Tarih: 14.05.2008 - 19:57 Mesaj konusu:
ALLAH yar ve yardımcın olsun kenan kardeşim. _________________ "Tutamayacağım sözler vermem..Adımlarımda " KİM NE DER " diye düşünmem..Basit kişilerle polimiğe girmem ,Bazı şeyleri asla affedemem..
Allah Rahmet eylesin. Geride kalan ailesi ve yakınlarına sabır versin. Kenan bizi nasıl tüm dünyaya duyurduysa yine yapacağına eminim. Kenan bizim gururumuz Öylede kalacak. Bizi dünyaya tanıttı. _________________ Rüzgar ben, Denge ben, Tutunan ben,
En küçük Hatada yok olacak ben.
Ozaman sen neyi dert ediyorsun...
cs...
Tarih: 14.05.2008 - 23:25 Mesaj konusu:
ALLAH onun yardımcısı olsun, ona metanet, sabırlar versin bundan böyle onun bahtı güzel olsun herşey dilediği gibi olsun bu acılardan sonra yüzü bir nebze gülsün
Tarih: 15.05.2008 - 01:26 Mesaj konusu:
bu sabır ve inançla kenan sofuoğlu ALLAH 'ında izniyle istediği yere gelicek bu camianın ve bu ülkenin parmakla gösterilen adamı olucak ve biz onu en tepe de görücez hayırlısıyla onda bunu basarıcak yürek var ve biz onunla yine gurur duyucaz allah yolunu açık etsin kenan tüm ailenin başı sağolsun _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
okurken tuylerim urperdi gercekten Allah geride kalanlara sabırlar versin. sinan abimize Allah rahmet eylesin insallah ailesi bir daha boyle buyuk acılarla karsılasmaz. basımız sagolsun _________________ apache RR
su ntv yıde bı kınama konusu acalım arkadaslar bıraz daha zaman ve program ayırsı artık su superbıke programlarına yada almayın kardesım bır sampıyonu seyretmekten bızı mahrum etmeyın
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız