Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3566 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 09.05.2008 - 23:55 Mesaj konusu:
strider, henüz gelen olmadı,Hakkı abi'de göndermiş saolsun,elime ulaşır ulaşmaz burada duyururum zaten.
Bende heyecanla bekliyorum bakalım,gelsin çocuklarımızın kitapları,desteğiniz için tekrar teşekkürler.
_________________ Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir!!!
seker_portakali, Nadide'm gözümüz aydın..İlk posta eline ulaşmış..Ne mutlu..
strider ve derkunt'a verdikleri emekten dolayı teşekkür ederim..
Keşke daha fazla isim teleffuz edilebilseydi... _________________ Özgürlükte hava parçalı bulutlu olsa da yeryer
asil dedi kanın ATAM bu UĞRUNDA ÖLMEYE DEĞER...!
Tarih: 12.05.2008 - 11:52 Mesaj konusu:
strider, ve derkunt, 'un gönderiği kolileri büyük bir sevinçle aldım. Her ikisine de gösterdikleri duyarlılıktan dolayı çook teşekkür ederim.
Sinem'cimm inşallah dediğin gibi daha fazla isim ve koli duyurusu yapabiliriz burda. _________________ Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir!!!
Tarih: 12.05.2008 - 12:10 Mesaj konusu:
zevkmotor, okulların açıldığı ilk günlerde kitaplar zaten devlet tarafından temin edildiği için bizde geri kalan tüm okul malzemelerini almış,göndermiştik zaten.Şimdi de yaz tatiline girmeden evlerimizde kullanmadığımız hikaye kitaplarını yada yaz tatili kitaplarını toplayıp gönderelim diye düşündük.
İlk önce bunları yerine getirelim,sene başlangıcında daha kapsamlı bişeyler düşünürüz olmazsa,ilginiz için teşekkürler abim. _________________ Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir!!!
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1807 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 14.05.2008 - 19:12 Mesaj konusu:
seker_portakali,
Sevgili kardeşim. Düşündüm 3. Sınıf, 4. Sınıf, 5. Sınıf, lar için Tatil kitaplarını gönderdim dağitılmış ve çocuklar sevinmiştir mutlaka. Ama 1. Sınıf ve 2. Sınıfların üzülüp mahsun olacağını düşündüm. Bu durum beni çok üzdü o nedenle 1. Sınıf ve 2. Sınıflar için de Tatil kitaplarını aldım ve bu gün Kargoya verilecek. Bu kitaplarlaberaber okuldakı sınıf mevcutlarına göre. Bütün okul mevcuduna, Her sınıf için o sınıfa ait olan hikaye kitaplarıda gönderiyorum. Tum çocuklara İyi günlerde güzel Sene sonu tatili dilerim.
Birde yayın evinde Deneme Sınavı gördüm. 1. Sınıf, 2. Sınıf, 3. Sınıf, 4. Sınıf, 5. Sınıf sınıflar için ayrı ayrı onlarda öğretmenin işine yararmı bi sor yararsa tüm okul mevcudu için onlarıda göndereyim. _________________ PIAGGIO X8 200
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h
The Godfather
Tarih: 15.05.2008 - 01:41 Mesaj konusu:
derkunt, çok sevindim abim,öğrencilerde benim kadar sevineceklerdir eminim kitapları alınca,çünkü tatil kitaplarını çok büyük bir hevesle bekliyolar.
Kitapları henüz dağıtmadım öğrencilerimize,tüm koliler elime geçince hepsini bir arada,okullar kapanmadan bir hafta önce götürüp dağıtıcam.Tabiki bu güzel günü fotoğraflayıp MD ile paylaşıcam.
Çocuklar çok sevinecek bu habere,çok teşekkürler Hakkı abim.
yzfr142, desteğiniz için teşekkür ederim. _________________ Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir!!!
seker_portakali, canımm öğretmenim 1 koli hazır(20 çalışma kitabı 10 hikaye kitabı) 2.ve 3. kolilerde gelecek salıya kadar cuma kargoya veriyorum..öğrenciyim anca o zamana kadar toplayabilirim
elimden keşke daha fazlası gelse _________________ Nefsime uydum Sebep oldu şeytan bir cana kıydım
Katil defterine adını koydum
Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz
Sen üzülme anam benim dertlerim çoktur
Tarih: 15.05.2008 - 17:08 Mesaj konusu:
Lovable, süpersin canım valla Öğrenci olmayıp elinden bu kadar gelmeyenler de var,kutlarım seni duyarlılığın için.
Acele etme canım,haziranın ilk haftasına kadar zamanımız var zaten,sen bak işlerine,boş zamanlarında ilgilenirsin kitaplarla.Teşekkür ederim tekrardan,çok sevinidm. _________________ Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir!!!
seker_portakali,Herşey gelecek nesillerimiz için..Yetiştiremeyeceğim için çok korkmuştum ama vaktimiz varmış demek.Yalnız romanlardan hikaye kitaplarından çok çalışma kitabı var oks hazırlık 6. sınıf,7. sınıf..Ben teşekkür ederim hep istemişimdir bunu sizin sayenizde başarabildim _________________ Nefsime uydum Sebep oldu şeytan bir cana kıydım
Katil defterine adını koydum
Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz
Sen üzülme anam benim dertlerim çoktur
Tarih: 20.05.2008 - 00:59 Mesaj konusu:
derkunt, Hakkı abim'in gönderdiği iki kolide sağsalim ulaştı elime. İçinde öyle güzel hikaye kitapları var ki,çok seveceklerine eminim,hele çalışma kitaplarıda hem eğlenceli hemde eğitici konuları ele almış,tam çocukların istediği gibi yani.
Teşekkürler Hakkı abi,tekrar.
Arno'cum senin gönderdiğin kitaplarda geliyo yavaş yavaş,çok güzeller hepsi,teşekkürler desteğinize. _________________ Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir!!!
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1807 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 20.05.2008 - 09:05 Mesaj konusu:
Sınıf mevcutlarına göre: Her öğrenciye bir tatil kitabı birde sınıfına utgun hikaye kitabı gönderdim. Hiç bir çocuk mahsun olup üzülmicek. Hepsinin Tatil Kitabı ve Hikaye kitapları olacak yeterki onlar okumak istesin, alıp göndermesi benden. _________________ PIAGGIO X8 200
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h
The Godfather
Destek veren bir elimin parmaklarının sayısından az ama gönülleri güzel arkadaşlarım derkunt Hakkı abime, strider Arno'ya,Lovable'ye verdikleri destekden dolayı çoook teşekkür ederim...
OnurKaraca yeni eğitim ve öğretim yılında inşallah kırtasiye malzemeleri için yeni bir organizasyon düzenleriz ,işte ozaman senden büyük destek beklerim. _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız