Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - "14.05.2008 İstanbul MD Toplantı yeni Fotoları eklendi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

"14.05.2008 İstanbul MD Toplantı yeni Fotoları eklendi

"14.05.2008 İstanbul MD Toplantı yeni Fotoları eklendi
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 15.05.2008 - 02:16    Mesaj konusu: "14.05.2008 İstanbul MD Toplantı yeni Fotoları eklendi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zzzzz barış kardeşimizin resimleride buraya hooop

volkanrr bide Trakyalı olacaksın o elindeki ayran şişesi ne trakyanın yüzkarası Çok gülüyorumÇok gülüyorum

zx636 daki muzzy eksozun elyaflarının fışkırmasına şahit olduk Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 15.05.2008 - 02:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oyyy oyyy oyyy.
ANTE DEKLANŞÖRÜNE SAĞLIK...
özlemişiz bu görüntüleri...... Bravo Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 15.05.2008 - 02:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

istanbul md Alkışlıyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
drummerhipgig
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.05.2008 - 02:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ee fotoğraflarıda usta eller çekince başka bi güzel oluyor..elinize sağlık.. Alkışlıyorum
Başa dön
drummerhipgig Çevrimdışı drummerhipgig Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 15.05.2008 - 06:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili Ante, ellerine sağlık gece gece uğraşmışsın son baskıya yetiştirmişsin teşekkürler Bravo Gülümsüyorum

Küçük M.D. Bora sağlıklı ve uzun bir ömür dilerim, nice mutlu yıllara iyi ki doğdun. Gülümsüyorum

Herşey herkes muhteşemdi emeği geçen tüm M.D dostlarına teşekkür ederim. Gülümsüyorum
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 08:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yağmur yağma korkusu yüzünden güzel bir Satichfaction Yaptık Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bluesea83
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 15.05.2008 - 08:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ante, emeğinize sağlık teşekkürler
Güzel akşamdı...
bluesea83 Çevrimdışı bluesea83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 09:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel kareler emeğinize sağlık, muhabbetiniz daim olsun Bravo

Dostluğumuz baki..
Başa dön
EkremSen Çevrimdışı EkremSen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 15.05.2008 - 09:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

volkanrere, sana kim çarptı Dil çıkarıyorum
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 09:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok karanlık çıkmış fotolar ama yinede çok güzel yakalamış antecim bir daha oraya jenaratör getireceğim aydınlık olsun karanlıkta etlerin bile piştiği görülmuyor Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
anicik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

MesajTarih: 15.05.2008 - 09:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ante ellerine sağlık, güzel çıkmışlar. Gülümsüyorum
zzzzzz ın makinesinde de birkaç foto var, sanırım Barış geldiğinde onları da koyacaktır Çok gülüyorum

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 15.05.2008 - 09:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ante abi ellerine sağlık. bendeki fotolarıda aksilik çıkmazsa akşama eklerim Gülümsüyorum
Başa dön
zzzzzz Çevrimdışı zzzzzz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gitano
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 09:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ante abi ellerine sağlık. bendeki fotolarıda aksilik çıkmazsa akşama eklerim

fotografları secip ekliyoruz ona göre dimi canım kardesim. b u arada tavuklar ve mangal için cok teşekkürler aç doyurdunuz allah razı olsun Delirdim
Başa dön
gitano Çevrimdışı gitano Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 15.05.2008 - 10:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya asıl Ekzotikin ellerine sağlık, gene üşenmedi taaa oraladan köfteleri getirdi, ama geç geldiği için çoktan doydum ve de 1 tane bile yiyemedim Ağlıyorum Haksızlık ama bu yaaaaaaaaa,

Ante yaw, sen ne zaman eve gittin de bunları yükledin? Ya yatıp uyusana sen..... Ama yine de ellerine sağlık Bravo
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Desdemona
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 10:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biz de anneciğimle uğradık 10 dk Gülümsüyorum
Sizleri görmek güzeldi.
Özlemişiz valla..
Rıdvan' a tekrar hayırlı tezkereler diliyorum burdan.
Askere gitmenin şerefine kurabiye yapıp, getircektim ama.. Dil çıkarıyorum

** İnandığın gibi yaşamazsan, yaşadığın gibi inanmaya başlarsın.. **
Başa dön
Desdemona Çevrimdışı Desdemona Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal