Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4721 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 14.05.2008 - 14:06 Mesaj konusu:
polidoryon, evet kardeşim hepsi bir arada aaaa unutmadan alırken sevgini de katarsan çok daha lezzetli olur _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Göz ise ancak dostu görene denir.
Tarih: 14.05.2008 - 14:55 Mesaj konusu:
gevezehanim, Ablam bende kilo vercem diyorum ama olmuyor gerçi gittiğim yerde verdittiriller de o yüzden bu gece bol bol yemek lazım _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Tarih: 14.05.2008 - 16:27 Mesaj konusu:
Yarıştan önce bol bol yiyin arkadaşlar, kim daha çok kilolu ise O, o kadar yavaş gider ve kazanır
Son Mesajdan 33 dakika sonra eklendi:
bu arad o kadar konuşma dönüyor ama ben kitap getiriyorum diyen bir kişi çıkmıyor, üzücü bir durum _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
nosscu Abicim istersen balık ızgara yapalım canın çektiyse _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Tarih: 14.05.2008 - 17:30 Mesaj konusu:
Alıntı:
bu yazıda önemli bir ayrıntı varmış kaçırmışım Yavaş gitme yarışı yapılcaktır ilgilenenlere duyrulur. o zaman ben şero ile geleyim çünkü zaten bu işte ustayım benden daha yavaş giden yok
çalışmıyorki karadulum en yavaş nasıl gidilirmiş göstereyim hepinize ahh ahhh!!! _________________
gevezehanim, ne benimi özledin arsumm kılçık dedin ya bensiz yediğin balıklar ,köfteler boğazına dizilir işallah .
ama benim motorum yağmurda gelemeski. arabayla gelsem havam,civam olmaz
en iyisi siz gelin behhh
böhöhytttttt (şahandan inciler bölüm2 kısım 15)
E tabii ösledim Nosscum Yalçınım, hani şöööle çektirdiğimiz gösgöse fotomuz vardı ya, gel bi kopyasını yapalım bu akşam
Ayrıca, asıl senin boğazına o balıkların kılçıkları takılsın, sen yap rakı + balıkları, sonra bi de bana bıdı bıdı et. Bak Emin ne güzel demiş, gel de bu akşam bi mangal yapalım...
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
-Athos-, hahahahah, senin karadul çalışsa da zaten gene en yavaş sen gelirsin, zawallı haklı çalışmamakta
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız