Kayıt: Apr 26, 2005 Mesajlar: 1499 Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21
Tarih: 14.05.2008 - 18:05 Mesaj konusu:
rookie7, nolan n62 nin üzerine asıl Revit ya da Dainese almazsan abartmış olursun. Nolan sandığın kadar kötü bir kask değil. Ben yıllardır kullanıyorum, ne kazalar geçirdik beraber, hala taş gibi sapasağlam.
Mont konusunda sana tavsiyem, bi tane mont al, parana kıyıp iyisini al. Sonuçta mont dediğin modaya göre değiştirebileceğin birşey değil. Bir montu alınca ya yırtılana kadar giyersin ya da eskiyene kadar, ki bu da kaza esnasında yırtılmadığını sayarsak, bir mont seni yaklaşık 5 sene idare eder.
Alacağın mont gorateks tekstil mot olsun, yıkanırken problem yaşatmasın. Korumalarına özen göster. Örneğin benim montumda, içliği çıkarsam bile, korumaların oturduğu yerler cırtcırtlı ve korumalar fermuarlı bir bölgede. Yani kolay kolay dönmez:)
Revitin kormaları da çok iyi değil Dainese ile kıyaslandığında oldukça yumuşak kalıyor.
Dediğim gibi almışken paraya kıyıp en iyisini al. Aksi halde o kıyamayıp harcayamadığın paralar (tecrübelerle sabit) sana amelyat, pansuman ve hastane parası olarak geri dönebilir. _________________
ANY 21
yanlış anlaşıldı. ben nolan ask ve revit mont ikilisi benim dandik scooter'ıma fazla mı gelir demek istemiştim. eldiveniyle falan birlikte kıyafetlerim bir motorsiklet parasına yaklaşacak... işin kötü yanı scooter'ı aralık ayına kadar kullanacağım yani...
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6038 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 14.05.2008 - 18:48 Mesaj konusu:
arkadaslar montlar asla ve asla hem kışlık hem yazlık filan olmaz! yazlık mont vardır!! kışlık mont vardır!! kışlık montu yazın ne yaparsan yap giyemezsin,içliği çıkarsanda,ruzgar almayan bir montu yazın giyersen sauna ya girmiş gibi olursun! yada tam tersi içine ruzgar alan bir montun içine ne giyersen giy kışın donarsın! hava 3 dereceyken o hızla hissedilen hava -10lardan daha düşük oluyor!2 mont alacaksın kışlık ve yazlık maddi olarak külfetli ama motordan zevk almanın yolu bu!! ZATEN KÖTÜ HAVA YOKTUR,KÖTÜ KIYAFET VARDIR!!yazın uygun mont giyme terden ölürsün,ilk lambada ter içinde kalırsın yuruyunce terin soğur hasta olursun! yazlık mont asla terletmemeli!! kışlık mont ise vucut sıcaklığını dışa sızdırmamalı!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
kışlık mont almayacağım ki... dediğim gibi aralığın başında kulanmayı bırakıyorum. Anlayacağın en düşük 10 derecede kullanacağım. alacağım mont 3 katlı. bir file iki su geçirmez kat 3 sıcak tutan termal kat. bir de termal içlik alırsam 10 derecede beni korur. ama dediğim gibi 100 milyon daha az verip 2 mont almak da var. Ancak alacağım marka revit değil held veya nic olacak. Beni düşündüren mesele bu...
Tarih: 14.05.2008 - 20:17 Mesaj konusu:
gecen yaz elbisemin icligini malum yaz oldugu icin cıkarmıştım ve ufak da sayılmıyacak bi kaza gecirdim sag kolumun koruması kolumu fena yarmıştı.
Yani icligi cıkarınca koruma yerine oturmuyor olabilir büyük ihtimalle
Karar senin _________________ "Tutamayacağım sözler vermem..Adımlarımda " KİM NE DER " diye düşünmem..Basit kişilerle polimiğe girmem ,Bazı şeyleri asla affedemem..Geçmişime takılıp dert etmem..Yalan ve taktiklerle uğraşmayın yemem.! DOSTLARIMA asla laf ettirmem.!
Yazın yazlık mont. Kışın kışlık mont en ideal olanı. Ama illede içindeki termai çıkartıp yazın kullanırım dersen montu tam bedenine göre alırsan sorun yaşamazsın. Koruma sağlar. Bazı montlarda termal çıkınca gergiler var o şekilde boluğu kalmaz. Ama koruma için endişelenme bedenin tam olsun sorun olmaz. _________________ Rüzgar ben, Denge ben, Tutunan ben,
En küçük Hatada yok olacak ben.
Ozaman sen neyi dert ediyorsun...
cs...
Bence en mantıklısı hem yazlık ,hem de kışlık olan 2 mont tercih etmen,çünkü yazın gerçekten çok zorlu şartlarla boğuşmak zorunda kalıyoruz ve montun bir miktar fileli bölümlerinin olması şart ama her halukarda yaz-kış içine (kidney-belt) böbrek koruma bandı takmanı tavsiye ederim.Üşüdüğüünü sen anlamasan
da çişe gidince veya yatınca organların hemen anlıyor.. _________________ binbasi nayman
tb6cff x-max
m.teoman ulutas
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız