Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ehliyetim olmadığı için motosikleti bırakmalı mıyım?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ehliyetim olmadığı için motosikleti bırakmalı mıyım?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
shift-delete-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISPARTA

MesajTarih: 03.05.2008 - 19:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim ıspartada denetim fazla doğru benimde ehliyetim yok bu gün polise çarpıyodum önüme atladı aynamı çarptım sonra her zamanki hikaye yanıma geldiler bağırıp çağırdılar yalvar yakar zor kurutuldum bi daha bu motoru görürsem trafikte yemin etti bağlicakmış şimdi bırakimmi bende yani benim başıma böle olaylar geldikçe daha da alevleniyor bu motor sevdası...
Başa dön
shift-delete- Çevrimdışı shift-delete- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motodrift
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 03.05.2008 - 20:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DagustuN, abi köydede jandarma trafik var.valla yakaladıklarında ehliyet soruyorlar yok diyorum.bir daha ki sefere yakalarsam kötü olur diyolar,gene yakalıyorlar ama bir şey yapmıyorlar Çok gülüyorum Çok gülüyorum Gülümsüyorum
kemal17
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Isparta

MesajTarih: 04.05.2008 - 01:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu aralar biraz ara verdiler gibi bu kontrollere meydan bize kaldı Delirdim
Ceza konusunda Para sorun değilde (Kısmen Üzgünüm ) fakat mahkemeye falan çıkıyorsun çok kötü bir deneyim yani kendimi kötü hissederim öyle yerlerde Ağlıyorum Şok oldum Göz kırpıyorum
Başa dön
kemal17 Çevrimdışı kemal17 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
bilineninaksine
Üye
Üye

Nereden: IST.

MesajTarih: 04.05.2008 - 02:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence size nederlerse boş siz zehiri almışsınız bi kere(kendimden biliyorum) bende 16 yaşındayım 150 cc vitesli bi motosikletim var ve istanbulda heryere gidiyorum polisler eğer korumalarınız tam olursa bişey demiyorlar bi kaçkere korumalarım tam değilken yakalandım polislere yalvar yakar zor kurtuldum Gülümsüyorum yani korumalar tamsa ve ciddi bir kazaya bulaşmazsanız ehliyetsiz pek bi sorun çıkmıyo(polisle konuşmayada bağlı tabi polise dayılanırsa anında bağlar motoru Çok gülüyorum )
Başa dön
bilineninaksine Çevrimdışı bilineninaksine Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 04.05.2008 - 07:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya kusura bakmayın ama mevzu mu bu babacım ya?..... Binin gitsin trafiğe kapalı yerlerde?... Asla ve asla trafiğe de çıkmayın.. Birini ezersin, çok ceza alırsın, hayatın mahvolur daha genç yaşta..
kemal17
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Isparta

MesajTarih: 04.05.2008 - 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SeyyahKedi demiş ki:
Ya kusura bakmayın ama mevzu mu bu babacım ya?..... Binin gitsin trafiğe kapalı yerlerde?... Asla ve asla trafiğe de çıkmayın.. Birini ezersin, çok ceza alırsın, hayatın mahvolur daha genç yaşta..

Mevzu Polisler
Aslında onlarında suçu yok sonuçta işlerini yapmaya çalışıyorlar.
Buralarda trafiğe kapalı yer fazla yok olan yerler zaten asfalt değil İstemiyorum
Başa dön
kemal17 Çevrimdışı kemal17 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
yakup54
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: danmark

MesajTarih: 04.05.2008 - 11:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kapaliya devam satma bence hasta olursun hasretten
cilalamaya devam
Başa dön
yakup54 Çevrimdışı yakup54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.05.2008 - 11:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HERKEZ NEDER SE DESİN BENDE 15 YAŞINDAYIM VE TAM 2 SENEDE 3 MOTORA BİNDİM BU SENE HONDA CBR 125 ALCAM 1 SENE OLMADAN Bİ 600F SONRA R SONRA R1 VEYA HAYABUSA PROF OLUNCA TABİ YANİ YAŞ 20 DEYİN CE ALCAM Bravo SEN DE DURMA DEVAM ET AMA MOTORADA BİN ABİ YA BEN HERYERDE KULLANIYORUM
Başa dön
pitbulleren Çevrimdışı pitbulleren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 04.05.2008 - 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pitbulleren demiş ki:
HERKEZ NEDER SE DESİN BENDE 15 YAŞINDAYIM VE TAM 2 SENEDE 3 MOTORA BİNDİM BU SENE HONDA CBR 125 ALCAM 1 SENE OLMADAN Bİ 600F SONRA R SONRA R1 VEYA HAYABUSA PROF OLUNCA TABİ YANİ YAŞ 20 DEYİN CE ALCAM Bravo SEN DE DURMA DEVAM ET AMA MOTORADA BİN ABİ YA BEN HERYERDE KULLANIYORUM

arkadaşım yanlış konuşmuyomusun.kim ne derse desin sen bin demekle.burda bu kadar tecrübeli insanler var bunlar boş mu konuşuyorlr.farzet ki arkadaş allah korusun bi kaza yaptı ve farz edelim ki yayaya çarpyı.noldu hakalı olsa bile haksız durumda ne diye savunabilri ki kendini Beğenmedim

Farkımız Tarzımızı Yansıtır..
Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir ve manisa

MesajTarih: 04.05.2008 - 13:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN,+1 Bravo
k3m1k
Üye
Üye

Nereden: erzurum

MesajTarih: 04.05.2008 - 20:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim yasadıgım yerde ehliyete gerek yok hatta adamlar kaska bilme bakmıo hatta seni hiç takmıor burda ilceler arası yola cıktıgımda bile sorun olmuor ( erzurum=) Göz kırpıyorum ama her ihtimale karsı ehliyeti de aldım
Başa dön
k3m1k Çevrimdışı k3m1k Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
irmese
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 13.05.2008 - 20:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hemen al
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 14.05.2008 - 19:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pitbulleren demiş ki:

Alcam, alcam, alcam... deyip duruyon ama, babamdan isteyecem demiyon bi türlü.. Baban da eminim katılıyordur senin bu 5 yılda 15 yaştan 20 yaşa Hayabusa'ya çıkış planlarını.. Hatta para biriktirmeye bile başlamıştır.. Alcam, alcam , alcam..
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 14.05.2008 - 19:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ehliyet konusunda yanlış bilgiler verilmiş. Hemen düzelteyim ben:

A2 ehliyeti 17 yaşa GİRİNCE
B ehliyeti 18 yaşa GİRİNCE

bakın doldurunca değil GİRİNCE !

Ben 18.08.1991 doğumluyum. bu demek oluyor ki :
önümüzdeki ağustos yani bu yaz ehliyet kursuna yazılacağım.. bu kadar basit. 17 ye giriyorum

şu sıralar da ehliyet kursu araştırması yapıyorum zaten.. ağustosda yazılacağım inş..
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
honda3461
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.05.2008 - 20:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ehliyet almıyacaksan bırakmalısın
yok alıcam diyorsan biran önce almalısın
"Tutamayacağım sözler vermem..Adımlarımda " KİM NE DER " diye düşünmem..Basit kişilerle polimiğe girmem ,Bazı şeyleri asla affedemem..Geçmişime takılıp dert etmem..Yalan ve taktiklerle uğraşmayın yemem.! DOSTLARIMA asla laf ettirmem.!
Başa dön
honda3461 Çevrimdışı honda3461 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal