Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sinan'ın)KAZA İLE İLGİLİ GERÇEKLER,ÜZERİ ÖRTÜLMEK İSTENENLER

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sinan'ın)KAZA İLE İLGİLİ GERÇEKLER,ÜZERİ ÖRTÜLMEK İSTENENLER

Sinan'ın)KAZA İLE İLGİLİ GERÇEKLER,ÜZERİ ÖRTÜLMEK İSTENENLER
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 14, 15, 16  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA

MesajTarih: 14.05.2008 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Madem herşey bu kadar açık ve net! Madem yarışçısından-seyircisinden-klüp başkanına herkez aynı şeyi söylüyor. MADEM BU BİR KAZA DEĞİL BİR CİNAYET! madem HER DAVA BU OLAYIN YANKILARINI BÜYÜTECEK NEDEN DAVA AÇMIYORUZ? MOTORDELİSİ KLUBU OLARAK BİR FON OLUŞTURULUP YARDIM TOPLAYIP AÇACAĞİMIZ DAVANIN MASRAFLARINI ÜSTLENELİM DERİM BEN Sinirlendim

En son mdonurr tarafından 14.05.2008 - 16:30 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 14.05.2008 - 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iste boyle objektıf degerlendırmeler yapılsa kımse ölmezdi
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı cbr1000rrcagri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ASY48
Üye
Üye

Nereden: Fethiye

MesajTarih: 14.05.2008 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biraz önce AROMA Yarış Takımından gelen email...

14.05.2008

Değerli motosiklet ve yarış camiasındaki arkadaşlarımız,

Sinan SOFUOĞLU artık aramızda yok. Bu üzücü olayı geçtiğimiz hafta yaşadık ancak, camiadaki herkes kendine göre, Sinan kardeşimizin kaybının acısını, sıkıntısını ve onun eksikliğini belkide yıllarca duyacaktır. Yine de bu üzüntü Sofuoğlu ailesinin üzüntüsü kadar olamaz !

Sinan kardeşimize Allah’tan rahmet ve çok değerli ailesine sabır diliyoruz.

Olayın kendisini bir derece belki, ama nedenlerini çok iyi bir şekilde irdelemek sonuçlarını gerçekçi bir şekilde değerlendirmeye koymamız gerekir. İnsana değer ve çevreye saygı kıstasları içinde, bunu hem kurumsal hem de kişisel mertebede değerlendirmez ve önlemleri ve gerek yeter tedbirleri almaz isek daha nice Sinanlar kaybederiz.

Mevcut körfez pistinde gerek pistte yol üzerinde ve gerekse pist dışında viraj veya fren kaçırma mahallerinde, hatta bu mahallerin yakın çevresinde güvenli ince çakıl ya da kum havuzlarının kaçış bölgelerinin bulunması gerekir. Pistlerdeki çatlak, kırık, bozuk satıhlar ve kot farkı olan yerleri çevresiyle beraber tekniğine uygun revizyona sokmak gereklidir. Bu konuda Aroma, yetkili ve sorumlu kurumla , organizasyonlarla ve de kişilerle çalışmaya hazırdır. Bununla beraber Körfez pistinde bu çalışmalar kısa sürede tamamlansa dahi, pilotların psikolojik olarak 1-2 ayak yarışı burada yarışamayacaklarını düşünerek hareket etmek daha doğru olacaktır. Pilotlarda konsantre eksikliği oluşabilir !

2008 sezonunda gerekli yeterli pist ve çevresi çalışmalarının yapılmaması veya eksik yapılması durumunda Aroma yarış takımı olarak bu iki pistte yarışlara katılmayacağımızı bildiririz. Aroma’nın pistlerde sosyal sorumluluk projesi adı altında birtakım çalışmalarının olabilmesi için ilgili kurum ve organizasyonlarla kişilerin bizimle temasa geçmesi ve konu hakkında termin dahilinde hedefler oluşturmasını beklemekteyiz.

Sinan Sofuoğlu ve kardeşi Kenan bu sporu dünya çapında iyi yapan, Türkiye de ise her zaman sporcu kimliği ile beraber ahlaklı bir şekilde motor sporunu icra eden insanlar olmuşlardır.

Sporu ülkemizde ilerletmek için çaba sarfeden (gerçekten çaba sarfeden) bu arkadaşlarımızın yaptıklarını daha da ilerletebilmenin yolu, konuyu derhal ele alıp aksiyon halinde sonuçlarını oluşturmamızdan geçer. Körfez pistinde çalışmalar başlamalı ve bunun yanı sıra İzmir yarış pistinde de eksiklikler belirlenerek birtakım çalışmalara hız verilmelidir.

Esasen sezonun “Sinan SOFUOĞLU KUPASI " adı altında yapılması ve F1 pistini devreye alacak şekilde kurumsal ,kişisel çabaların hızla aktive edilmesi belkide şimdilik en doğrusu olacaktır.

Saygılarımla,

Eray Ürkmez

Aroma Yarış Takımı

Kaptanı

Mimar Sinan Cad. No:10 34880
Soganlik Kartal İstanbul Turkey
Tel : +90 216 452 22 97 / Gsm : 0 539 286 25 83
Fax : +90 216 452 02 58
Email : eray.urkmez@gmail.com
Başa dön
ASY48 Çevrimdışı ASY48 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 14.05.2008 - 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beklenen maıl buydu kararlarından dolayı AROMA yarıs takımını kutluyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 14.05.2008 - 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ASY48, aroma takımını bu duyarlılığına saygı ile yaklaşıyorum... Alkışlıyorum Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 14.05.2008 - 17:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

beklenen maıl buydu kararlarından dolayı AROMA yarıs takımını kutluyorum

Çok güzel bir bildiri olmuş bu. Çok saygı duyulacak bir yaklaşım.

Eray Bey nezdinde AROMA yarış takımını can-ı gönülden kutluyor ve bu spora yapmış oldukları ve yapacakları katkılar için çok teşekkür ediyorum.
Alkışlıyorum

Haydi bakalım bu bir başlangıç olsun; inşallah diğer yarışçılar da destekler.
CoBaLT
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.05.2008 - 17:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba demiş ki:
ASY48, aroma takımını bu duyarlılığına saygı ile yaklaşıyorum... Alkışlıyorum Bravo

ustamın dediği Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
CoBaLT Çevrimdışı CoBaLT Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 14.05.2008 - 17:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Deşifre yada objektif tarzı reel haber programlarına ulaşmakta fayda olabilir o pisti sahitler huzurunda gezip olayı daha net ekranlara tasımak gerek bence!!
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
oguz_92
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir

MesajTarih: 14.05.2008 - 17:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yav ne şerefsizler var ya sırf bir koltuk için nice insanlar hayatını kaybediyor bir hiç uğruna sen o kayaları neden daha önceden almadın Türkiye gibi bir gelişmekte olan bir ülkede hemde avrupa birliğine girecem diyoruz hemde yapıyoruz avrupa birliği neye lazımsa sırf yalakalık :P ama yani sen bu şekilde yapıp olayın üstüne örtersen nah gelişirsin bu ve buna benzer yöneticilerin görevlerinden alınıp daha görevine sahip çıkan kişilerin getirilmesi lazım o kayaları bu dünyada kaldırdın ama öteki tarafta ne yapacaksın ???? Ülkemizde topu topu kaç tane Profesyonel yarışçı var işte biri daha gitti Sinirlendim
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: STNBL

MesajTarih: 14.05.2008 - 18:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aroma yarış takımı üzerine düşeni yapmış tebrik ediyorum...

Akın FİDAN...
Başa dön
ultraukala Çevrimdışı ultraukala Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Toggy
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 14.05.2008 - 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar farkındamısınız bilmiyorum ben kimsenin tarafında değilim evet ortada bir hata var ve bunun bedeli çok büyük oldu... ANCAK!!!
Bu insanlara şerefsiz vb. gibi laflar etmeniz doğru değil kimse sinanı öldürmek istemedi o insanlarda bu acıyı paylaşıyor bu kadar yıkıcı olmanın anlamı yokki bi şeyleri böyle burdan saldırarak çözemeyiz. Burda aleni federasyonu yıkmaya çalışıyor çoğu yorumlar ... Peki hadi yıktık federasyonu!!! sonra ne olucak başladığımız yere geri dönücez federasyonun hatalarını tartışalım ama yıkmadan doğru yolda bu hatadan ders çıkararak elele en azından Sinanın kaybı bundan sonra motosiklet camiasına bir drs olur . Ha böylemi olmalıydı Sinan ölmelimiydi hayır ama bu oldu artık ... Sinanın kaybetmeseydik şu anda hala yarışıyorduk kuzu kuzu ... Arkadaşlar federasyon hatalarını düzelticektir herkesinde federasyona karşı kırgınlığı olacaktır elbette ama unutmayın kimse böyle olmasını istemezdi... Ben olayın şahidiyim sinan cesurca girdi çok geç frene bastı taklaları attı ve ene son kayaya çarptı gerçek bu... Bunuda federasyon düzelticektir başka sinanları kaybetmemek için elinden geleni yapıcaktır... Lütfen beni yazdıklarımı yargılamayın ben gerçekleri söylüyorum kalbim çok kırık ama bi şeyleri hep beraber düzelticez...Tolga UPRAK...
hondateam
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: düşler ülkesinden

MesajTarih: 14.05.2008 - 18:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Toggy, Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Kuş bakışı bakmak güzeldir; yalnız kuş gibi bakmamak şartı ile....
Başa dön
hondateam Çevrimdışı hondateam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
KoRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 14.05.2008 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ASY48, Toggy, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
KoRRhan Çevrimdışı KoRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Erosredo
Üye
Üye

Nereden: izmir(bursa)

MesajTarih: 14.05.2008 - 18:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar sofuoğlu ailesi bir motor geleneğinden gelen insanlar bu yüzden başarılılar.Ya diğerlerleri?Mesela tahincioğulları sırf parası ve gücü olanlara ait oldukça bu camialar ülkemizde bu tip olaylar her alanda olur ve olmaya devam eder.Kaçımız yeteneğimiz yada bileğimiz için taktir ediliyoruz...Bu zümreler yaşar bizlerse böyle kayalara çarparız hep..kenan sponsor bulamaz ken güç bela şampiyon olur ama jason a hep hafta parçalasın diye bi araba verirler.. işte güzel memleketim.. padişahım çok yaşa! birileri cumhuriyet te yaşadığımızın farkına varmalı artık... Gerçekleri bizimle paylaştığın için çok taşekkürler..
Başa dön
Erosredo Çevrimdışı Erosredo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HAKANRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.05.2008 - 18:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Toggy, Alkışlıyorum Alkışlıyorum
www.dogalgazciniz.com
Başa dön
HAKANRR Çevrimdışı HAKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 14, 15, 16  Sonraki
9. sayfa (Toplam 16 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal