barışım beklıyoruz sendekı fotoları belkı onlardan bırınde varımdır _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Semetey'in kızı, özletmeyin bu kadar kendinizi. Arada kalkın çayıra çimene mangala gelin. Haa, atınca baş yaran kurabiyeleri yapmayı da unutma gelirken.
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 15.05.2008 - 11:39 Mesaj konusu:
iyi bir gün olmuş emeği gecen herkese tşkler..çok acıkmışsınız herhalde ayak üstü tavuklar _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2062 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 15.05.2008 - 12:05 Mesaj konusu:
seker_portakali, ee taner abim enverim ve sevgili dişçimiz hüsnü abimiz kalkar tekirdağdan gelir de biz evde mi otururuz, çok keyifli bir çarşamba akşamı geçirdik yine, bağdat caddesindeki her kırmızı ışıktaki draglarımız da geceye son noktayı koydu zaten )) _________________ Dün gitti bugün varsyn,yaryn var my
Baksana her ölen ihtiyar my?
Tarih: 15.05.2008 - 12:09 Mesaj konusu:
güzel bir toplantı olmuş ancak kişi sayısı daha önceki anadolu md çayır çimenlere nazaran az gibi sanki belkide ben yanılıyorumdur... _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Tarih: 15.05.2008 - 12:36 Mesaj konusu:
Desdemona, Canım teşekkür ederim seni Ayşe ablayı görmek güzeldi artık askerden dönüşte isterim kurabiyelerimi tamam _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2062 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 15.05.2008 - 12:48 Mesaj konusu:
mufasa, sayımız bayağı vardı diğer resimleri bekleyin derim, gerçi yağmur korkusundan çoğu kişi dağıldı erken saatte yine dükkanı kapatmak tekirdağ md ile bize kaldı )) _________________ Dün gitti bugün varsyn,yaryn var my
Baksana her ölen ihtiyar my?
seker_portakali, istanbula bekliyoruz + Ekzotik köfteleri de seni bekliyor..bu arada gelirken antep dolmasıda getirirsin artık...
hayabusa2785, yine geceye son noktayı biz koyduk + bağdat caddesi inledi değilmi
sende dragta iyisin gerçi senin artçı biraz ufaklıktı ama, bu arada çağrıyada selamlar..
gevezehanim, köfteler mükemmeldiiiiiiiiii ..ama bir dahaki sefere söz senin için erken geleceğiz.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız