Tarih: 14.05.2008 - 13:53 Mesaj konusu: BMW ..... EL 250...
Merhabalar,
son günlerde esk bmw r 25 lere ilgi duymaya baladım. Bri tane göünüsü 10 numara satılık r25/3 buldum bulustuk fakat motoru ölüydü. Sogudum birden. İlandaki resmini görünce ister istemez cigeride yenidir gibi bir hisse kapılmıstım. Bmw yenilenmiş yada chopper haline getirilmiş r25/3 ler hala gözdem.Fakat korkum motorlarından yana. Açıkcası bmw ler hakkında hic bir bilgiye sahip degilim.Motor yapımları komple kaca mal olur? Parcaları bulunur mu ? Ucuk rakamlar mıdır yoksa uygunmudur...? gibi soru işarelerim var. Yakıt tüketimleri icin ise oldukca dusuk oldugu soyleniyor, ne kadar dogrudur acaba bilemiyorum. Bunun yanı sıra kawasaki el125 el250 lerde cok hosuma gidiyor. Bunlar icinde pek bir bilgiye sahip degilim.
Sizlerden ricam bu motorlar hakkında bilginz varsa benide aydınlatmanız. Simdiden tesekkür ederim....saygılar...
kawa el250 nin 14bin devir çevirdiğini biliyorum.Ve baya güçlü bir alet olduğunu duydum...Sıralı iki silindire sahip 33hp olması lazım..BMW'ler hakkında bilgim yok... _________________
Tarih: 14.05.2008 - 14:52 Mesaj konusu:
el 250 bende de var ama piyasası hakkında bilgim yok. devir konusu doğrudur red line 14000 de ex 250 ninja ile aynı motoru kullanıyor. nazlı ama neşeli bir makinadır _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız