Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 14.05.2008 İst MD Geleneksel Çarşamba Toplantısı (anadolu)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

14.05.2008 İst MD Geleneksel Çarşamba Toplantısı (anadolu)

14.05.2008 İst MD Geleneksel Çarşamba Toplantısı (anadolu)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 14.05.2008 - 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

polidoryon, evet kardeşim hepsi bir arada aaaa unutmadan alırken sevgini de katarsan çok daha lezzetli olur Gülümsüyorum
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
polidoryon
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.05.2008 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MUTLAKA
HONDA FORESIGHT(SATILDI)
Başa dön
polidoryon Çevrimdışı polidoryon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 14.05.2008 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allaaaahhhhhh, bu gece Ekzotik köfte var, tatlı var, pasta var. Ya ben bıktım sizden yaaa, kilo verecem diyorum, vermek yerine alıyorum habire
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 14.05.2008 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, Ablam bende kilo vercem diyorum ama olmuyor gerçi gittiğim yerde verdittiriller de o yüzden bu gece bol bol yemek lazım Çok gülüyorum
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.05.2008 - 15:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU demiş ki:
gevezehanim, Ablam bende kilo vercem diyorum ama olmuyor gerçi gittiğim yerde verdittiriller de o yüzden bu gece bol bol yemek lazım Çok gülüyorum

Ben şimdiden depolayayım, nasılsa orda canımı çıkartacaklar diyosun. Ye tosunum, yarasın sana Bravo
Başa dön
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 14.05.2008 - 16:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu haftayı es geçmek durumundayım... Herkese iyi eğlenceler diliyorum.

B E K O, Bekir abi tepkili gördüm seni Çok gülüyorum
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 14.05.2008 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yarıştan önce bol bol yiyin arkadaşlar, kim daha çok kilolu ise O, o kadar yavaş gider ve kazanır Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 33 dakika sonra eklendi:

bu arad o kadar konuşma dönüyor ama ben kitap getiriyorum diyen bir kişi çıkmıyor, üzücü bir durum Üzgünüm Ağlıyorum
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mykonos :)

MesajTarih: 14.05.2008 - 17:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, ne benimi özledin arsumm Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum kılçık dedin ya bensiz yediğin balıklar ,köfteler boğazına dizilir işallah .

ama benim motorum yağmurda gelemeski. arabayla gelsem havam,civam olmaz Çok gülüyorum Göz kırpıyorum

en iyisi siz gelin behhh Delirdim Delirdim Delirdim

böhöhytttttt
(şahandan inciler bölüm2 kısım 15)

hadiii yaffrum yiii paramı eğlendir beniii Gülümsüyorum
PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
CoBaLT
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.05.2008 - 17:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu demiş ki:
gevezehanim, ne benimi özledin arsumm Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum kılçık dedin ya bensiz yediğin balıklar ,köfteler boğazına dizilir işallah .

ama benim motorum yağmurda gelemeski. arabayla gelsem havam,civam olmaz Çok gülüyorum Göz kırpıyorum

böhöhytttttt

yağmur yokki bu akşam
Başa dön
CoBaLT Çevrimdışı CoBaLT Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.05.2008 - 17:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu Abicim istersen balık ızgara yapalım Gülümsüyorum canın çektiyse Gülümsüyorum

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
-Athos-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 14.05.2008 - 17:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bu yazıda önemli bir ayrıntı varmış kaçırmışım Yavaş gitme yarışı yapılcaktır ilgilenenlere duyrulur. o zaman ben şero ile geleyim çünkü zaten bu işte ustayım benden daha yavaş giden yok

çalışmıyorki karadulum en yavaş nasıl gidilirmiş göstereyim hepinize ahh ahhh!!!
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.05.2008 - 17:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu demiş ki:

böhöhytttttt

E tabii ösledim Nosscum Yalçınım, hani şöööle çektirdiğimiz gösgöse fotomuz vardı ya, gel bi kopyasını yapalım bu akşam Dil çıkarıyorum
Ayrıca, asıl senin boğazına o balıkların kılçıkları takılsın, sen yap rakı + balıkları, sonra bi de bana bıdı bıdı et. Bak Emin ne güzel demiş, gel de bu akşam bi mangal yapalım... Bravo

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

-Athos-, hahahahah, senin karadul çalışsa da zaten gene en yavaş sen gelirsin, zawallı haklı çalışmamakta Dil çıkarıyorum
Başa dön
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mykonos :)

MesajTarih: 14.05.2008 - 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, valla çok isterim gelmeyide işte olurum büyük bir ihtimalle.

birde burda havalar karardı yağacak gibi valla .özledim o fotoyu be Delirdim .

elbet denk geliriz bir çıyır çimezde Çok gülüyorum Göz kırpıyorum

hadiii yaffrum yiii paramı eğlendir beniii Gülümsüyorum
PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.05.2008 - 17:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu, ohooooooo, bu gidişle ancak mahşerde denk gelecez senle Dil çıkarıyorum
Başa dön
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 14.05.2008 - 17:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu, yağmur duasına çıktım,yarı yolda kalırsın inşallah.... Çok gülüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
8. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal