üzücü...
Sinan'ın ailevi sorunları olduğu söyleniyor..belki de o 20mt sora kafasını toplayıp panik yapması ve inatla motoru bırakmamasını buna bağlayabiliriz.Elimizden onu geri döndürmek gelmez lakin bir daha böyle bir olayı yaşamamak için birlik olup hem Sinan'ın hakkını aramalıyız.Hem de bu kültür için eksiklerimizi tamamlattırabilmek için federasyona baskı yapmalıyız...Lütfen tepkisiz kalmayın... _________________
Bir arkadaşın msn'inde okudum arkadaşımızın vefaatını.Allah rahmet eylesin.Ailesine sevdiklerine sabır dilerim.Burdan bunları yazmak ta kolay deil,ama ateş düştüğü yeri yakar ÇOK İYİ BİLİRİM.Haziranın 24'ünde tam 1 yıl olacak sevdiğimi kaybedeli.Belki hatırlarsınız burdan bir çok yazılar yazıldı,taziyeler geldi.Cem ÜVEYİK 24 Haziran 2007 de MARMOK dönüşü SUZUKİ GSX R 1000 motoruyla kaza yaptı ve aynı gün vefaat etti. Sevdiğim Ellerimden kayıp gitti.Çok şeyler söylendi,o hatalı bu hatalı.Bu olayda da söylenecek.Ama insanlar artık motor kullanmaktan soğudu onu biliyorum.Cemin bir çok arkadaşı;ya o kadar sık motora binmiyolar,ya satan bir daha almıyor...Yarışmakta bir zevktir mutlaka gerçi ben hiç bi zaman anlam veremedim ama yarışmalara,cemi de hep engellemiştim katılmasın diye,ama olacağın önüne geçilemiyor,insan çaresiz ortada kalıveriyor.Yok yani bi çözüm yok,geri gelme şansı yok,hataları anlayacak,kabul edecek,etse de birşey yapacak kimse olmuyor.Umarım mücadelesini veren arkadaşlar bir sonuca varır.Tekrar başsağlığı diliyorum.Allah'ım çook büyük sabır versin.Motorcu arkadaşlara da kazasız belasız günler dilerim...
YaPRaK
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız