Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ölen üç kardeşim için yeni şampiyonluklar kazanacağım KENAN

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ölen üç kardeşim için yeni şampiyonluklar kazanacağım KENAN

Ölen üç kardeşim için yeni şampiyonluklar kazanacağım KENAN
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
motor_boxer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.05.2008 - 18:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yolun açık olsun kenan abi
Başa dön
motor_boxer Çevrimdışı motor_boxer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 14.05.2008 - 19:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sedat03, Bravo Bravo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.05.2008 - 19:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH yar ve yardımcın olsun kenan kardeşim.
CSAYAR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 14.05.2008 - 21:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah Rahmet eylesin. Geride kalan ailesi ve yakınlarına sabır versin. Kenan bizi nasıl tüm dünyaya duyurduysa yine yapacağına eminim. Kenan bizim gururumuz Öylede kalacak. Bizi dünyaya tanıttı.
cs...
Başa dön
CSAYAR Çevrimdışı CSAYAR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
muratgergerli
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Şanlıurfa

MesajTarih: 14.05.2008 - 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yolun açık olsun Kenan kardeşim...

Sen inançlı ve dirayetli biri olduğunu zaten bizlere duruşunla gösterdin..

Tekrardan ailece başınız sağolsun....

Sana telefon açtım ama ulaşamamıştım...
Başa dön
muratgergerli Çevrimdışı muratgergerli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sezercik67
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Zonguldak

MesajTarih: 14.05.2008 - 23:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sinan Abimin Mekanı Cennet Olsun Ağlıyorum

Tebrikler Kenan Abi Sendende Bu Beklenirdi Alkışlıyorum
Başa dön
sezercik67 Çevrimdışı sezercik67 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 14.05.2008 - 23:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakata alkıslanıck bı ınsan kenan Alkışlıyorum abısının mekanı cennet olsun ailesıne bas saglıgı dılıyorum Üzgünüm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.05.2008 - 23:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH onun yardımcısı olsun, ona metanet, sabırlar versin bundan böyle onun bahtı güzel olsun herşey dilediği gibi olsun bu acılardan sonra yüzü bir nebze gülsün Üzgünüm
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
R-tugrul
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Oss/Hollanda

MesajTarih: 15.05.2008 - 00:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah Kenan ve ailesine peygamber sabri versin....
Dualarimiz Kenan'la, yolu açik olur in$aAllah..
Başa dön
R-tugrul Çevrimdışı R-tugrul Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 15.05.2008 - 00:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Okurken bile yutkunuyor, yüreğimin param parça olmasına dayanamıyorum. Gözlerimin yaşarması bir kenarı, yazarken bile zorlanıyorum.

Ben ki sadece arkadaşım dediğim bu insanların yaşadıklarından bu kadar etkilendim, bu insanlar bu acıları yaşarken nasıl dayandılar ve dayanıyorlar Ağlıyorum Ağlıyorum

Allah ım rahmet, mekanını cennet eylesin...

Kenan kardeşimizin de yolunu açık etsin. Kesinlikle ona yakışanda buydu...

Korhancım seninde eline sağlık...
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 15.05.2008 - 01:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu sabır ve inançla kenan sofuoğlu ALLAH 'ında izniyle istediği yere gelicek bu camianın ve bu ülkenin parmakla gösterilen adamı olucak ve biz onu en tepe de görücez hayırlısıyla onda bunu basarıcak yürek var ve biz onunla yine gurur duyucaz allah yolunu açık etsin kenan tüm ailenin başı sağolsun Bravo
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
irmese
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 15.05.2008 - 01:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yüce ALLAH'ım herşeyin en iyisini bilir-herşeyi takdir eden O'dur.gerçekten konuyu yüregim burkularak okudum .Yüce ALLAH'ım yaşamında ölümünde Hayırlı ve Utançsız olanını versin cümlemize İNŞAALLAH...
Fire_Blade
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 10:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

okurken tuylerim urperdi gercekten Allah geride kalanlara sabırlar versin. sinan abimize Allah rahmet eylesin insallah ailesi bir daha boyle buyuk acılarla karsılasmaz. basımız sagolsun Çoook seviyorum Ağlıyorum
panizzi555
Üye
Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 11:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

su ntv yıde bı kınama konusu acalım arkadaslar bıraz daha zaman ve program ayırsı artık su superbıke programlarına yada almayın kardesım bır sampıyonu seyretmekten bızı mahrum etmeyın
Başa dön
panizzi555 Çevrimdışı panizzi555 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir / Tam35

MesajTarih: 15.05.2008 - 11:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Okurken Gözlerim Doldu ...... Bravo diyecek Başka Hiçbirşey Yok.....
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
4. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal