Tarih: 03.05.2008 - 19:40 Mesaj konusu:
kardeşim ıspartada denetim fazla doğru benimde ehliyetim yok bu gün polise çarpıyodum önüme atladı aynamı çarptım sonra her zamanki hikaye yanıma geldiler bağırıp çağırdılar yalvar yakar zor kurutuldum bi daha bu motoru görürsem trafikte yemin etti bağlicakmış şimdi bırakimmi bende yani benim başıma böle olaylar geldikçe daha da alevleniyor bu motor sevdası...
Kayıt: Aug 07, 2007 Mesajlar: 1733 Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com
Tarih: 03.05.2008 - 20:01 Mesaj konusu:
DagustuN, abi köydede jandarma trafik var.valla yakaladıklarında ehliyet soruyorlar yok diyorum.bir daha ki sefere yakalarsam kötü olur diyolar,gene yakalıyorlar ama bir şey yapmıyorlar _________________ [IMG]http://img297.imageshack.us/img297/404/yasindw9.th.jpg[/IMG]
Tarih: 04.05.2008 - 01:28 Mesaj konusu:
Bu aralar biraz ara verdiler gibi bu kontrollere meydan bize kaldı
Ceza konusunda Para sorun değilde (Kısmen ) fakat mahkemeye falan çıkıyorsun çok kötü bir deneyim yani kendimi kötü hissederim öyle yerlerde
bence size nederlerse boş siz zehiri almışsınız bi kere(kendimden biliyorum) bende 16 yaşındayım 150 cc vitesli bi motosikletim var ve istanbulda heryere gidiyorum polisler eğer korumalarınız tam olursa bişey demiyorlar bi kaçkere korumalarım tam değilken yakalandım polislere yalvar yakar zor kurtuldum yani korumalar tamsa ve ciddi bir kazaya bulaşmazsanız ehliyetsiz pek bi sorun çıkmıyo(polisle konuşmayada bağlı tabi polise dayılanırsa anında bağlar motoru )
Kayıt: Aug 26, 2005 Mesajlar: 1713 Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR
Tarih: 04.05.2008 - 07:06 Mesaj konusu:
Ya kusura bakmayın ama mevzu mu bu babacım ya?..... Binin gitsin trafiğe kapalı yerlerde?... Asla ve asla trafiğe de çıkmayın.. Birini ezersin, çok ceza alırsın, hayatın mahvolur daha genç yaşta.. _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN... VEE MOTORCULUK MOTORDA DEĞİL MOTORCUDADIR.... (yeni)
Tarih: 04.05.2008 - 11:04 Mesaj konusu:
SeyyahKedi demiş ki:
Ya kusura bakmayın ama mevzu mu bu babacım ya?..... Binin gitsin trafiğe kapalı yerlerde?... Asla ve asla trafiğe de çıkmayın.. Birini ezersin, çok ceza alırsın, hayatın mahvolur daha genç yaşta..
Mevzu Polisler
Aslında onlarında suçu yok sonuçta işlerini yapmaya çalışıyorlar.
Buralarda trafiğe kapalı yer fazla yok olan yerler zaten asfalt değil
HERKEZ NEDER SE DESİN BENDE 15 YAŞINDAYIM VE TAM 2 SENEDE 3 MOTORA BİNDİM BU SENE HONDA CBR 125 ALCAM 1 SENE OLMADAN Bİ 600F SONRA R SONRA R1 VEYA HAYABUSA PROF OLUNCA TABİ YANİ YAŞ 20 DEYİN CE ALCAM SEN DE DURMA DEVAM ET AMA MOTORADA BİN ABİ YA BEN HERYERDE KULLANIYORUM _________________ KAWASAKİ ZX_250_R...
RAMZEY 150CC
RAMZEY 50CC
HERKEZ NEDER SE DESİN BENDE 15 YAŞINDAYIM VE TAM 2 SENEDE 3 MOTORA BİNDİM BU SENE HONDA CBR 125 ALCAM 1 SENE OLMADAN Bİ 600F SONRA R SONRA R1 VEYA HAYABUSA PROF OLUNCA TABİ YANİ YAŞ 20 DEYİN CE ALCAM SEN DE DURMA DEVAM ET AMA MOTORADA BİN ABİ YA BEN HERYERDE KULLANIYORUM
arkadaşım yanlış konuşmuyomusun.kim ne derse desin sen bin demekle.burda bu kadar tecrübeli insanler var bunlar boş mu konuşuyorlr.farzet ki arkadaş allah korusun bi kaza yaptı ve farz edelim ki yayaya çarpyı.noldu hakalı olsa bile haksız durumda ne diye savunabilri ki kendini _________________ Farkımız Tarzımızı Yansıtır..
benim yasadıgım yerde ehliyete gerek yok hatta adamlar kaska bilme bakmıo hatta seni hiç takmıor burda ilceler arası yola cıktıgımda bile sorun olmuor ( erzurum=) ama her ihtimale karsı ehliyeti de aldım
Kayıt: Aug 26, 2005 Mesajlar: 1713 Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR
Tarih: 14.05.2008 - 19:05 Mesaj konusu:
pitbulleren demiş ki:
HERKEZ NEDER SE DESİN BENDE 15 YAŞINDAYIM VE TAM 2 SENEDE 3 MOTORA BİNDİM BU SENE HONDA CBR 125 ALCAM 1 SENE OLMADAN Bİ 600F SONRA R SONRA R1 VEYA HAYABUSA PROF OLUNCA TABİ YANİ YAŞ 20 DEYİN CE ALCAM SEN DE DURMA DEVAM ET AMA MOTORADA BİN ABİ YA BEN HERYERDE KULLANIYORUM
Alcam, alcam, alcam... deyip duruyon ama, babamdan isteyecem demiyon bi türlü.. Baban da eminim katılıyordur senin bu 5 yılda 15 yaştan 20 yaşa Hayabusa'ya çıkış planlarını.. Hatta para biriktirmeye bile başlamıştır.. Alcam, alcam , alcam.. _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN... VEE MOTORCULUK MOTORDA DEĞİL MOTORCUDADIR.... (yeni)
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1596 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 14.05.2008 - 19:42 Mesaj konusu:
Ehliyet konusunda yanlış bilgiler verilmiş. Hemen düzelteyim ben:
A2 ehliyeti 17 yaşa GİRİNCE
B ehliyeti 18 yaşa GİRİNCE
bakın doldurunca değil GİRİNCE !
Ben 18.08.1991 doğumluyum. bu demek oluyor ki :
önümüzdeki ağustos yani bu yaz ehliyet kursuna yazılacağım.. bu kadar basit. 17 ye giriyorum
şu sıralar da ehliyet kursu araştırması yapıyorum zaten.. ağustosda yazılacağım inş.. _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 4.400 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 20.600 Km Sonra İnşallah
Tarih: 14.05.2008 - 20:08 Mesaj konusu:
ehliyet almıyacaksan bırakmalısın
yok alıcam diyorsan biran önce almalısın _________________ "Tutamayacağım sözler vermem..Adımlarımda " KİM NE DER " diye düşünmem..Basit kişilerle polimiğe girmem ,Bazı şeyleri asla affedemem..Geçmişime takılıp dert etmem..Yalan ve taktiklerle uğraşmayın yemem.! DOSTLARIMA asla laf ettirmem.!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız