Tarih: 14.05.2008 - 21:50 Mesaj konusu: Ybr 125 Yardım Edecek olanlar baksın lütfen
Arkadaşlar 2 ya da 3 ay içerisinde mavi ya da kırmız bir ybr alacağım bunda ne gibi değişiklikler yapabilirim aksesuar olarak .kısacası motorumun daha albenili olmasını istiyorum lütfen motorun orjinalliğini bozma ve dalga amaçlı mesajlar yazmayalım ilgili ve bilgili olan arkadaşlar yardım etsinler lütfen.
bi tavsiye jant şeridi yap mesela ybr ye çok yakışıyor.egsoz olayına girme bile _________________ Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® _made in thefastbiker
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6103 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 14.05.2008 - 23:06 Mesaj konusu:
utku_89,
doğmamış çocuğa don dikmeye benzer bu olay!!! önce al makinayı sonra yapcak seyler bulursun!! ama ybr ye fazla bişey yapılmaz!! ayrıca görsel modifiye zevk işidir kişiden kişiye değişir senin zevkini kimse bilemez!! http://www.raptorsandrockets.com/images/Yamaha/2008Y/YBR125C_1.jpg
nette buna benzer cok resim bulabilirsin!!daha faydalı olur.. _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
SRAD-HAN, cok haklı benımde sana tavısyem once motoru al sonra karsısına otur soyle bır motoru ızle neler yapabılırım dıye dusun aklına bısey gelmezse yapılmıs olanlardan faydalan mutlaka kendıne gore bıseyler bulursun... _________________ CBR 125 REPSOL
bende yeni siyah bi ybr aldım ve üzerinde yan ayaklık bulunmadığı için yan ayaklık daha sonrayan yatmalarda koruma sağlaması için koruma demiri ve ince fosforlu kırmızı şerit yaptım.bence hepsi çok hoş durdu .bir süre sonrada snyalleri değiştirip xenon takmayı düşünüyorum.sana tavsiyem geri dönüşümü kolay olabilen şeyler yapman orjinalliği fazla bozma derim he bide ayrıca tank-ped takdım hem çizilmeleri önlüyo hemde hoş duruyo.
Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2044 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 16.05.2008 - 13:14 Mesaj konusu:
sevgili kardeşim ve ybr alacak ve şu anda kullanan arkadaşların hepsine söylüyorum,SRAD-HAN ın dediği gibi görsel değişiklik zevk işidir ama değişmeyen gerçekler güvenlik konusudur, ybr üzerinde sakura denilen tayvan malı iğrenç lastikler var, alır almaz lastiklerini değiştirmeni tavsiye ederim, ben babamın kullandığı ybrye pirelli mt 65 lastik alıp tubeless yaptırmıştım, pirelli olmasa bile duro ve ya irc marka lastiklerde işini görür. _________________ Dün gitti bugün varsyn,yaryn var my
Baksana her ölen ihtiyar my?
Tarih: 17.05.2008 - 15:25 Mesaj konusu:
ben de sıyahı var..jantları turuncu yapıcam önunu düşürdüm azcık;arka amortisörüde en sert konuma aldım..arkadakı o demırı cıkardım..yan ayak falan da var..aynaları cıkardım..arka lastıgı degıstırdım 100/90/18 duro marka tubelees lastık taktım.oldukca sportıf oldu bence..zevk meselesı bu ısler..zamanla senınde bı tarzın olusacaktır..
bence de motora korumalık taktır.daha sonra da egsozu değiştirebilirsin.bazı arkadaşlar buna karşı çıkabilir ama benim arkadaşım taktırdı (markasını tam olarak hatırlayamadım)gayet hoş durdu sesi de her 125'lik motorda olduğu gibi alt devirlerde gayet iyi ama yüksek devirlerde orjinalin ki gibi.ama görünüş dediğim gibi 10 numara _________________ www.pamukemlak.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız